Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,132
Ynt: Bayramda Bartın - Güzelcehisar Sahilinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

COMPETUS' Alıntı:
Dört gün boyunca yaptığımız tek faaliyet ağ atıp toplamak,ıslanmak,buz gibi suya düşmek,balık temizlemek .Bu arada Çiğdem merak ettim telsizinden hala dalga sesleri geliyormu :D :D

Çiğdem ben telsiz konusunu unutmuşum. Gerçekten ne oldu? Çalışıyor mu?

Etiketler

Bu soruya ben yanıt vereyim, Çiğdem'in telsizi çalışıyor, Sivas'ta konuşuyordu, hatta şarjı bitti, pil aldılar ;D

Çiğdem merak ettim telsizinden hala dalga sesleri geliyormu

murat her gece yatarken telsizi açıp o dalga sesleriyle uyuyorum fenada olmadı bak huzurlu uyku moduna geçtim ;D ;D ;D

şaka bi yana evet çalışıyor ama ben sanırım o telsizi bi yerde unuttum çünkü bulamadım en son sivasa giderken. bakacağım evdemi değilmi diye kayıpsa 1 taneyle idare edeceğiz

[quote

author=ceranus link=topic=60999.msg724619#msg724619 date=1284967849]
Bu soruya ben yanıt vereyim, Çiğdem'in telsizi çalışıyor, Sivas'ta konuşuyordu, hatta şarjı bitti, pil aldılar ;D
[/quote]

zerrin bende 2 taneydi yaaa sivasta ki o olmayabilir

Çiğdem, telsizini buldun mu?

yok btlamadım zerrin yaaaa

Bu etkinliğe gelirken kaç telsiz ile geldin?

Resimler çok güzel böyle güzel sahil beklemiyordum türkiyenin her yeri cenet orada olmak isterdim

Yeniden gitmeyi düşünüyoruz, o zaman katılabilirsiniz..

Birini ektin, seneye biçeceksin yani ;D

ceranus' Alıntı:
Birini ektin, seneye biçeceksin yani ;D

EKARAIS' Alıntı:
İyi sularsa halk bandına çevirir belki ;D

COMPETUS' Alıntı:
Seneye balık ağından çıkıyormuş ;D ;D

haha benim telsiz olayım hep sorunluydu yahuu önce almak konusunda 1 yıl karar veremedim ve etkimliklerde milletin dilindeydi ( beni gören telsiz alamamamla ilgili espiri yaptılar) şimdide kaybettim bununla ilgili espiri dönüyo :D

hahahahaha efe abi espirin güzeldi ;D

ceranus' Alıntı:
Yeniden gitmeyi düşünüyoruz, o zaman katılabilirsiniz..
harika bir gezi ve paylaşım,elinize sağlık
birdaha ki geziye eşim kızım ve bende katılmak isteriz,umarım bu ilkbahar için planlar vardır,ancak nasıl haberimiz olacak,zerrin hanım böyle bir plan olursa bana özelden mesaj atmanızı istesem çokmu olurum ;)

oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy bu benim telsiz muhabbetlerini okudumda şimdi yine güldüm durdum efe abi murat çok yaşayın yaaaaa zerrin sende çok yaaaşaaaaa bu sene güzelcehisara gidit laxon telsiz bulan olursa sahibi benim ona göre :D

Merhabalar, elbette bu yılda buna benzer bir çok planlarımız var ve katılmanıza çok seviniriz..

Özel mesaj için inanın söz verirsem ve yerine getiremezsem çok üzülürüm, ancak ETKİNLİKLER bölümümüzden duyurularımızı yapıyorumi birde facebook üzerinden duyuru yapıyorum, dilerseniz facebooktan da ekleyebilirsiniz Ceranus Ceranuss kullanıcı adım, tüm faaliyetlerimizden haberdar olabilirsiniz..

En kısa zamanda bir etkinliğimizde bir araya gelemek dileğiyle, selalar..

Zerrin Yiğiter

omnitemporal' Alıntı:
harika bir gezi ve paylaşım,elinize sağlık
birdaha ki geziye eşim kızım ve bende katılmak isteriz,umarım bu ilkbahar için planlar vardır,ancak nasıl haberimiz olacak,zerrin hanım böyle bir plan olursa bana özelden mesaj atmanızı istesem çokmu olurum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri