aslanahmet
Zirve
Ynt: Beklenen An Geldi... Kartepe'ye Kar Kampına Gidiyoruz... (22-23 Ocak 2011)
Tek çadırcı da (çılgın) benim ;D
Tek çadırcı da (çılgın) benim ;D
dagciark28' Alıntı:Biz yine gelemiyoruz. Alp Arkın ( Alpella ancak kırkını çıkarttı. ) Size iyi eğlenceler. ok katılmak isterdik.
insel' Alıntı:Valla benim zincirim var ama birinin bana bu zinciri nasil takacagimi gostermesi lazim.
DADDY-T' Alıntı:Sevgili dostlar, epeydir bir araya gelememiştik. Görüşmek adına iyi bir fırsat olacak bu etkinlik. Ancak karavanımızın sabah çalışmasında bir sorun var. Bu gün Yalova'ya götürüp bırakacağım. Etkinliğe daha zaman var ama parça gerektiren bir durum çıkıp beklemek zorunda kalırsak üzülürüz. Malum 98 model araç öyle ha deyince bulunmuyor aradıklarımız.
Cem'e zincirim falan yok dedim ama onu halletmek kolay. Merak etme zincir takıp çıkarma pratiğimi de geliştiririm o güne kadar. Ayrıca Vosvos ların üstünlüğüne de bir dur demek lazım. )))
Görüşebilmek dileğiyle selam ve sevgiler.
Zor. Karavan benden 10 km uzakta duruyor malum. Birara yanina gidip denemek icin vakit ayarlamaya cabaliyorum.mayıstosböce' Alıntı:İnsel deneme yap insan nasıl yaptığını bile unutuyor,ben havayı sıcak görünce Cem den fırça yemeyim diye deneme yaptım.
aslanahmet' Alıntı:İnsel, ben senin zinciri takarım.