Bazı T 3 Soruları ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan recep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,520

Etiketler
Ynt: Bazı T 3 Soruları ?..

bir t3'ü 50 kişi ister bir kişi alır. çok çarpışacağız desenize. eğer liste yapıyorsanız ankaradanda 2 alıcı yazın.

yok arkın bizimki atışmak değil sadece nabız yokluyoruz. t3 sevgisi bizimki alan arkadaş hayrını görsün öncelikle satıcıya değil biniciye nasip olması dileği ile gönlümden geçen 1.9 tdi syncronun yanına birde multivan çekelim diye düşünmüştüm. :p

t392syncro' Alıntı:
yok arkın bizimki atışmak değil sadece nabız yokluyoruz. t3 sevgisi bizimki alan arkadaş hayrını görsün öncelikle satıcıya değil biniciye nasip olması dileği ile gönlümden geçen 1.9 tdi syncronun yanına birde multivan çekelim diye düşünmüştüm. :p

Bugün çınlattık kulaklarını Kağan'cım :smiley: Ankara'da idim, gelip şaka yollu "çekil lam ihaleden, vururu bacağından" diyecektim ;)

Sevgiler saygılar VW sevgisi hiiç bitmesin

metin abi haberim vardı telefon bekledim senden keşke arasaydın misafirim olurdun. şaka bir yana abicim inşallah bizim aramızda kalır araçla ilgili detayları konuşuruz telefonda abii

t392syncro' Alıntı:
metin abi haberim vardı telefon bekledim senden keşke arasaydın misafirim olurdun. şaka bir yana abicim inşallah bizim aramızda kalır araçla ilgili detayları konuşuruz telefonda abii

Edirne'de tanışırız artık. Ankara'ya sık sık geliyorum. SOnrasında gelir bir çay içerim. Sende istanbula gelirsen haber et emi.

o kadar uzuuun dert yazim derman aradim...
Sagolsun Cem de baya bir yanit yazdi.
Derman buldum, yazayim bari nasil oldugunu...

P.tesi günü (2 sinin patlak oldugu sonradan anlasilan) kizdirma bujilerini degistirmek icin Levent sanayide (ilk gördügüm Bosch servisi olan) OLCAYTO otoya daldim.
Bosch kizdirma bujilerini taktim. Bu sirada aracimi gören (syncroturk.com dan) Mecit bey, inanilmaz T3 syncrosuyla durup benimle tanisti. bana da birsürü insan tanistirdi.
Öz Volkwagen deki abi kardes ustalardan, VKOD dernek baskani (Ahmet bey di saniyorum) a kadar...

Kizdirma bujilerini degistirdikten sonra calistirirken bir garip calisti. Sicak olmasina ragmen zorlandi sanki gibi geldi.
"Hava yapmistir abi" dediler. Ben de atlayip 18 km is yerine kadar geldim. Araci 5-6 saat sonra calistirmak istedigimde sadece mars basti, ama calismadi.
Daha da beter olmustu yani sonucta...
Olcayto otoyu aradim. daat 20:00 olmasina ragmen Levent den Esenlere geldiler. Bujilerdense ücret almayacaklarini söylediler. Araci, motorun hava girisine SIKTIKLARI bir spreyle calistirdilar.
"Stop (pompa) müsürü bozulmus" teshisi koydular. Araci yine levent e biraktik, beni de eve biraktilar.
Bugün aldim benim T3 ü tekrar. Tahmin ettikleri gibi müsürden dolayi olmus. Bu sabah karlari altinda tek kontakta calisti.

PS: Aracin kompresyon kacirdigi konusunda, ustalar dahil, herkez hemfikir. Ama simdilik bu masrafin altina girmem söz konusu degil.

Uzun lafin kisasi olay bir pompa müsüründen ibaretmis...

altannn bey usta veya servis e ulaşamıyacagınız bir yerde kalırsanız bahsettiginiz pompa müşirini yerinden çıkartın altındaki bakır pulu çıkartıp müşiri yerine takın sizi en yakın servis veya parçacıya kadar gayet rahat götürür.

bu radada gümrükteki beyaz T3 11.500 e gitmis duydugum kadariyla... Dogru mu?

altannn' Alıntı:
bu radada gümrükteki beyaz T3 11.500 e gitmis duydugum kadariyla... Dogru mu?

Edirne'den sevgiler.

İhaleye katildim. Bir gun once araca baktim, aküsü yok, motor diel ama calismiyor. Aracin heryeri pas ve çürük içerisinde. Sürgü kapi inanilmaz gürültülü kapaniyor. Ön koltuğun kolu kırık. Halıların altlarrı çürük. Halılar çok pis.

Buna ragmen, araçta iki adet ORJINAL sunroof var, ve tek damla damlatmiyor. Araçta katalitik konvertör var (bazi akli evveller araç için orjinal motor yok dediler). ABS olabilir. Elektrikli aynalar var (sol tarafın ayna cami kırık).

Benim gönlümden gecen 3 - 4 bin vermekti. Fakat nedense gereksiz biçimde hırs yaptılar, 11bine bitti ihale. Ağzım açık izledim ihaleyi.

Ben 12bine klimalı, V6 motorlu bir araç aldım. Tamam T3 severim ama, 11bine multivan mı??? 12bine V6 motorlu bir araç mı??

t392syncro' Alıntı:

Kağan'cığım, bizim aramızda kimseye yaramazdı o araç, inan.

Zaten 1 ay sonra (boya badanadan sonra) satışa çıkar. Muhtemelen yama üzerine boya yapılır, "oo tertemiz araç" diye birbirimize haber veririiz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR