Bazı T 3 Soruları ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,520
Ynt: Bazı T 3 Soruları ?..

Selamlar 2100 motorun orjinal contalarını nerden bulabilirim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaslar yanıtlarsa şimdiden tesekkurler........

Etiketler

Merhabalar ben Ankarada vw tamir ve yedek parca işi ile uğraşıyorum bu güne kadar 50 den fazla ceşitli vw lerim oldu bunların 2 tanesi t3 1.6 dizel wesfalia idi bu aracları herzaman cok sevmişimdir şu anda 1989 lt 28 camper var bu aracın tadilatı ile uğraşıyorum vw ile ilgili yedek parcalar temin edebilirim bu konuda iyi bir cevrem var isteyen arkadaşlara imkanlarım dahilinde yardımcı olmak isterim 2100 motorun tüm tk contasını bulmak biraz zor olabilir orda en önemli olan yağ kaval lastikleridir en azından 16 adet bu lastikler bulunursa gerisi kağıt conta olduğu için kestirebilinir

şu trger olayına da bir el atayım dedim bilya 45 kayış 25 değiştireceğiniz başka bir şey yok işcilik bende 50 tl kalın sağlıcakla( not olarak koparsa maksimum 750 tl civarı işcilik ve yedek parca dahi)

raptor' Alıntı:
Merhabalar ben Ankarada vw tamir ve yedek parca işi ile uğraşıyorum bu güne kadar 50 den fazla ceşitli vw lerim oldu bunların 2 tanesi t3 1.6 dizel wesfalia idi bu aracları herzaman cok sevmişimdir şu anda 1989 lt 28 camper var bu aracın tadilatı ile uğraşıyorum vw ile ilgili yedek parcalar temin edebilirim bu konuda iyi bir cevrem var isteyen arkadaşlara imkanlarım dahilinde yardımcı olmak isterim 2100 motorun tüm tk contasını bulmak biraz zor olabilir orda en önemli olan yağ kaval lastikleridir en azından 16 adet bu lastikler bulunursa gerisi kağıt conta olduğu için kestirebilinir

aksesuar da bulabilir miyiz acaba?

Aksesuardan kastınıza bağlı eğer orjinal aksesuarları ise farı, stop, aynası gibi evet bulunabilir ama mesala carevelle lerde cıkan 4 köşe far yan kabartmalar vs ise biraz zor bu tip aksesuarları ebay tarzı sitelerden spriş edip temin edebilirsiniz . bu araclar ülkemizde az ve nadir bulunan araclar aslında diğer avrupa ülkelerinde hala parcaları üretiliyor ayrıca hurda araclarda bol yani arz talep meselesi bizde bu araçlar artık hobi tarzı araclar bu tarz araclardan alırken onu ne kadar cok istediğinizi biraz düşünmeniz gerekir

raptor tesekur ederım aslen ankaralıyım ankarayada devamlı gidip geliyorum size şu arabayı gostereyım tel nonuzu verırsenız memnun olurum......

Hafta sonu e bay de ve aracimda zaman gecirdim.
Ufak tefek de olsa bir sürü eksik veya yenilemek istedigim parca var...
Bir liste yaptim, evde kaldi... aklima gelenler

- Farlarin bulundugu izgaralarin baglanti vidalari (tek cevirmeyle yerine oturan)
- "multivan" yazisi (arka taraf icin - cikartma degil)
- Arka kabin havalandirma agizlari (bazilari kirik)
- Arka silecek motoru
- Ön kabin paspaslari
- Katlanan masanin kilit parcasi
- Multivan perdeleri
- Kültablasi

ve aklima su anda gelmeyen bir sürü ivir zivir...

Raptor, bunlari temin edebilir miyiz?

Arkin, sakin "abi perdeyi fileli coraptan, masayi cignenmis tipitip sakizlan, paspasi J9 dan, kültablasini da Pasabahceden alip uyarlayabilirsin" deme canim...

Oricinal olsun, bizim olsun...

altannn' Alıntı:
Hafta sonu e bay de ve aracimda zaman gecirdim.
Ufak tefek de olsa bir sürü eksik veya yenilemek istedigim parca var...
Bir liste yaptim, evde kaldi... aklima gelenler

- Farlarin bulundugu izgaralarin baglanti vidalari (tek cevirmeyle yerine oturan)
- "multivan" yazisi (arka taraf icin - cikartma degil)
- Arka kabin havalandirma agizlari (bazilari kirik)
- Arka silecek motoru
- Ön kabin paspaslari
- Katlanan masanin kilit parcasi
- Multivan perdeleri
- Kültablasi

ve aklima su anda gelmeyen bir sürü ivir zivir...

Raptor, bunlari temin edebilir miyiz?

Arkin, sakin "abi perdeyi fileli coraptan, masayi cignenmis tipitip sakizlan, paspasi J9 dan, kültablasini da Pasabahceden alip uyarlayabilirsin" deme canim...

Oricinal olsun, bizim olsun...

Bu kadar sacma fikirlerim olduğunu bilmiyordum. Ögrendiğim iyi oldu. Herkesin aracı kendine göre. Bugün sorun yok ileride sorunlarınızı çözdükçe biz sizlerden feyz alırım.
Ben orjinal hastası değilim. Olursa olur olmazsa işimi gören olur. T3 sevdiğim bir arabadır. Taptığım bir tanrı yada tanrıca değildir.
Seviyorum ama bu beni kızdırdığında düz duvara çakmayacağım anlamına gelmez. Yaptıklarım hosuna gitmeyebilir. Bu senin burada benimle alay edercesine konuşma hakkı vermez.

Ben bugun gowestyden bir suru parca getirttim. Ufacik bir parcam eksik. Eger alirsan bana haber verir misin? Ben de onu alirim.

dagciark28' Alıntı:
Bu kadar sacma fikirlerim olduğunu bilmiyordum. Ögrendiğim iyi oldu. Herkesin aracı kendine göre. Bugün sorun yok ileride sorunlarınızı çözdükçe biz sizlerden feyz alırım.
Ben orjinal hastası değilim. Olursa olur olmazsa işimi gören olur. T3 sevdiğim bir arabadır. Taptığım bir tanrı yada tanrıca değildir.
Seviyorum ama bu beni kızdırdığında düz duvara çakmayacağım anlamına gelmez. Yaptıklarım hosuna gitmeyebilir. Bu senin burada benimle alay edercesine konuşma hakkı vermez.

Haydaaa...

Arkin, ben seninle tanismamiza ve arac ihtiyaclari ile ilgili telefonlasmalarimiza siginarak espirili birsey yazdim, seninle alay etmek degildi niyetim.
Yanlis anlamissin ya da ben bizi samimi zannedip haddim olmadan ben fazla samimi davranmisim.

Yaptiklarini tasvip ve taktir ettigimi Maltepe sahilinde bulustugumuzda yine benim azimdan duydun zaten.
Amacim alay etmek degil, senin bu araclarla ilgili her probleme cözüm bulabiliyor olmani hicvetmekti...

Bam teline dokunduysam affola...

insel' Alıntı:
Ben bugun gowestyden bir suru parca getirttim. Ufacik bir parcam eksik. Eger alirsan bana haber verir misin? Ben de onu alirim.

ne kadara mal oluyor buraya getirmek?
Yani kargo kaca patliyor (kg sine göredir büyük ihtimal?)

altannn' Alıntı:
ne kadara mal oluyor buraya getirmek?
Yani kargo kaca patliyor (kg sine göredir büyük ihtimal?)

Valla degiyor. 20 dolar verdim. 89 dolarlik aldiklarima. Bir bak bakalim ALtan. Eger tercih edersen benim ufacik parcami unutma. Payima dusen kargoya katki saglarim.

Bak bu benim istedigim.
http://www.gowesty.com/ec_view_details.php?id=2484&category_id=&category_parent_id=

insel' Alıntı:
Valla degiyor. 20 dolar verdim. 89 dolarlik aldiklarima. Bir bak bakalim ALtan. Eger tercih edersen benim ufacik parcami unutma. Payima dusen kargoya katki saglarim.

e-bay(.de) de inanilmaz cok ürün ve cikma parca var. Ama 35 Euro ya yolluyorlar.
Sirf "vay anasini" demek icin bakiyorum bazen...

Türkiye de de olduguna emin oldugum parcalari da hemen ismarlamak istemiyorum acikcasi böyle yerlerden.
Bi türlü gidemedik ki anasini satayim su J.R.'a...

altannn' Alıntı:
e-bay(.de) de inanilmaz cok ürün ve cikma parca var. Ama 35 Euro ya yolluyorlar.
Sirf "vay anasini" demek icin bakiyorum bazen...

Türkiye de de olduguna emin oldugum parcalari da hemen ismarlamak istemiyorum acikcasi böyle yerlerden.
Bi türlü gidemedik ki anasini satayim su J.R.'a...

O kadar büyütme gözünde :smiley:

Şanzuman yağını değiştirmeyi planlıyorum. Orjinal yağı mı kalsa değişsemmi karar veremedim. Üzerine mi eklesem. Katkımı atsam karar veremedim.
Mann dan komple filtre setini aldım. Yarın değiştirmeyi planlıyorum. Şanzumana sanırım 80 numara konulacak. 70 Numara diyen t3 kullanıcı ve ustaları ver. Kaldık iki arada bir derede.
Birde aracta Opet antifiriz koydum. Hüseyin usta dedi bu mavi olmaz. koyacaksın Pembe Fabe marka sorun olmaz. Bu mavi silindir kapağını çürütür deyince canım sıkıldı. Şimdi onuda değişicem. Fabe marka aldım. 18 TL 1 lt . Orjinal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR