Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,446
Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Yola devam... Varış yerine az kaldı...

CIMG1383.jpg
CIMG1384.jpg
CIMG1385.jpg
CIMG1386.jpg
CIMG1387.jpg
CIMG1388.jpg
CIMG1389.jpg
CIMG1390.jpg
CIMG1391.jpg

Etiketler

Dinlenme... Ateş keyfi...
CIMG1412.jpg
CIMG1413.jpg
CIMG1414.jpg
CIMG1416.jpg
CIMG1419.jpg
CIMG1420.jpg

Dönüş yolunda ufak bir aksilik çıktı ve resimde göründüğü gibi koca cj5 kanala kaydı. Neyseki en ufak bir zarar gelmeden atlattık...
index.php

Çağatay'ın arabayı kar dolu kanaldan kurtardıktan sonra köy kahvesinde çay ve FSİ (Faaliyet Sonu İncelemesi) :D
CIMG1423.jpg

lokosit' Alıntı:
Sertan sen olmasaydın biz o mangalı zor yakardık:D

O açlıkla, henüz pişmemiş yemekleri görüp coştuktan sonra kim olsa ateş yakardı... Hatta ateş olmasa bujiyle bile uğraşırdık yakmak için :p
Ellerine sağlık çok lezzetliydi ve Tokat sobası herkese lazım; lezzette katkısı büyük...

Paylaşım için teşekkürler, afiyet olsun.

Ya o ne öyle fırın mı soba mı mangal mı ben karar veremedim. :D
Her araca lazım ondan. :D İstanbul'da bulabileceğimiz yer var mıdır.
Bilen duyan varsa yazsın da alalım bizde birtane. :D

demir59' Alıntı:

sahibinden.com da tokat mangalı yazıp aratın 75tl kapıda ödersiniz.Birisi Samsunda imal edip gönderiyor.
Ankarada tenekeciler varmış orada 30tl olduğu söyleniyor.İstanbulda da muhakkak vardır.
Ama kullanmaya başlamdan bana mesaj atın. ;)

demir59' Alıntı:

sahibinden de bitane var, tokat sobası, tokat kebap sobası, tokat kebap mangalı gibi isimlerle satılıyor...

sahibinden.com ilan no #20023680

İlan No: #17113948 burada daha ucuz:smiley: ve kapıda ödeme

Adamı zengin edeceğiz:smiley:)) yakında sipariş yetiştiremeyecek ;D ;D

celo53' Alıntı:
eğlenceli ve keyifli bir gezi olmuş emeğinize sağlık.
Sizin karlı fotoğraflardan sonra bizde araya araya kar buluyoruz ;D Karda araç kullanmanın keyfi hakikaten başka :D

evet arayan gerçekten buluyor.bizde istanbulda beklesek ebedi göreceğimiz yoktu bol karı.gerçekten karda araç kullanma ayrı bir zevk.:smiley:

İlanlar için teşekkürler. Kullanması basit midir. içinden kullanım kulavuzu da çıkıyordur inşallah. Ben siparişi veriyorum.

demir59' Alıntı:
İlanlar için teşekkürler. Kullanması basit midir. içinden kullanım kulavuzu da çıkıyordur inşallah. Ben siparişi veriyorum.
Kullanma kılavuzu çıkmaz. Ama zor bir yanı yok. Tavsiyem kuru çalı çırpı ile yada sebze meyve kasaları gibi kolay tutuşan tahtalarla yakın.
Benim favorim kuzu kol yada budunun kemiğini çıkartıp, bütün halde şişlere takıp mangala sallamaktır.
Yada parçalanmamış kuzu pirzolayı mangala sallamak.
Mangalın çekmecesine muhakkak domates, biber ve sarımsak konmalı ve bandırarak yemelidir. Bu muhakkak denenmeli :D

arkadşlar çok güzel bir gezi olmuş hakikaten ben de aranızda olmak isterdim fakat haberim olmadı inşallah bidahaki sefere ...Fotolar süper ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri