conker
Kamp II
Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi
keyifli bir gezi olmuş
keyifli bir gezi olmuş
sobacılar çarşısında sanırım 30 yada 35 tl imiş. İşin içine kargoda girerse sahibinden.comdaki fiyat daha uygun olabilir.prof_facia' Alıntı:güzel bir gezi ve güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. özellikle tokat mangalına bittim ;D
ankara'da sobacılar çarşısı var en kısa zamanda oraya bakıp eğer fiyatı uygunsa ilgilenen arkadaşlar için buradan duyuracağım
şimdi sobacılar çarşısından geliyorum dediğiniz gibi 35 TL dediler. Birde boyutları büyük geldi bana taşınması biraz problem yaratabilir.lokosit' Alıntı:sobacılar çarşısında sanırım 30 yada 35 tl imiş. İşin içine kargoda girerse sahibinden.comdaki fiyat daha uygun olabilir.
seyyah-34' Alıntı:Hemşehrilerim çok keyifli gezinizi bizlerle paylaşmanızdan dolayı emeği geçenlere teşekkürler.videolar için çağatay10 ,a ayrıca teşekkür ediyorum üşenmeden ne güzel hazırlamış görsel şölen olmuş. birde yerbezi sana geçmiş olsun demiyeceğim çünkü bu araçlar ile yapılan gezilerin aranan kareleri onlar. ;D ;D daha nice güzel ve keyifli kazasız,vukuatsız geziler temennisi ile....
Bende 60 günlük gezimi dün 5 bin kmde sonlandırıp evimize döndük şimdi iş 15 bin civarında resimleri sıralamaya geldi. fakat balıkesirden çabuk geçince fazla resim alamadım daha ileride memleketimi ayrıntılı bir şekilde tanıtmaya çalışacağım.
saygılar
Doğrudur bir ara katılımda bulunuyordum ama arkadaşlar uğramayınca bende artık pek takılmıyorum, arada bakıyorum. Sizi oradan bende hatırlıyorumsisdagili61' Alıntı:Mete bey siz yeni ford ranger külüp te de vardınız yanılmıyorum değilmi.
Kemal beyin yeri Ana yol üzerindemi acaba. 3-4 yıl önce bir trafik kazasına müdahale ettiğimde şahıs Trabzonlu olduğunu, Balıkesir ve Susurluktaki yol boyundaki fırınların sahibi olduğunu söylemişti. Belkide aynı şahıştı.sisdagili61' Alıntı:Kemal benim tanıdığımdır.Bir ara Susurlukta 3 adet fırını olduğunu duymuştum,ekmeği güvenilerek yenir temizdirler.
Ne oldu bilmem fakat bir sürü kişi katılmıyor herhalde çok yoğunlar.Ben yazmaya başlamadan önce ne güzel şeyler paylaşılıyordu.
Kendinize iyi bakın.