Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 139
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Şeker Bayramında kendi araçlarımız ile Bartın, Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada kıyılarında kamp yapmaya gidiyoruz. Az bilinen, sessiz, doğa harikası bu Karadeniz kıyımızda kumsalda çadırlarımızı kurarak doğanın tadını çıkaralım.Sonra pazar günü erkenden yola çıkarak evlerimize dönüp, oylarımızı kullanalım..

Bayramın 1. Günü yola çıkarak öğlen orada olacağız, tüm illerimizden kamp sever dostlarımızı bekliyoruz.

Ankara için

Kamp Tarihi : 9 Eylül 2010 - 12 Eylül 2010

Kamp Yeri : Bartın, Bozköy Sahili

Buluşma Yeri : Carrefour(Batıkent)

Buluşma Saati : 08.00

Hareket Saati : 08.15

Gidiş Yolumuz : Otobandan Mengen çıkışından çıkarak, Mengen, Devrek, Çaycuma, Bartın şeklinde olacaktır.

Sormak istedikleriniz için telefonum

Zerrin Yiğiter

05326417532

Bölge hakkında bilgiler için

http://www.bartingezi.com/Bartin_Bozkoy.htm

http://www.bartin74.net/sayfalar/guzelcehisar.asp

Etiketler
Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Çevrede Off-Road yapılacak çok güzel yerler bulunuyor, doğa yürüyüş için mükemmel bir zenginlik sağlıyor, denizi çok güzel, tembellik yapmak da olası elbette ;D

Ynt: Bayramda Bartın; Bozköy, Güzelcehisar ve Mugada Sahillerinde Kamp (9-12 Eylül 2010)

Selam,alternatifler içerisinde Değerlendirmeye alalım.

Mustafa Abi merhaba, çok sevinirim, daha önce gördünmü bilemiyorum ama ben gördüğüm için söylüyorum gerçekten bakir kalmış güzelliklerimizden birisi burası..

Ah be bayramda güneydeyiz malesef
Keşke bayram sonrası olsaydı.. :smiley:

Güney çok kalabalık olur Özgür ;D

ceranus' Alıntı:
Mustafa Abi merhaba, çok sevinirim, daha önce gördünmü bilemiyorum ama ben gördüğüm için söylüyorum gerçekten bakir kalmış güzelliklerimizden birisi burası..
2 yıl önce kalmadan öyle bir geçmiştim.Gerçekten çok güzel yerler.Hatunla 2 seçenek üzerinde konuşuyorduk bu üçüncü seçenek olarak çıktı.Benimkiler çadırda kalmazlar.şartlara göre bakalım netleşince buraya yazarım.

;)

Hımmm, Bartın :smiley:

Çadırlarımızı deniz kenarında bir kamp alanına mı kuracağız? Ayrıca hava ve deniz müsait olursa deniz keyfi yapabilir miyiz? Ufaklıklar ile denize girebilmeyi isterim ;)

Çevrede evlerini pansiyon olarak verenler var,isterseniz sizin için yer ayarlaması yaptırabilliriz ..

aslankurt72' Alıntı:
2 yıl önce kalmadan öyle bir geçmiştim.Gerçekten çok güzel yerler.Hatunla 2 seçenek üzerinde konuşuyorduk bu üçüncü seçenek olarak çıktı.Benimkiler çadırda kalmazlar.şartlara göre bakalım netleşince buraya yazarım.

ceranus' Alıntı:
Çevrede evlerini pansiyon olarak verenler var,isterseniz sizin için yer ayarlaması yaptırabilliriz ..
Değerlendirelim ben size haber vereceğim.

Cumhur, hava müsait olursa ki edindiğim bilgiler havanın güzel olacağı yönünde, denize hepimiz gireceğiz :smiley:

Kampı deniz kenarında kumsalda atacağız..

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Çadırlarımızı deniz kenarında bir kamp alanına mı kuracağız? Ayrıca hava ve deniz müsait olursa deniz keyfi yapabilir miyiz? Ufaklıklar ile denize girebilmeyi isterim ;)

Keyifli bir etkinlik olacağına eminim,izinli olmam nedeniyle başka programlarım var maalesef... :(

Süper ;)

ceranus' Alıntı:
Cumhur, hava müsait olursa ki edindiğim bilgiler havanın güzel olacağı yönünde, denize hepimiz gireceğiz :smiley:

Kampı deniz kenarında kumsalda atacağız..

şimdiden katılacak tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ; eminim çok keyifli olacaktır

Listemize başlayalım ;D

01- Zerrin Yiğter ........... Binek Araç......Ankara
02-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri