alpino' Alıntı:yoldan cıkmanında ayarını kacırmamalı dimi ama
cıkılacak yol var cıkılmayacak yol en iyisi bildiğin yol
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Yoldan çıkmanın bazı faydaları (mesela binerken düz ayak ) ;D
[attachment=1]
Kimlerle yoldan çıktığınızda önemli olabilir..
[attachment=2]
Tempus' Alıntı:eski aracımla çok vardı da bu yenisiyle olanlardan ekliyim bir tne daha bu hafta sonundan
[attachment=1]
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Kürşat neresi burası çok güzel bir yer
en az 3 gün kamp kurmalı.hadi ekip başı sen ol.
Tempus' Alıntı:Ağva civarı abi, burdan daha güzel bir yer daha buldum, ve binek otoların girmesi imkansız bende düşünüyorum bişeyler bakalım ama gitmek istersen sanada tarif ve koordinat veririm
ORHANBIYIKLI' Alıntı:bizim kız rahatsız hastahanede yatıyor, ayrıca aracımda hüseyinde motor şanzıman herşey indi( arıza değil oynuyoruz )onun için bu ay hiçbirşey için söz veremem.
Tempus' Alıntı:aracada kızınada geçmiş olsun abi ikiside tam iyileştiğinde gidilir
cidowsky' Alıntı:orhan abi harikasin yaaa biz hep yoldan cikalim ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:bizim kız rahatsız hastahanede yatıyor, ayrıca aracımda hüseyinde motor şanzıman herşey indi( arıza değil oynuyoruz )onun için bu ay hiçbirşey için söz veremem.
ceranus' Alıntı:Orhan Bey, çok geçmiş olsun kızınıza, umarım ciddi bir şey değildir, acil şifalar diliyorum..
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Ciddiydi ama atlattık şükür , şimdi iyi , sorun kalmadı ilgi ve alaka için teşekkür ederim, mutlu kalın 8)