Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 142
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)

Tek çadırcı da (çılgın) benim :smiley: :D ;D

Etiketler

:( Biz yine gelemiyoruz. Alp Arkın ( Alpella ancak kırkını çıkarttı. ) Size iyi eğlenceler. ok katılmak isterdik.

Sevgili dostlar, epeydir bir araya gelememiştik. Görüşmek adına iyi bir fırsat olacak bu etkinlik. Ancak karavanımızın sabah çalışmasında bir sorun var. Bu gün Yalova'ya götürüp bırakacağım. Etkinliğe daha zaman var ama parça gerektiren bir durum çıkıp beklemek zorunda kalırsak üzülürüz. Malum 98 model araç öyle ha deyince bulunmuyor aradıklarımız.
Cem'e zincirim falan yok dedim ama onu halletmek kolay. Merak etme zincir takıp çıkarma pratiğimi de geliştiririm o güne kadar. Ayrıca Vosvos ların üstünlüğüne de bir dur demek lazım. :smiley:)))
Görüşebilmek dileğiyle selam ve sevgiler.

dagciark28' Alıntı:
:( Biz yine gelemiyoruz. Alp Arkın ( Alpella ancak kırkını çıkarttı. ) Size iyi eğlenceler. ok katılmak isterdik.

Sağlıkla, afiyetle, mutlulukla büyüsün bebeğiniz.

Acele etmeyin askerliğiniz çok daha :D

Mehmet ağabey geçmiş olsun.

Serhat bey, ilginize çok teşekkürler.

Tayfur hocam, özledik valla... Umarım sorun kolayca çözülür. Benim de başıma geldi. Marş basıyor ama motor almıyorsa ilk bakılacak yer kızdırma bujileridir ve sorun kolayca çözülür. Ama öksürme, tıksırma, çalışıp stop etme gibi sorunlarsa bilmiyorum...

Herkes yanına taşıyabileceği kadar odun alırsa (yarım çuval bile olsa) çok faydalı olacağına inanıyorum. Kamp ateşi için orada yakacak bulmakta zorlanabiiriz. Zaten bulsak da çok ıslak olur.

Kibritleri de ben getiririm söz ;)

İnşallah o güne kadar webasto işini halledebilirsem katılmak isteriz.

13-Vehbi42 (Bahattinalp-Aybars -Hülya-Vehbi) Ducato camper

Valla benim zincirim var ama birinin bana bu zinciri nasil takacagimi gostermesi lazim. :D

Arkadaşlar sizler yeterki gelmeye karar verin benim bildiğim tüm karavancılar birbirlerine yardım ederler, bizde gezenbilir karavancıları bunun dışına çıkacağımızı zannetmiyorum.
Bu buluşma öncesinde ben 18.01.2011 tarihinde Tekirdağ'dan çıkacağım Rumeli kavağı, Anadolu kavağı gibi konaklayıp cuma akşamı kartepede olacak gibi devam edeceğim, bu mekanlarda beraber olacağım arkadaşlar olabilirse sevinirim.

insel' Alıntı:
Valla benim zincirim var ama birinin bana bu zinciri nasil takacagimi gostermesi lazim. :D

İnsel deneme yap insan nasıl yaptığını bile unutuyor,ben havayı sıcak görünce Cem den fırça yemeyim diye deneme yaptım.

DADDY-T' Alıntı:
Sevgili dostlar, epeydir bir araya gelememiştik. Görüşmek adına iyi bir fırsat olacak bu etkinlik. Ancak karavanımızın sabah çalışmasında bir sorun var. Bu gün Yalova'ya götürüp bırakacağım. Etkinliğe daha zaman var ama parça gerektiren bir durum çıkıp beklemek zorunda kalırsak üzülürüz. Malum 98 model araç öyle ha deyince bulunmuyor aradıklarımız.
Cem'e zincirim falan yok dedim ama onu halletmek kolay. Merak etme zincir takıp çıkarma pratiğimi de geliştiririm o güne kadar. Ayrıca Vosvos ların üstünlüğüne de bir dur demek lazım. :smiley:)))
Görüşebilmek dileğiyle selam ve sevgiler.

Tayfur Hocam bekleriz mutlaka,gerçi bu sene bizden bıkabilirsin,karamürsel taraflarına fazla gelmeyi düşünüyoruz :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
İnsel deneme yap insan nasıl yaptığını bile unutuyor,ben havayı sıcak görünce Cem den fırça yemeyim diye deneme yaptım.
Zor. Karavan benden 10 km uzakta duruyor malum. Birara yanina gidip denemek icin vakit ayarlamaya cabaliyorum.

İnsel, ben senin zinciri takarım.

aslanahmet' Alıntı:
İnsel, ben senin zinciri takarım.

:D Cok sağol. :D Yardim yeter. Konvoyu bekletmek istemiyorum. Cem'i kizdirmayalim. :D

Sevgili Bülent, bıktırmak ne demek? Ayrıca böyle planlı programlı gezileri beklemeye de gerek yok. Ne zaman isterseniz, başımızla beraber. Sizlerle birlikte olmak bize de çok keyif veriyor. Görüşmek dileğiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri