ORHANBIYIKLI
Zirve
Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek
mustafa bey toyotanın yükseltmesi varmı? maşallah diri duruyor.
mustafa bey toyotanın yükseltmesi varmı? maşallah diri duruyor.
ORHANBIYIKLI' Alıntı:mustafa bey toyotanın yükseltmesi varmı? maşallah diri duruyor.
Mustafad' Alıntı:Orhan Abi, standart sayılır, sadece ön tarafta fazladan bir yaprak makas var.
ORHANBIYIKLI' Alıntı:bir yaprak bu görüntüyü vermez ama maşallahı var güle güle kullan.
Bilimsel' Alıntı:Orhan bey lastikleriniz Silverstone gibi ama sanki biraz farklı memnunmusunuz nedir tipi acaba ? iyi günler
brothers' Alıntı:fotoğraflar çok güzel
ict3055' Alıntı:Orhan Abi selamlar;
Yeni aracımla ilk orman gezimdi...
Buraya koyayım dedim...
Çağrı merhaba hoşğeldin, 34 plakadan vazgeçmiyorsun demek, bende yakında 77 yapacağım kısmetse,
bu gün,kısırkaya ve belgrat.[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Evet silverstone, farklı çünki 285-85 -16, arazide sorun yok çok memlunum,çamurda kalma riski adete sıfır,
fakat asfaltta 100-110 km'ye çıkınca balans yapmaya başlıyor,düşük süratte sorun yok,
Bilimsel' Alıntı:tşk bilgi için . kullanımı iyiyse sorun yok . zaten çok yakışıklı görünüyor maşallah
33 '' e göre daha büyük çaptamı yoksa küçükmü tam anlıyamadım ama olsun , keyifli sürüşler dilerim.
bu güzel görüntü için biraz sıkıntıya katlanılır diye düşünüyorum.araçlar bu şekildeki jant ve lastiklerle çok daha göz alıcı duruyor.ORHANBIYIKLI' Alıntı:abdullah bey merhaba
çok teşekkür ederim bende çok sevdim,fakat balans ayarı çok zor yapılıyor sürati biraz düşürdü ,
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Erhan bey teşekkür ederim,takılıyorum ufak ufak,