.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,121
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

yasarergun' Alıntı:
Şehitlerimize rahmet diliyor sabrımızın sonuna geldiğimizi burada açıkça beyan ediyorum. Sonuçları ne olursa olsun, bizi neyle suçlarlarsa suçlasınlar teröristlerin ve onların destekçilerinin acınmadan ve insaf gösterilmeden göze göz, dişe diş, kana kan yaklaşımı ile bertaraf edilmelerini ve milletin bu terör belasından kurtarılmasını istiyorum.

şehitlerimizin ailelerinin başı sağolsun sabırler diliyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Etiketler

Böyle büyük yürekli analarımızla varız
Şehit anası........... Kurban bayramından önce oğlumu vatana kurban verdim............

başımız sağolsun ne diyeyim kan ağlıyoruz biz kan ağlarken buyrun
büyük başbakanımız terör ile ilgili ilk kez bir tedbir alıyor
tedbir ne mi sıkı durun medya yöneticleri ile konuşup haber yapmayın diyecek hazretleri, ölümler falan önemli değil adam için oy kaybederim korkusu

Allah belasını versin terörün. 3 aydır yozgatta bulunuyorum 3 ay içinde 4 şehit geldi. Yarabbi bu kan dursun. Dış güçler destek veriyor olan bizim kendi milletimize oluyor. Nerden bu belalar türk milletini buluyor. Şehitlerimize allah rahmet etsin gazilerimize şifalar nasip etsin. Ailelerine sabırlar nasip etsin.

YETER ARTIK... BİTSİN BU ÇİLE... HERGÜN ŞETİH HABERLERİ... GEREĞİ NEYSE YAPILSIN.. ARTIK SERT TEDBİRLER ALINMALI... BAŞKA YOLU YOK... TÜRK MİLLETİNİN SABRI TAŞMIŞTIR ARTIK...

Tempus' Alıntı:
PKK'lılar 19 Ekim 2009'da Habur'dan alkışlarla içeri girmişti bu arada...Bugünün tarihi:...19 Ekim....!!....26 şehit..söze gerek var mı??

YETER ARTIK YETER. ŞEHİTLERİMİZE AĞLIYORUZ. KAHROLSUN PKK.

ayazağa' Alıntı:
Erdem bey art niyetimi kalmış artık zaten böyle diyerek insanlar ı bir korku imparatorlugu altına aldılar adamlar nurtepede otobüs yakıyor polis aşağıda olayın bitmesini bekliyor nedne bekliyorsun diye bir yaşlı adam soruyor provakasyon olmasın olay bitince müdahale edecegiz
Benim kardeşim arabanın arkasında bayrak var diye istanbulun ortasında saldırıya ugradı aracın sağlam camı kalmadı polis in dediğini aynen aktarıyorum orası kürtlerin yeri oraya biz giremiyoruz ....
ve 3 gün karakollarda süründük adamları teşhis ettik savcının soylediği ? neyse çok dolduk millet olarak yeter :(

Biraz önce nerdeyse tüm Denizli ayakta idi. Araçlar konvoylar oluşturmuş, bayraklar açılmış dolaşılıyordu. Kardeşiniz arabasında bayrak var diye saldırıya uğrarken, bizlerden kimse bir şey yapmamasına rağmen burada polis bizleri boş bdp binasının önünden bile geçirtmedi. üstelik polise "bdp binası var diye mi geçirtmiyorsunuz" deyince "sizin güvenliğiniz için" cevabını aldık. Orada yiğitlerim teker teker ölürken ben burada güvenlik istemiyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

35 yaşındayım.. hani erken yola çıkanlardan olsam belki bugün askerde oğlum bile olabilirdi.. Bugün her şehit haberinde "annneeeemmm " diye ağladım, içim yandı. sanki hepsini ben doğurmuştum.. Sanki hepsi benim kardeşimdi. Sanki hepsi sevdiğim..
Ben hiçbirini hiç tanımazken bu kadar acıyorsa etim, yanıyorsa yüreğim o yitip giden canların aileleri nasıl nefes alıyor nasıl yanıyorlar düşünemiyorum bile..

Allah sabır versin.. Ama Şehitler ölüyor ve artık vatan paramparça.. Başımız sağolsun!

http://www.haberpan.com/haber/deniz-fenerinde-tedbir-kaldirildi
düşündürücü.

Her zaman derim, 2 soru olacak ve cok acik,

1- Devlet ve milletden yana misin?
2- Bu p...c leri mi destekliyorsun?

Sonra ucur kafalarini, bir ara yargilarsin. Bunlara nalet okumakla bu is bitseydi simdiye kadar 50 defa biterdi. Az kaldi 70 milyon ustlerine yuruyecek insallah ve supurup atacak bunlari.

Bir de ustumuzdeki olu topragini silkeleyebilsek...

Simdi cagirsinlar, hemen giderim yeterki silah versinler.

balum' Alıntı:
Arkadaşlar kaybımızda, acımızda büyük ama lütfen bu saldırıları amacına ulaştıracak, milli beraberlik ve bütünlüğümüzü bozacak, provokasyona yol açacak mesajlar yazmayalım.
Hain emellerine ulaştırmayalım art niyetli insanları...
nerde ki milli birlik ve beraberlikten bahsediyoruz anlamadım...sizin milli birlik ve beraberlik dediğiniz şey face sayfalarında yada buralarda yazılan yazılarmıdır_?

denemesi bedava beyler
hadi bir kaçımız gidelim doğuda biryerlerde gidip 26 kişi öldürelim 15 16 kişiyide yaralıyalım bakın bakalım birlik beraberlik nasıl oluyomuş o zaman görürüz..hangi şerefsiz OTURUP face in başında paylaşım yapar onlardan bizim gibi_?yapacakları ilk iş sokaklara dökülmek olur ülkede iç savaş çıkartırlar ve bizim vergilerimizle beslenen o şerefsizler bizim sayın larımız gibi ulusal medyanın gözü önünde halkın yüzüne baka baka gereken yapılacaktır misli misli çıkacaktır söylemleri yerine savaş başdı diye açık açık söylerler endişeniz olmasın.

o yüzdendir ki

o yüzdendir ki
[/quote]
bir çoğunuz şimdi bana karşı çıkacak evet bizler buralarda (bende dahil ) egomuzu tatmin ederken milli duygularımızı hoşhoşlarken oralarda şehitler verilecek.şehitler de ölür ve ateş düştüğü yeri yakar onların anaları eşleri çocukları sevgilileri nişanlıları ve dostları da ağlar...böyle giderse de bu vatan bölünür...

Bilmiyorum buraya yazan kaç kişinin iki oğlu var birisinin askerliği okul nedeniyle tecilli diğeri oda birkaç seneye o çağa gelecek korkuyorum arkadaşlar allah kimseye evlat acısı tattırmasın burada asalım keselim demek felakete davetiye çıkarır masum insanları teröristlerle bir görmeye başladığımızda işte o zaman sona gelinmiş demektir bu birlikteliğin bozulmasının sonuçlarını iki tarafta iyice bir düşünsün bakalım nereye varır kan gözyaşı göç felaket başka bir şey değil

Ömer bey , korkunda haksız değilsin. Ancak bu kavga başka kavga, rahmetli babaannem karaköseli, dedem doğubeyazıtlı.Babaannem dört abisini çanakkaleye göndermiş geri gelmemişler.Bu vatan türkü, kürdü çerkezi,lazı ...... ayrılmadan kuruldu.Ve bu günlere geldi, bugün oynanan oyunlar tamamen başka, bu zamanlara gelinmesine içimizde büyük yanlışlarda var, halk aç, yoksul ve artık dünya küçük herkes herşeyden haberdar.Adam korunmasız, yaylaya çıkamıyor, çıksa itler hayvanlarını gaspediyor, hayvancılık bitik, çoğu yasadışı işlere bulaşıyor genç yaşta çaresizce.Birkere bulaştınmı devamı geliyor , kolay para ahlakıda bozar .Yatırım yapılmazsa, fabrika , iş,aş olmazsa herşey olur.Toplumsal bütünlük korunarak yardım yataklık edenler ayıklanmalı demek istediğim budur. Dağdaki eşki
yayı dağda yoketmek lazım.
Sebep olan gelmiş geçmiş yöneticilerede, dışarıdan destek verip sonrada mesajlar gönderen devletlerede bela diliyorum.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ömer bey , korkunda haksız değilsin. Ancak bu kavga başka kavga, rahmetli babaannem karaköseli, dedem doğubeyazıtlı.Babaannem dört abisini çanakkaleye göndermiş geri gelmemişler.Bu vatan türkü, kürdü çerkezi,lazı ...... ayrılmadan kuruldu.Ve bu günlere geldi, bugün oynanan oyunlar tamamen başka, bu zamanlara gelinmesine içimizde büyük yanlışlarda var, halk aç, yoksul ve artık dünya küçük herkes herşeyden haberdar.Adam korunmasız, yaylaya çıkamıyor, çıksa itler hayvanlarını gaspediyor, hayvancılık bitik, çoğu yasadışı işlere bulaşıyor genç yaşta çaresizce.Birkere bulaştınmı devamı geliyor , kolay para ahlakıda bozar .Yatırım yapılmazsa, fabrika , iş,aş olmazsa herşey olur.Toplumsal bütünlük korunarak yardım yataklık edenler ayıklanmalı demek istediğim budur. Dağdaki eşki
yayı dağda yoketmek lazım.
Sebep olan gelmiş geçmiş yöneticilerede, dışarıdan destek verip sonrada mesajlar gönderen devletlerede bela diliyorum.

Söylenecek çok şey var ama buraya yazmak neyi değiştirir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR