hasanfb
JEEP ˙·٠•★
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)
Süper Bartın Amasra kamp deniz..
İşaretleyelim..
Süper Bartın Amasra kamp deniz..
İşaretleyelim..
derindeniz1' Alıntı:Programı yapan ve katılan,katılmayı düşünen tüm dostlara gönüllerince bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum.Eklenen fotoğraflardan çevrenin de gerçekten düşünülen her tür etkinlik için uygun olduğu görünüyor.
Herkese selamlar, sevgiler.
tanyolu' Alıntı:Bayramda memleketim Nevşehir'de olacağım, geziye katılan tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar,iyi eğlenceler.
hasanfb' Alıntı:Süper Bartın Amasra kamp deniz..
İşaretleyelim..
PASIFFLORA' Alıntı:Canım benim, bayramda Aydın ve Denizli, hemen arkasından da Bodrum'da toplantı. Daha sonraki haftalarda olsaydı, benim de uzun zamandır gitmek istediğim yerlerden biri olduğu için mutlaka katılırdık. Üstelik oğluşum da büyüdü ve farkındalığı arttı, onun içinde güzel olurdu, ama kısmet değilmiş(((( Zaman hatası
sakura18' Alıntı:10-11 eylül de yeğenimin düğünü var gelemyeceğim
tühhhhhhh çok istiyordum, bu sene denize gidemedim, belki bayramdan sonra gideceğim ama siz arkadaşlarla gidebilseydim çokkk iyi olurdu...
çok eğlenin.... çok fotoğraf çekinnn...
sakura18' Alıntı:vaktiniz olursa benim mekanım olan Çakraz'ın 1 km batısında Bozköy plajı var orayada bir bakın benim orası çok hoşuma gitiyor..
yugun' Alıntı:Mutlu kamplar,
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
PajeroCat' Alıntı:Katılım ve organizasyon durumu nedir acaba..
Böyle güzel ve yakın bir etkinliği kaçırmak istemem gerçekten..
Evet Zerrin hanım duysa gerçekten üzülür bide başımın etini yer o yüzden duymasınceranus' Alıntı:Fatih, buna en çok kardeşin üzülecektir eminim .. Sana da hayırlı bayramlar diliyorum..
aslankurt72' Alıntı:Zerrin,
Hisar pansiyonla,Deniz Pansiyonu aradım maalesef bayramda yer kalmamış başka kalınacak bir yer bulabilirsem 3 kişi katılmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan öneri bekliyorum.