Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Valla arkadaşlar zincir konusunda ben de kendime çok güvenirdim. Takmatik, serme, tırnaklı, tırnaksız her çeşidini kullandım. Normal boyutlu otomobil için olan takmatik zinciri 5 dk. da takarken T4'de yarım saat uğraştım.

Takmatik olsa bile plastik kılıf içinden geçen çelik tel kısmı normalden çok daha uzun olduğu için katlanıyor, eğilip bükülüyor ve zincirin tekerleği saran kısımları birbiri içinden geçerek gam alıyor. Sonunda pratik bir yöntem buldum ama pratiğini yapmamış biri bu iş için yarım saat uğraşabilir.

Etiketler

Bakıyorum, bakıyoruuum, bakıyoruuuuuuuummmm... :eek:
Şimdilik halım budur. ??? ::smiley:

hiç' Alıntı:
Bakıyorum, bakıyoruuum, bakıyoruuuuuuuummmm... :eek:
Şimdilik halım budur. ??? ::smiley:

Sorucu değil, alıcı müşteri gibi gördüm Haldun ağabey... :smiley:

Ancak katılımın yoğunluğu nedeniyle herkesin bir arada konaklayacağı uygun bir alan bulamayabiliriz. Özellikle de yol muhalefeti nedeniyle Kuzuyayla sapağından içerilere giremezsek geçerli bu durum. Herkesin bilmesi ve hazırlıklı olması gerekiyor.

Ben de bu tür durumları ve Maltepe buluşmasındaki gibi kötü hava şartlarında bir kaç kişinin bir araca tıkınması şeklinde yaşanan tatsızlıkları düşünüyorum zaten. Çünkü amaç birlikte olabilmek.
Hani mümkün olabilse de, hep birlikte olunabilecek kapalı alanı olan bir meyadancık olsa.

hiç' Alıntı:
Ben de bu tür durumları ve Maltepe buluşmasındaki gibi kötü hava şartlarında bir kaç kişinin bir araca tıkınması şeklinde yaşanan tatsızlıkları düşünüyorum zaten. Çünkü amaç birlikte olabilmek.
Hani mümkün olabilse de, hep birlikte olunabilecek kapalı alanı olan bir meyadancık olsa.

Haldun hocam Maltepe de fırtına vardı orada ki sorun yağmur ve soğuk değildi,tenteleri bile açamadık,burada eğer yeterli alan bulunabilirse ateş yakacağız herkes sağlam giyinirse ve odununu getirirse oranın hakkını veririz gibi düşünüyorum ama illa kapalı yer ve küçük göl manzarası dersen benim bildiğim bir yer var ama çooook uzakta :D

Bülent'ciğim o sözünü ettiğin yeri aklıma bile getirmiyorum.

Biliyorsun seni çok severim, bu güne kadar bizim için yaptığın fedakarlıklar zaten göz yaşartıcı. Epey bir yoruldun, nice zahmetlere katlandın, karlı dağlar, sarp yamaçlar, kurak çöller aştın. Artık seni daha fazla yıpratmaya hakkımız yok.

Gerçi zaten bu buluşma içinde bayağı uzuuuuuuuuuun ve maceralı bir yolculuğa katlanacaksın, artık hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum.

Ne yapalım, senin kaderin utansın ! Utanacağı da yok ya... Hep dört ayağının üzerine düşüyor köftehor.

mayıstosböce' Alıntı:
illa kapalı yer ve küçük göl manzarası dersen benim bildiğim bir yer var ama çooook uzakta :D

Kış, kış, kışşşş!... Evlerden ırak. İsmi bile lazım değil bahara kadar. Silerim vallaha! :mad:

Teşekkürler Oğuz abicim... :smiley:

Size de iyi geziler, selamlar...

Atla gel be Oğuz.

mayıstosböce' Alıntı:
ama illa kapalı yer ve küçük göl manzarası dersen benim bildiğim bir yer var ama çooook uzakta :D

Kuzuyayladan oraya kestirme yol varmış ;D

Sevgili Cem buralari bilen kimse yok mudur? Veya hem oraya yakin, hem de ismi B ile baslayanlar bir kesif gezisi yapamazlar mi acaba? :D

Kartepe-İznik gölü expedition'ları;
1995 yılının aralık ayında 6 kişi maşukiyeden kiraladığımız bir minibüs ile şimdiki adı kar tepe, eski adı kel tepeye ulaşmıştık, buradan yürüyüşe geçerek, yukarı yaylalardan ilerleyerek, Pamukova, Kemaliye köyü, Elmalı, Sansarak dan geçerek 4 gün süren traking expedition faliyeti sonunda iznik gölüne inmiştik...Bahar aylarında çok güzel bir geçiş rotası olacağını sanıyorum, yemyeşil yaylalar ve şırıl şırıl akan dereler var..
1994 yılındada yaz aylarında tofaş karta ile aynı güzergahı geçmiştik, gerçi o geçişimizde buna pek geçiş denemez, kartal ofroad yaptık, arabanın ömrünün 5 yılını bu geçişde bitirmiştik, çoğunlukla aracaın geçebilmesi için yolları tamir ettik, derelere taş dizip üzerinden geçirdik, ama 2011 yılı için geçtiğimiz yolların araç geçebilir konuma geldiğini sanıyorum...

Sevgili Dostlar!
Bende hep bakıyorum,..bakıyorum... ama bir türlü karar veremiyorum.Maltepe buluşmasına ismimi yazdırdım, ama inanın aracı çalıştırdım,soğuğa karşı koyamadığım için gelemedim,mahcubum.Onun için bakıyor ve son anı bekliyordum,okuduklarımdan sonra yazmam gerektiğini düşündüm.Zincirim yok,vebastom sesli çalışıyor,yazılanlara saygı duymak zorundayım.Ama,pazartesi öğleden sonra ve salı günü müsaitim.Araştırma anlamında bana düşen bir görev olursa,gidip araştırır ve telefonla sizleri bilgilendirebilirim.Olur diyorsanız lütfen haberim olsun.Selam ve saygılar.

güngör' Alıntı:
Geçmiş olsun Mehmet hocam, listeye ekliyorum.

1. orsaalabanda (Yağmur-Füsun-Cem Babadağ) VW T4 Kampervan
2. fsirin (Nermin & Ferhat Şirin ) Kia Pregio Kamper "Küheylan"
3. aslanahmet (Hakan - belki İrem) Renault Clio otomobil + çadır
4. mayıstosböce (Bülent Yazıcı) VW T5 Panelvan
5. İnsel (İnsel ve Yagmur) VW T3 westfalia camper
6. güngör (Levent GÜNGÖR) VW T4 Syncro
7. Cenk
8. buralpdi (levent) ducato camper
9. karagozlers (Zeynep&Süreyya Karagözler) Mercedes Camper
10. mecitgülaydın ve Mehmet T3 SYNCROTURK
11. raptor (Hikmet Özkan) VW LT28 Camper
12. camper_02 (Mürşide&Mehmet Kolege) VW Camper
Galiba son liste bu

Daha çoooooook var sn karagözlers.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri