Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaşif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,946

kaşif

Hakan Özkaya
Yer
İstanbul
Web
www.dogakolik.com
Merhaba Sevgili Arkadaşlar..

Yine yaklaşıyoruz bir Ramazan Bayramına daha Her zamanki gibi aklımıza ilk gelen şey Yedigöller'e gitmek oluyor
Sanırım artık geneleksel demenin zamanı geldi Yedigöller için.. Bu Ramazan bayramı 5. si gerçekleşiyor nasılsa..

Daha önce gelenler yada 3 - 4 yıldır bizi takip edenler bilir, her defasında anlatılmaz yaşanır bir güzelikle karşılıyor Yedigöller bizi..

Program şöyle olacak.. 19 EYLÜL CUMARTESİ günü saat 08:30'da Taksim AKM de eşyalarımızla birlikte hazır olacağız..
Arabamıza yerleşip en geç saat 09:00'da yola çıkacağız.. Alışveriş işini her zaman oldugu gibi Bolu migrosta yapacağız
Boludan itibaren Yedigöllerin yolu bozuk olduğu için tahminim saat 14:00-15:00 civarında kamp alanımıza varmış olacağız.. Çadırlarımızı kurduktan sonra doğanın tadını çıkarmak size kalmış..

Pazar, Pazartesi ve Salı günleri yedigöllerin keyfine varabildiğimiz kadar varmaya çalışıcağız.. Gündüz çevreyi gezip
macera turları atacağız, akşam ateşimizi yakıp gitar akordiyon eşliğinde ateş başı muhabbetlerimizle eğleneceğiz.

Salı sabahı kalkıp kahvaltımızı ettikten sonra çadırlarımızı toparlayıp dönüş yoluna geçeceğiz.. İsteğim Salı akşamı saat 8 civarında evde olmak..

Masraflarımız ortalama şu şekilde olacak;

Her zamanki gibi otobüs masrafını gelen kişi sayısına böleceğiz..
Tahminim kişi başı 80-100 TL arasında olacak.
Milli Parklara çadır ve araç için bir kira ödeyeceğiz. Çadır başı geçtiğimiz yıl gecelik 20 TL almışlardı. 3 gece kalacağımız
için bu rakamı 60 TL olarak düşünebilirsiniz.Çadırda 2 kişi kalırsanız fiyat yarıya düşecektir
Ve yiyecek olarak 4 günlük market alışverişiniz ne kadar tutarsa..
(Bu kısmı size kalmış.. Ben biraz abartıyom alışverişi ama ortalama 60-70 TL tutuyor..)

Yanımıza almamız gerekenler:

* Çadır, uyku tulumu, mat
* Giyecekler, Gece giymek için polar tarzı kalın eşofman
* El feneri
* Kullandığınız ilaçlar varsa onlar
* Tabak bardak vs..
* Temizlik malzemesi (sabun havlu kağıt vs)
* Yiyecekler (marketen alınacak, isterseniz alışverişinizi yapıp
gelin)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,

Kesin gelecek olan arkadaşlar bana en geç 12 Eylül Cumartesi gününe kadar mail atsın.. Ona göre küçük otobüsle mi büyük otobüsle mi gideceğimiz belli olsun ve aracı ayarlayabileyim..

Gelecek herkesle Arife. günü görüşmek üzere..

Not:Kampa gelecek arkadaşların dikkatine..Çadır ve ekipman eksiği olan arkadaşlar 1 hafta evvelden bildiririse
yardımcı olabiliriz... Yedigöller de telefonlar çekmiyor, şimdiden haberiniz olsun..

Sevgilerimle,
Hakan

Hakan Özkaya
0535 587 91 93
ozkaya_hakan@hotmail.com

Etiketler
Ynt: Bayram'da Bolu - Yedigöller'de Kamp (19 - 22 Eylül 2009)

Biraz uzun bir organizasyon olmuş.. Toplamda dört gündül bir gezi.. Daha kısa olsa düşünürdüm ama çok uzun geldi bana.. Genede çok güzel bir etkinlik, şimdiden iyi eğlenceler..

Ankara'dan sanırım cidowski gelicek geçen sene onu bolu migrostan almıştık bu senede gelirse aynı yerden alırız :smiley:

Aslında organizasyon sizin için uzun gibi gelsede organizasyon sonunda keşke bir kaç gün daha kalsaydık dediğiniz oluyor :smiley:

Bu arada tarih yanlış olmuş,bir an ben şaşırdım sandım,bir an da eyvah eski konumu yoksa dedim ;)

günaydın herkese valla bende hergn tekrar tekrar güncelliyorum bu sayfayı katılan varmı diye ses fazla geç çıktı ben geçen yılki bi kaç arkadaşla netten haberleşiyorum gezenbilirli ilk etkinliğindi geçen yılki bu etkinlik ama ona rağmen hala görüştüğüm kişiler var bu etkinlikten bi iki kişi gelmeyecek bu yılki etkinliğe ama ben tabiki gelmek istiyorum listenin durumuna bakarak yazmayı planlıyordum çünkü bayramda bizim yeğende gelecek kararsız kalmıştım aslında bu konuda ama ankaradan gelen olursa kararım bu etkinlik yönünde olur :D

bi arkadaş uzun demişş etkinlik süresi için tatile gidemeyen gidipte dinlenemeyen ve eylenemeyen( benim gibi) kişiler için kısa bir süre bile :D valla tadı damağımda kaldı dün anneme yedigöllere gidecem dedim bana garip garip baktı kızım 2 kere gittin ya dedi :D bence gelin pişman olmazsınız biz geçen yıl inanılmaz eğlendik.

ferdaneciğim valla geleceksen süper olur inanılmaz bi kamp alnı bide biz geçen yıl 3-5 arkadaş ana kamp alanı dışında 30 mt ileride bi yere çadır kurduk geçen yıl kalabalıktan gürültüden uzakkk şırıl şırıl suyun sesiyle yattık kalktık valla :D

bence yap Hakan liste kimse isim göremeyince tereddütte kalıyo yaz buraya isimleri bence

Aslında yoğunluktan böyle bir organizasyon bile yapmayı düşünmüyordum bazı arkadaşların ısrarları karşısında tamam gidelim dedim liste şirkette şu anda müsait olur olmaz yaparım :smiley:

düzcedeki festivalden duyduklarımdan sonra bolu bölgesinin artık cazipliği kalmadı bence keşke düzce yada yakın bir bölgede böyle bir organizasyon yapsaydınız eminim katılan çok olurdu .....diye düşünüyorum

tabi bu arada abant yedigöller haricinde bolu bölgesind e yapılacak etkinlikleri bildiğim kadarı ile ne yerel halk nede yerel yönetim sıçak bakmıyo ..kısaca dışardan gelenlerin istenmediği bir yere gitmekde bence ayrı bir konu

Çiğdemcim ,şimdiden bişey diyemiyorum ama bayramda yedigöllerde olmak isterim;ama araba ile gelmem gelirsem....
cidowsky' Alıntı:
ferdaneciğim valla geleceksen süper olur inanılmaz bi kamp alnı bide biz geçen yıl 3-5 arkadaş ana kamp alanı dışında 30 mt ileride bi yere çadır kurduk geçen yıl kalabalıktan gürültüden uzakkk şırıl şırıl suyun sesiyle yattık kalktık valla :D

ferdane gül' Alıntı:
Çiğdemcim ,şimdiden bişey diyemiyorum ama bayramda yedigöllerde olmak isterim;ama araba ile gelmem gelirsem....

ferdane zaten ben geçen yıl otobüsle gittim ordan hakanlar aldılar beni sağolsunlar bendende belki 1-2 arkadaş gelecek hep beraber gideriz otobüsle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.