Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,164

Etiketler
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
buradayım çağrı,biraz sağlık sorunları vardı hallettik şükür.

Aman abi, önce araç sonra senin sağlık sorunları...
Ne oluyor yahu...
İyice bir okut üflet kendine...
Geçmiş olsun... Umarım düzelir biran önce...

ict3055' Alıntı:
Aman abi, önce araç sonra senin sağlık sorunları...
Ne oluyor yahu...
İyice bir okut üflet kendine...
Geçmiş olsun... Umarım düzelir biran önce...

;D ;D ;D iyiyim iyiyim sorun yok , ;D

Orhan Abi merhaba;

Öncelikle geçmiş olsun demek isterim. Umarım iyisindir.

Aracı da revizyona soktuğunu belirtiyorsun, hayırlısı olsun, merakla bekliyoruz.

Biraz tüyo versene abi bizede. ;) ;)

serhat merhaba
sağlık sorununu atlatıyoruz önenli bir şey kalmadı şükür.aracı uzun süredir toparlamayı düşünüyordum ,tam devrilmeden meydana gelen hasara başlarken vazgeçtim, şimdi kople soyuyoruz,süre biraz uzayacak ama 2011 model ne ise, aynısını yapacağız ilaveten ön arka dif.kilitleri güçlendirilmiş rot kolları,çift kırmalı şaftlar koyacağız,ana rengi koyu nefti yeşil,tavan beyaz olacak ,bu artık son aracım ne gerekiyorsa yapacağım,aşama ,aşama buradan paylaşacağım,sizlerinde değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Off Offf Offf :D :D :D
İşte beklenilen hazin son :D
O lastikleri keşke takmasaydın abi :D
Ondan sonra oldu herşey :smiley:

Vallaha sen aracını topluyon ben burdan seviniyorum... Süper :smiley:

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
serhat merhaba
sağlık sorununu atlatıyoruz önenli bir şey kalmadı şükür.aracı uzun süredir toparlamayı düşünüyordum ,tam devrilmeden meydana gelen hasara başlarken vazgeçtim, şimdi kople soyuyoruz,süre biraz uzayacak ama 2011 model ne ise, aynısını yapacağız ilaveten ön arka dif.kilitleri güçlendirilmiş rot kolları,çift kırmalı şaftlar koyacağız,ana rengi koyu nefti yeşil,tavan beyaz olacak ,bu artık son aracım ne gerekiyorsa yapacağım,aşama ,aşama buradan paylaşacağım,sizlerinde değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Orhan Abi öncelikle sağlık durumunun iyi olduğuna çok sevindim, araç dan önce sen daha önemlisin, geçmiş olsun tekrar.

DEFENDER için gelişmeleri yakından takip edeceğiz, sana Allah kolaylık versin.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
serhat merhaba
Aracı kafamda canlandırdımda , gerçekten mükemmel olacak ,bahsettiğiniz renginde defendera çok yakıştığı kanısındayım.. Saygılar sevgiler.. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Aracı kafamda canlandırdımda , gerçekten mükemmel olacak ,bahsettiğiniz renginde defendera çok yakıştığı kanısındayım.. Saygılar sevgiler.. :smiley:

Y a koçum bir dur, azdırma bizide :D, Orhan Abi ne yapıcam ben adamla başım belada benim. ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Off Offf Offf :D :D :D
İşte beklenilen hazin son :D
O lastikleri keşke takmasaydın abi :D
Ondan sonra oldu herşey :smiley:

Vallaha sen aracını topluyon ben burdan seviniyorum... Süper :smiley:

bu gün yeni bir lastik buldum bakalım olacakmı,35'likleri senin araca takalım diyeceğim ama yükseltme kiti olması lazım :D

Assasin' Alıntı:

deniz ehliyetin var dimi, söz festivalde sen kullanacaksın ,bende keyifle seni seyrederim artık,orjinal koltuklar gelecek ne renk yapalım sence.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
deniz ehliyetin var dimi, söz festivalde sen kullanacaksın ,bende keyifle seni seyrederim artık,orjinal koltuklar gelecek ne renk yapalım sence.
Abi maalesef ya.. :( Eylülde sınava girsem ekim gibi anca.. Düşünmen yeter canım abim. :smiley: Krem mükemmel olur abi , krem veya krem tonları acaip yakışır nefti yeşile.. :smiley: Saygılar , sevgiler. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Abi maalesef ya.. :( Eylülde sınava girsem ekim gibi anca.. Düşünmen yeter canım abim. :smiley: Krem mükemmel olur abi , krem veya krem tonları acaip yakışır nefti yeşile.. :smiley: Saygılar , sevgiler. :smiley:

Orhan Abine renkleri görsel olarak göster, bende merak ettim nasıl bir renk kombinasyonu yaptın öyle. :-\

En güzel kombinasyonu bul Orhan Abiye hadi göreyim seni.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR