.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,126

Etiketler

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimize de sabırlar ihsan eylesin.

Olağan üstü hal. Vur emri ne gerekiyorsa yapılmalı bu şerefsizler daha fazla azdırılmamalı.

“Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayın. Aksine onlar diri olup Rableri katında rızıklandırılmaktadırlar. Allah’ın lütfundan kendilerine vermiş olduklarıyla sevinç içindedirler ve arkalarından henüz onlara kavuşmamış olanları, kendilerine bir korku olmayacağı ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler.”
(Ali İmran, 3/169-170)

Arkadaşlar kaybımızda, acımızda büyük ama lütfen bu saldırıları amacına ulaştıracak, milli beraberlik ve bütünlüğümüzü bozacak, provokasyona yol açacak mesajlar yazmayalım.
Hain emellerine ulaştırmayalım art niyetli insanları...

Erdem bey art niyetimi kalmış artık zaten böyle diyerek insanlar ı bir korku imparatorlugu altına aldılar adamlar nurtepede otobüs yakıyor polis aşağıda olayın bitmesini bekliyor nedne bekliyorsun diye bir yaşlı adam soruyor provakasyon olmasın olay bitince müdahale edecegiz
Benim kardeşim arabanın arkasında bayrak var diye istanbulun ortasında saldırıya ugradı aracın sağlam camı kalmadı polis in dediğini aynen aktarıyorum orası kürtlerin yeri oraya biz giremiyoruz ....
ve 3 gün karakollarda süründük adamları teşhis ettik savcının soylediği ? neyse çok dolduk millet olarak yeter :(

yetmez ama evet.
allah belanızı versin.
başaramayacaksınız.
[attachment=1]

bayrak_ve_bebek.jpg

ayazağa' Alıntı:
Erdem bey art niyetimi kalmış artık zaten böyle diyerek insanlar ı bir korku imparatorlugu altına aldılar adamlar nurtepede otobüs yakıyor polis aşağıda olayın bitmesini bekliyor nedne bekliyorsun diye bir yaşlı adam soruyor provakasyon olmasın olay bitince müdahale edecegiz
Benim kardeşim arabanın arkasında bayrak var diye istanbulun ortasında saldırıya ugradı aracın sağlam camı kalmadı polis in dediğini aynen aktarıyorum orası kürtlerin yeri oraya biz giremiyoruz ....
ve 3 gün karakollarda süründük adamları teşhis ettik savcının soylediği ? neyse çok dolduk millet olarak yeter :(
Rıfat Bey haklı tepkinizin bende yanındayım... mesajlara müdahale nedenim sadece bu ülke insanının şu veya bu diye ayrılma noktasına gelmesi,
Unutmamalıyız ki hainliğin ne ırkı vardır nede dini... Hain haindir.
Bir sepetteki çürük elmalar, o sepetin tamamının dökülmesine neden olmamalı...

tüm şehitlere allahdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum .artık yorum yapasım bile gelmiyor bıktım usandım butür haberlerden lanet ediyorum. senin devlet olarak ne işin var filistinli mahkumlarla o adamların ne işi var türkiyede sen kendi memleketinin haline bak israil açıktan söylüyo pkk ya destek vericem diye sen filistinli mahkumları türkiyeye davet ediyosun. benim şahsi görüşümdür bu olayda ve bu ay olan tüm olaylarda israilin şu veya bu şekilde parmağı var. ayrıca koskoca tugaya hangi cerasetle saldırıyor bu adamlar, tugaydaki o kadar asker ne yapıyor hiçmi karşılık veren olmuyor allahın belalarında hiç zaiat olmazmı resmen savaş olmuş sabaha kadar. sen kalkıp memleketini en kahraman şekilde savunan komutanları silivriye terörist diye içeri atarsan sonunda olacağı bu tabi, allah belalarını versin bunların

supernaturel' Alıntı:
tüm şehitlere allahdan rahmet yakınlarına sabır diliyorum .artık yorum yapasım bile gelmiyor bıktım usandım butür haberlerden lanet ediyorum. senin devlet olarak ne işin var filistinli mahkumlarla o adamların ne işi var türkiyede sen kendi memleketinin haline bak israil açıktan söylüyo pkk ya destek vericem diye sen filistinli mahkumları türkiyeye davet ediyosun. benim şahsi görüşümdür bu olayda ve bu ay olan tüm olaylarda israilin şu veya bu şekilde parmağı var. ayrıca koskoca tugaya hangi cerasetle saldırıyor bu adamlar, tugaydaki o kadar asker ne yapıyor hiçmi karşılık veren olmuyor allahın belalarında hiç zaiat olmazmı resmen savaş olmuş sabaha kadar. sen kalkıp memleketini en kahraman şekilde savunan komutanları silivriye terörist diye içeri atarsan sonunda olacağı bu tabi, allah belalarını versin bunların

Söylenecek bir şey gerçekten kalmadı biz bile bunu anladıysak varın dusunun gerisini israil sana bilmem kaçkere müebbet verdiği adamı sana neden teslim etsin kaldıkı adamların dusmanısın bu işlerin içersinde başka nelervar ...

supernaturel' Alıntı:

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

bu konuya degindiginiz için duyarlı vatandaşlar oldugunuz için tekrardan sizlere teşekkürler bütün TÜRK aleminin başı sagolsun hainlere binlerce kere lanet olsun sessiz kaldıgımız her dakika bunların azmasına tekrar tekrar kan dökmelerine vesile olur hep birlikte tüm vicdanı olan vatan sevgisi olan her vatandaşımızın yapılan bu hain saldıryı kınaması elimizden geldigince bu işlere prim veren gerek siyasi gerek yandaşlarına bir olarak tek ses olarak karşı durmamızı şiddetle tavsiye ediyorum içimizdeki hainleri bitirmek için ALLAHA DUA edelim

Şehitlerimize rahmet diliyor sabrımızın sonuna geldiğimizi burada açıkça beyan ediyorum. Sonuçları ne olursa olsun, bizi neyle suçlarlarsa suçlasınlar teröristlerin ve onların destekçilerinin acınmadan ve insaf gösterilmeden göze göz, dişe diş, kana kan yaklaşımı ile bertaraf edilmelerini ve milletin bu terör belasından kurtarılmasını istiyorum.

Şehitlerimize rahmet,ailelerine sabır diliyoruz.
teörü
yataklık yapanları
onları piyon olarak kullananları
LANETLİYORUZ

Tüm şehitlrimize rahmet, tüm ailelerimize baş sağlığı diliyorum, hepsinin mekanları cennet olsun.
Ah birde tv lere çıkıp "misliyle karşılık verilecek, kanları yerde kalmayacak" gibi şeyler söyleyenler birde kendi çocuklarını askere gönderselerde normal insanların çocuklarıyla eşit şartlarda askerlik yapsalar.
Hani çocuklarına aldıkları askerlik yapamaz raporunun içeriğini açıklayamayanlar, çocuklarını biryerlerde çalışıyormuş gibi gösterip askerlik yaptırmayanlar veya bedelli askerlik diye tuturanlar.
ALLAH sizlere öyle acılar tatıracakki ne olduğunu bilemeyeceksiniz.
Hiçbir parti lideri Tansu ÇİLLER'in yarısı kadar delikanlı olamaz, yalısının karşısında da olsa oğluna askerlik yaptırdı kendisini tebrik ediyorum.
Şehit haberlerinden sonra attığınız palavralarla beceriksizliğinizi saklayamıyorsunuz.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR