Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,086
Ynt: Batı Karadeniz Gezisi ( 20-27 Mart 2009)

Merhaba,

Eğer kış döneminde de yolda kar temizliği yapılıyorsa çekme karavanla Abant'a ulaşılabilir sanırım. Son birkaç km ve göl kenarı da zincir ve ciddi dikkat ederek geçilebilir belki .

Oğuz Beye ve Kenan Beye teşekkürler...

Doğan Böncü

Etiketler

zonguldak ı yazın görmenizi tavsiye ederim .Kapuz plajında yüzmek fener semtinde yürümek güneşin batışında çayınızı yudumlamak gerçekten bir çok şehirde tadamıyacağınız zevklerdir. selamlar

Oğuz bey paylaşımınız için teşekkürler memleketimizden geçmişiniz haberimiz olmadı size akşam üzeri deniz kenarında balık kızartıp iki muhabbet etmek isterdim.

Adnan bey merhaba,
Açıkçası o moral bozukluğu içinde Ereğli'de mola vermek hiç aklımıza gelmedi. İnsan, dönüşe geçince daha bir hızlı direksiyon sallıyor galiba. Bir dahaki sefere diyelim.
Oğuz

Merhabalar ben bu foruma yeni katıldım burada çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var ben Safranboluluyum Batı Karadenizi görünce mutlaka Safranbolu vardır diyerekten girdim bu konuya :smiley:burada sizlerin fikirlerini almak istiyorum bana bir yol haritası olursanız yapacağım iş ile ilgili sevinirim msn adresim baterist79@hotmail.com umarım görüşürüz şimdiden teşekkürler

Sayın Oguz Sevim,
HDR fotograflarla suslediginiz anlatiminiz, Gezinizi daha bir imrenilesi yapmis. Paylastiginiz icin cok tesekkurler emeginize saglik.

Meftun Çanga

ben bu konuyu görmemiştim.fotoğraflar çok güzel .doğu karadenizde gezme fırsatı bulup batıda bu kadar ayrıntılı yol yapamadım.burada anlatılanları rehber kabul edip en kısa zamanda benzeri bir rota yapasım geldi.paylaşım için teşekkürler

resımler gercekten profısyonelce cekılmıs ben bıle hayretle bakıyorum bende safranboluda oturuyorum cıok guzel olmus amsra nıın fotolarına bayıdım yıda en az 6 defa gıdıyorum ama bu guzellıgı fark etmemıstım ellerınıze saglık eger bır daha safranbolu ya yolunuz duserse mutlaka tanısmak sızı mısafır etmek ısterım

Merhabalar,öncelikle tur detaylarınızı keyifle okudum vede fotoraflarınızı keyifle inceledim ,ellerinize sağlık.19 Mayıs'ta sizin bu gerçekleştirdiğiniz turu gerçekleştirmek niyetindeyiz .Bu rota üzerinde sizin özellikle keyif aldığınız dinlenme tesisi ,yemek yeri (ne bileyim adapazarında şurada ıslama köfte yemeden geçmeyin gibi) yerler var ise bilmek isteriz ,şimdiden paylaşımınız için teşekkürler.

Enis bey teşekkürler,
Ne yazık ki spesifik restaurant adı veremeyeceğim. Adapazarı'nda tabii ki ıslama köfte, Amasra'da balık yiyip, Safranbolu'dan lokum almadan dönmeyin (safranlı ve çikolatalı tavsiye) :smiley:
Oğuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR