Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

derindeniz1, güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyorum ve ben de sizin bayramınızın gönlünüzce geçmesini diliyorum.

derindeniz1' Alıntı:
Programı yapan ve katılan,katılmayı düşünen tüm dostlara gönüllerince bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum.Eklenen fotoğraflardan çevrenin de gerçekten düşünülen her tür etkinlik için uygun olduğu görünüyor.

Herkese selamlar, sevgiler.

Fatih, buna en çok kardeşin üzülecektir eminim .. Sana da hayırlı bayramlar diliyorum..

tanyolu' Alıntı:
Bayramda memleketim Nevşehir'de olacağım, geziye katılan tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler.

Hasan, gerçekten de süper olacak, sadece işaretlememelisin, kalkıp gelmelisin de :smiley:

hasanfb' Alıntı:
Süper Bartın Amasra kamp deniz.. :smiley:

İşaretleyelim.. ;)

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Katılabilecek şanslı arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler ve Bayramlar diliyorum .. :smiley:

Çok teşekkürler ediyorum Ertuğrul Abi, seni de bekleriz, hem de yenilenen Defender'ini de görmüş oluruz :smiley:

ertugrul abi selam sende gelsen çook cizel olurdu defenderımı yeniliyorsun? ;D sivasta yol açarız artık seninle ;D

Arkadaşlar Erdem arkadaşımız da daha önce gitmişti buralara ve çok güzel kareler ile ve anlatımı ile bölgeyiı tanıtıyor bizlere, linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8913.0

Canım benim, bayramda Aydın ve Denizli, hemen arkasından da Bodrum'da toplantı. Daha sonraki haftalarda olsaydı, benim de uzun zamandır gitmek istediğim yerlerden biri olduğu için mutlaka katılırdık. Üstelik oğluşum da büyüdü ve farkındalığı arttı, onun içinde güzel olurdu, ama kısmet değilmiş:((((( Zaman hatası:(

10-11 eylül de yeğenimin düğünü var gelemyeceğim

tühhhhhhh çok istiyordum, bu sene denize gidemedim, belki bayramdan sonra gideceğim ama siz arkadaşlarla gidebilseydim çokkk iyi olurdu...

çok eğlenin.... çok fotoğraf çekinnn... ;)

vaktiniz olursa benim mekanım olan Çakraz'ın 1 km batısında Bozköy plajı var orayada bir bakın benim orası çok hoşuma gitiyor..

Mutlu kamplar,
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Katılım ve organizasyon durumu nedir acaba..
Böyle güzel ve yakın bir etkinliği kaçırmak istemem gerçekten..

Selmacığım canımmm, minik Efe ve sizlerle birlikte olmayı çok isterdik biz de, aslında Karadenizin batısı için en uygun zaman şimdi :smiley: Bir sonrakin de hep birlikte oluruz umarım..

Siz de çok güzel bir program yapmışsınız kendinize, şimdiden iyi eğlenceler diliyorum ve Şeker bayramınızı kutluyorum :smiley:

PASIFFLORA' Alıntı:
Canım benim, bayramda Aydın ve Denizli, hemen arkasından da Bodrum'da toplantı. Daha sonraki haftalarda olsaydı, benim de uzun zamandır gitmek istediğim yerlerden biri olduğu için mutlaka katılırdık. Üstelik oğluşum da büyüdü ve farkındalığı arttı, onun içinde güzel olurdu, ama kısmet değilmiş:((((( Zaman hatası:(

Yeğenine mutluluklar diliyorum Serdar, Karadenize yine gideriz hepbirlikte :smiley:

sakura18' Alıntı:
10-11 eylül de yeğenimin düğünü var gelemyeceğim

tühhhhhhh çok istiyordum, bu sene denize gidemedim, belki bayramdan sonra gideceğim ama siz arkadaşlarla gidebilseydim çokkk iyi olurdu...

çok eğlenin.... çok fotoğraf çekinnn... ;)

Çevre gezileri yapacağız, neden olmasın, belki orayada uğrarız :smiley:

sakura18' Alıntı:
vaktiniz olursa benim mekanım olan Çakraz'ın 1 km batısında Bozköy plajı var orayada bir bakın benim orası çok hoşuma gitiyor..

Çok teşekkürler Yücel Bey ..

yugun' Alıntı:
Mutlu kamplar,
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Evet Ereğli'ye çok yakın olacağız, görüşmek üzere Murat :smiley:

PajeroCat' Alıntı:
Katılım ve organizasyon durumu nedir acaba..
Böyle güzel ve yakın bir etkinliği kaçırmak istemem gerçekten..

Listemiz

01- Zerrin Yiğiter ........... Binek Araç.......Ankara
02- Cumhur KÖSE .......... Binek Araç.......Ankara
03- Türker Yardımcı.........Araç yok..........Ankara
04- Acar Şensoy.............Binek Araç........Ankara
05-

Zerrin,
Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.

ceranus' Alıntı:
Fatih, buna en çok kardeşin üzülecektir eminim .. Sana da hayırlı bayramlar diliyorum..
Evet Zerrin hanım duysa gerçekten üzülür bide başımın etini yer o yüzden duymasın ;)

Çok teşekkür ederim. Bende siz ve sizin gibi tüm iyi dostların mübarek ramazan bayramını kutluyorum.

Mustafa Abi, bir arkadaşımız şu anda orada kampı tam atacağımız yerleri kontrol ediyor, telefon ile görüştüm, yer durumu hakkında bilgi verecek, ben de sizi ararım..

aslankurt72' Alıntı:
Zerrin,
Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri