Balkanlar - 6 Balkan Ülkesinde Vizesiz 2 Hafta - 10 Şehir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Sertaç Kasaplar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,268

Etiketler
Ynt: Balkanlar - 6 Balkan Ülkesinde Vizesiz 2 Hafta - 10 Şehir

Sertaç bey paylaşımınız için teşekkürler...
Ufak bir rica,(elinizde hazır doküman var olduğunu düşünerek) Yazı ve fotoğraflarınızı buraya da yüklerseniz siteyi kullananlar için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum...
Daha nice gezilerinizi paylaşmanız dileğiyle.. :smiley:

Arif Bey, teşekkür ederim.
Muhtemelen bildiğiniz gibi tek tek fotoğraf yüklemek, yerlerini ve boyutlarını ayarlamak
ve gezi yazısıyla bunları paralel sunmak forum ortamlarında çok zor ve saatler süren bir iş oluyor.
Bu yüzden derli toplu PDF'lerin özellikle uzun anlatımlarda daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
(Benim 2 haftalık gezim fotoğraflarla 24 sayfa tutuyor-günlük şeklinde olduğu için kısaltmaya üşendim de ::smiley:
:smiley:

İlginiz için tekrar teşekkür ederim, bol gezmeler dilerim...

çok güzel ve cesaret isteyen bir gezi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri