Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ORHANBIYIKLI Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 552
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,154
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

kaptan_11' Alıntı:
bu güzel görüntü için biraz sıkıntıya katlanılır diye düşünüyorum.araçlar bu şekildeki jant ve lastiklerle çok daha göz alıcı duruyor.

çok haklısın sonuçta zamana karşı yarışmıroruz,ve nasılsa yakında kırsala göçüyorum, :D herşey daha güzel olacak

Etiketler

Erhan merhaba ,güzel resimler teşekkür
terranoyu hafife alma ,maşallah hiç geride kalmıyorlar,sadece yedek parçası pahalı diyorlar başkaca sıkıntı yok gibi,güle güle kullan.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Erhan merhaba ,güzel resimler teşekkür
terranoyu hafife alma ,maşallah hiç geride kalmıyorlar,sadece yedek parçası pahalı diyorlar başkaca sıkıntı yok gibi,güle güle kullan.

terrano arazide başarılı bir araç ama genel yaklaşım başarısız olduğu yönünde ve birçok kişi arazide terranoyu hiç görmeden yorum yapıyor ; yedek parça için ankara da şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım hesaplı ve kolay temin ediliyor

brothers' Alıntı:
terrano arazide başarılı bir araç ama genel yaklaşım başarısız olduğu yönünde ve birçok kişi arazide terranoyu hiç görmeden yorum yapıyor ; yedek parça için ankara da şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım hesaplı ve kolay temin ediliyor

terrano değildi fakat bir dostumun nissan x-trail aracının eksoz katalüzörü'nü patlatmıştık yedek parçası söktüsü taktısı 1000 tl yi bulmuştu :D,nissan olarak algıladığım için , pahalı yorumum ondan.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
terrano değildi fakat bir dostumun nissan x-trail aracının eksoz katalüzörü'nü patlatmıştık yedek parçası söktüsü taktısı 1000 tl yi bulmuştu :D,nissan olarak algıladığım için , pahalı yorumum ondan.

alacağın yeri ve malzemeyi iyi bilirsen hiç sorun olmuyor ; standart bakım (yağ , filitreler , işçilik vs. ) 150 - 200 tl arası bildiğim kadarıyla tüm araçlar için fiyat hemen hemen bu aralıkta ; defender a gelince hiç unutmam ankarada defender ımı buradaki tavsiyeler üzerine usta diye ilk kez bakıma götürdüğüm şahıs standart bakım için 150 tl işçilik istemişti bahaneside bu arabaya biniyorsan paran çok olacakmış (7.000 tl ye aldığım defender adamın kapıda 25.000 tl lik arabası var ) ! neyseki sonradan engin urgancıyla tanıştımda bakımları normale çevirdik ; son bir yıldırda terrano ll kullanıyorum parça fiyatları defender ile çok yakın hatta daha uygun

TERRANO 1.' Alıntı:
defender ın 1 kapısı 1650 tl orhan hocam...
seninkinin yanında terranonun parçaları nerdeyse tofaş fiyatına sayılır ;D ;D ;D

derendere kapı gerekiyormu erkancım ;D ;D ;D ;D motor şanzıman birde 4 lastik haydi çamura. ;D ;D ;D

erhan bey haklısınız defender'i gören usta bu adam zengin, bu onun oyun aracı paraya kıyar diye düşünüyor,

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
erhan bey haklısınız defender'i gören usta bu adam zengin, bu onun oyun aracı paraya kıyar diye düşünüyor,

malesef öyle ve bizde tepkisiz sürekli araçlarımızı götürerek bu adamların ekmeğine yağ sürüyoruz ve daha tuhafı fahiş fiyat uygulayan bu insanları iyi usta diye buradan tavsiye ediyoruz

bır kac resımde bende erhan abı hatırlar bı resımlerı erhan abı vıdeoda var onuda atayımmı nıııhahahah ;D ;D ;D

DSC00995.jpg

20110212225.jpg

20110212224.jpg

20110213236.jpg

selim bey hoş geldin,aracınız çok güzel.
şöyle çamurlu veya kayalıklı fotolarıda bekliyoruz ;)

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
selim bey hoş geldin,aracınız çok güzel.
şöyle çamurlu veya kayalıklı fotolarıda bekliyoruz ;)

inşallah inşallah bu resmını cektıgım yer benım evın onu tam arkadakı evlerde oturuyorum canım sıkıldıkca buraya cıkıyorum resımlerde gorundugu kadar kolay degıl oraya cıkmak cumartesı gunu ankara gezenbılır olarak cok buyuk ıddaalar var onların resımlerını eklerım

selim bey teşekkürler yeni fotolarıda bekliyoruz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSC00657.jpg

DSC00658.jpg

DSC00659.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR