Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Olsaydın iyi olacaktı , başka sefere artık Ferdanecim :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Keyifli bir etkinlik olacağına eminim,izinli olmam nedeniyle başka programlarım var maalesef... :(

Erhan, çok teşekkürler..

brothers' Alıntı:
şimdiden katılacak tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ; eminim çok keyifli olacaktır

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

01- Zerrin Yiğiter ........... Binek Araç.......Ankara
02- Cumhur KÖSE .......... Binek Araç.......Ankara

İşaret koymakta fayda var :smiley: katılma ihtimali henüz belli değil ;D

80 Milyon yıllık olduğu söylenen kayalar, yakından muhteşem görünüyorlar

[attachment=1]

11270933.jpg

size iyi geziler

Planda surf var! Rüzgar olursa tabii! Size iyi eğlenceler...

şuan çankırıya yola çıkıyorum Zerrin sizin yaptığınızı Çorumlu yapmaz en istediğim yere ben sizmi gideceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tırmanmak için duvar,dalış ve balık için deniz,kamp için sessiz bir kumsal.Dört gün çok keyifli geçecek.

Bölgenin son halini görebilmek adına pazar günü bir keşif gezisi yapacağım.Resimleri pazar akşamı paylaşacağım.

Son derece keyifli bir kamp olacak... Şiddetle tavsiye ederim.

Selamlar,

Murat

Murat bey haklısınız çok güzel bir kamp etkinliği olac aktır benim gibi blir çok arkadaş eminimki şehir dışında olduğundan katılamıyacak kaçırdığmız için üzgünüz artık bizde o güzeliği yansıtan fotoğraflarla yetinecğiz, katılan arkadaşlara iyi eğlenceler, diliyorum ,görüşmek üzere

Fotoğraflar İnkumu'nu hatırlattı bana....Kumsal ve arkasında cennet yeşili...Harika bir manzara...Yalnız deniz oldukça serin olacaktır :smiley: Bütün bu güzelliklerin tadını çıkarmanız dileğiyle :smiley:

çok güzel bir yer bu sene de gitmeyi planlamıştım ama nasip olmadı herkese iyi eğlenceler dilerim .
hisar pansiyondan bir güzelcehisar resmi giderseniz ahmet hocama selamımı söyleyin lütfen

tatil2009 055.jpg

Teşekkürler Can

bam bam' Alıntı:

Kerem, teşekkürler, Şeker bayramınız şimdiden kutlu olsun, size de iyi eğlenceler, Nil'e çok selamlar..

flying surfer' Alıntı:
Planda surf var! Rüzgar olursa tabii! Size iyi eğlenceler...

Serdar, ama Çankırı'dan çıkıp gelebilirsin :smiley:

sakura18' Alıntı:
şuan çankırıya yola çıkıyorum Zerrin sizin yaptığınızı Çorumlu yapmaz en istediğim yere ben sizmi gideceksinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Murat, ne kadar güzel özetlemişsin ellerine sağlık, işte arkadaşlar bunların hepsi ve daha fazlasını bulacağınızdan emin olabilirsinzi.. Pazar günü yapacağın keşif gezisi notlarını sabırsızlıkla bekliyorum..

COMPETUS' Alıntı:
Tırmanmak için duvar,dalış ve balık için deniz,kamp için sessiz bir kumsal.Dört gün çok keyifli geçecek.

Bölgenin son halini görebilmek adına pazar günü bir keşif gezisi yapacağım.Resimleri pazar akşamı paylaşacağım.

Son derece keyifli bir kamp olacak... Şiddetle tavsiye ederim.

Selamlar,

Murat

Filiz, Güzelcehisar İnkumu'na çok yakın zaten ama daha bakir ;D

lizz' Alıntı:
Fotoğraflar İnkumu'nu hatırlattı bana....Kumsal ve arkasında cennet yeşili...Harika bir manzara...Yalnız deniz oldukça serin olacaktır :smiley: Bütün bu güzelliklerin tadını çıkarmanız dileğiyle :smiley:

Kadir, teşekkürler, eğer görüşebilirsek Ahmet Hocaya selamlarınızı iletiriz, fotoğraf için de teşekkürler..

kaya75' Alıntı:
çok güzel bir yer bu sene de gitmeyi planlamıştım ama nasip olmadı herkese iyi eğlenceler dilerim .
hisar pansiyondan bir güzelcehisar resmi giderseniz ahmet hocama selamımı söyleyin lütfen

Zerrin hanım fotoğraflardan çok güzel bir yer olduğu belli canım çok çekti ama bayramda 1 ve 2. gün çalışıyorum mesafede bize çok uzak ama seneye mutlaka yaz tatilinde batı karadenize bu sene yaptığım gezinin ilk başlangıcı orası olacak sizlere iyi eğlenceler diliyorum.

Yusuf Bey, güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyorum, emin olun çok memnun kalırsınız, doğa ve el değmemişlik huzur veriyor, üstelik sakinliği de ödül gibi geliyor..

Programı yapan ve katılan,katılmayı düşünen tüm dostlara gönüllerince bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum.Eklenen fotoğraflardan çevrenin de gerçekten düşünülen her tür etkinlik için uygun olduğu görünüyor.

Herkese selamlar, sevgiler.

Bayramda memleketim Nevşehir'de olacağım, geziye katılan tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri