Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Listeyi vosvoscular ele geçirmiş... :eek:
Neredesiniz PSA grubu? ;D :D ;D

Etiketler

Biz PSA grubu gibi,kıyı,ova,şehir karavancısı değiliz arkadaşım.Bizzzzz en yüksek tepelere çıkamasakta o yolda elimizden geleni ardına koymayannnn bir grubuz.

mayıstosböce' Alıntı:
Biz PSA grubu gibi,kıyı,ova,şehir karavancısı değiliz arkadaşım.Bizzzzz en yüksek tepelere çıkamasakta o yolda elimizden geleni ardına koymayannnn bir grubuz.

Bizzzz kutsal topraklardan başka bir yere gidemeyen bir grubuz bizzz...
Bizzz senede 10 toplantının 12 sini Poyrazlarda yapan bir vosvos grubuyuz bizzzz... ;D :D ;) :D ;D

Kutsal topraklar burası iseeee ne yapalım bizzzz. :D

listeye adını yazmayan ama geziye katılmak isteyen psa gurubu arkadaşlar var ;D,, toplatıda çoğunluğu ele geçiririz ;D ;D

Kutsal topraklar banada yakın destekliyorum. (Bolu'ya 115km)

Merhabalar.

Bir aksilik olmazsa Kartepe kampına bizde katılmak istiyoruz.Nalan,Cem(Iveco Camper)

16/01/2011 Kartepe sondurum.Arkadaşlar kampın düşünüldüğü tarihte beklenen bir yakınımızın kalp ameliyatı çakıştığından kampa katılma ihtimalimiz (en azından günübirlik)kalmadığından,bu gün havanın yağışlı olması ,kar yağışı izleyebiliriz umuduyla gittiğimiz kartepe'de daha önce gittiğimiz 14 aralık tarihinden beri kar yağmamış olduğınu öğrendik.Otel bölgesine kadar tamamen açık asfalt yolda tırmandık saat 15.30 itibarı ile sulukar-yağmur kuvvetli olmasada yağıyordu.Aralık ayına oranla yoldaki karlar erimiş araç park edilebilecek sahalar daha boştu.Kuzu yaylası sapağından girişte bulunan tesisin sol yanında alan karavan parkına müsait görünüyordu,gişede görevli bulamadım ancak tarifede karavan ücreti 14 tl diye okuyunca yola dalıp en azından kamp alanından bir iki foto almak istedim,fakat ana yola göre buradaki yolun daha karlı,ve dar olduğu karşılıklı iki aracın geçmesine zor izin verdiğini 1 km .ye yakın yolu geri geri giderek tespit etmiş oldum.Dönen arkadaşlar yolun alana kadar aynı olduğunu söylediler.Dikkatimi çeken ben dahil hiç birimizde zincir yoktu kısmen karlı olan yolda kar lastiğimizle rahat ilerliyorduk,araçlarla karşılaşana kadar.Birde kuzu yaylası sapağına varmadan sağda çeşme nin olduğu bir genişçe alankonaklamak için uygun göründü.Aralık ayında bu görünümde olan bu bölgede piknik masalarının yanına kadar araçla gitmek mümkündü bu gün.[attachment=1]Sis vadisini geçtikten sonra otele yaklaşık 1-1.5 Km mesafedeki durum

CIMG2365.jpg

CIMG2672.jpg

CIMG2678.jpg

CIMG2680.jpg

1. orsaalabanda (Yağmur-Füsun-Cem Babadağ) VW T4 Kampervan
2. fsirin (Nermin & Ferhat Şirin ) Kia Pregio Kamper "Küheylan"
3. aslanahmet (Hakan - belki İrem) Renault Clio otomobil + çadır
4. mayıstosböce (Bülent Yazıcı) VW T5 Panelvan
5. İnsel (İnsel ve Yagmur) VW T3 westfalia camper
6. güngör (Levent GÜNGÖR) VW T4 Syncro
7. Cenk
8. buralpdi (levent) ducato camper
9. karagozlers (Zeynep&Süreyya Karagözler) Mercedes Camper
10. mecitgülaydın ve Mehmet T3 SYNCROTURK
11. raptor (Hikmet Özkan) VW LT28 Camper
12. camper_02 (Mürşide&Mehmet Kolege) VW Camper
14. bumer (Nalan&Cem) İveco camper

Enver Bey, güzel bir keşif gezisi olmuş.
O tüp iyi karın içinde yanmış. ;) Ben bir sefer Abantta yakamamıştım.
racoed' Alıntı:
Sevgili Dostlar!
Bende hep bakıyorum,..bakıyorum... ama bir türlü karar veremiyorum.Maltepe buluşmasına ismimi yazdırdım, ama inanın aracı çalıştırdım,soğuğa karşı koyamadığım için gelemedim,mahcubum.Onun için bakıyor ve son anı bekliyordum,okuduklarımdan sonra yazmam gerektiğini düşündüm.Zincirim yok,vebastom sesli çalışıyor,yazılanlara saygı duymak zorundayım.Ama,pazartesi öğleden sonra ve salı günü müsaitim.Araştırma anlamında bana düşen bir görev olursa,gidip araştırır ve telefonla sizleri bilgilendirebilirim.Olur diyorsanız lütfen haberim olsun.Selam ve saygılar.
Raci Bey, zincirsiz çıkmak büyük risk olur. Vebastonunuzun sesini eminim diğer arkadaşlar da merak ediyordur. ;) ;D

galiba fotoğraftan msü den katılan var doğrumu?

( O tüp iyi karın içinde yanmış. Wink Ben bir sefer Abantta yakamamıştım. )

Ferhat bey,sadece manyeto'su çalışmadı,tüp sorun çıkarmadı hatta Bülent'ten iyi eğitim alamamışız ilk parti sucuğu yaktık :D

:D Kim ki sucuğu hiç yakmamışsa bizden değildir...

mayıstosböce' Alıntı:
:D Kim ki sucuğu hiç yakmamışsa bizden değildir...

Hah!.. Ben de kelin ilacı olsa diye girecektim söze... Bu konularda Bülent'ten el almak son derece gereksizdir.

Nerede benim mis gibi, az nitratlı, tavada pişmiş sucuklarım, nerede granit üzerinde Tutankamon mumyasına dönmüş sucukumsular?...

Ya geç kalktığımız için bize kalanlar böyle oluyor, ya da "Aaa! Olmaz vallaha sen de bizimkilerin tadına bak n'olur.." diyeceğimizi bildiği için mahsus yapıyor. ;)

Asıl sucuk yakan bizden değildir. Sucuk dediğin ateşe şöyle uzaktan laf olsun diye gösterilir ya da tavada hafiften tombullaşana kadar çevrilip afiyetle lüpletilir.

Sucukları kızartmak caiz değildir. Kurutmak mekruhtur. Yakmak ise büyük günahlar arasında yer alır.

Vallahi kardeşler,ben aynı gün içinde her ikisinide yaptım,hem yaktım,hemde uzaktan ateş gösterdim :D :D Her ikinizde kaybetmek istemeyeceğim dostlarımsınız.İkinizden yanayım.

Ferhat bey,merhaba.bir dost zincir verebileceğini söyledi,umarım uyar ve kullanırım.onu değerlendireceğim.vebastoya da susturucu yaptırmak için bugün araştırmalarda bulundum.arkadaşların merakını gidermek için,yani vebasto nasıl çalışır görsünler diye niç birşey yapmadan geleyim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri