Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,446

Etiketler
Ynt: Balıkesir Susurluk Çataldağ Göleti Gezisi

Bu geziye ait video çekimlerini bir klip şeklinde düzenledim.
keyifle seyredeceğinizi tahmin ediyorum.

1. Bölüm
th_Film1.jpg

Klibin başında ve son jeneriğinde dikkat edeceğiniz üzere, Balıkesir'de henüz resmi olmayan
kulübümüzün ismi, yine bu gezide şekillenmiştir.
:smiley:

2. Bölüm
th_Film2.jpg

Videoları baştan sona izledim çok güzel hazırlamışsınız, paylaşım için teşekkürler...

güzel bir gezi ve güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. özellikle tokat mangalına bittim ;D
ankara'da sobacılar çarşısı var en kısa zamanda oraya bakıp eğer fiyatı uygunsa ilgilenen arkadaşlar için buradan duyuracağım :D

prof_facia' Alıntı:
güzel bir gezi ve güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık. özellikle tokat mangalına bittim ;D
ankara'da sobacılar çarşısı var en kısa zamanda oraya bakıp eğer fiyatı uygunsa ilgilenen arkadaşlar için buradan duyuracağım :D
sobacılar çarşısında sanırım 30 yada 35 tl imiş. İşin içine kargoda girerse sahibinden.comdaki fiyat daha uygun olabilir.

lokosit' Alıntı:
sobacılar çarşısında sanırım 30 yada 35 tl imiş. İşin içine kargoda girerse sahibinden.comdaki fiyat daha uygun olabilir.
şimdi sobacılar çarşısından geliyorum dediğiniz gibi 35 TL dediler. Birde boyutları büyük geldi bana taşınması biraz problem yaratabilir.

Hemşehrilerim çok keyifli gezinizi bizlerle paylaşmanızdan dolayı emeği geçenlere teşekkürler.videolar için çağatay10 ,a ayrıca teşekkür ediyorum üşenmeden ne güzel hazırlamış görsel şölen olmuş. birde yerbezi sana geçmiş olsun demiyeceğim çünkü bu araçlar ile yapılan gezilerin aranan kareleri onlar. ;D ;D daha nice güzel ve keyifli kazasız,vukuatsız geziler temennisi ile....
Bende 60 günlük gezimi dün 5 bin kmde sonlandırıp evimize döndük şimdi iş 15 bin civarında resimleri sıralamaya geldi. fakat balıkesirden çabuk geçince fazla resim alamadım daha ileride memleketimi ayrıntılı bir şekilde tanıtmaya çalışacağım.
saygılar

seyyah-34' Alıntı:
Hemşehrilerim çok keyifli gezinizi bizlerle paylaşmanızdan dolayı emeği geçenlere teşekkürler.videolar için çağatay10 ,a ayrıca teşekkür ediyorum üşenmeden ne güzel hazırlamış görsel şölen olmuş. birde yerbezi sana geçmiş olsun demiyeceğim çünkü bu araçlar ile yapılan gezilerin aranan kareleri onlar. ;D ;D daha nice güzel ve keyifli kazasız,vukuatsız geziler temennisi ile....
Bende 60 günlük gezimi dün 5 bin kmde sonlandırıp evimize döndük şimdi iş 15 bin civarında resimleri sıralamaya geldi. fakat balıkesirden çabuk geçince fazla resim alamadım daha ileride memleketimi ayrıntılı bir şekilde tanıtmaya çalışacağım.
saygılar

Teşekkürler.
Sertan'ın yaşadığı olayın daha beterini ben yaşadım dönüş yolunda kanalete uçtum. Allahtan Karla kaplıydı. yardım alarak çıkarttık arabayı.
O an bile eğlenmekten geri kalmadık. Sizin de dediğiniz gibi, bunlar olmazsa offroadın tadı çıkmaz.

Ayrıca sizin resimlerle süslü gezi raporunuzu da heyecanla bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar.
Çok keyifli bir gezi olduğu belli hemde yiyen bilir vaziyetleri.
Tavuk güzelde hem bizim ekmek siz bu ekmeği Susurluk'tan yoksa bizim Kema'lin fırınından almış olmayasınız şimdi canım cekti.Bizim Kemal iyi fırıncı ve pidecidirde yaptığı yenilir.Tabi bunların yanında Tokat kebabı da engüzel şey.Onu bilen bilir.
Afiyet şeker olsun az yeyin her zaman yeyin ben kaçırdım o faslı şimdi ancak seyrediyorum yiyenleri.
Bakın bir anımı anlatayım yemekle ilgili,umarım yormaz.
İzmirde yaşadığım yıllar hanım izin aldı çocukla köyde bana müdür teftiş var diye izin vermedi ben kaldım.Bir arkadaşım hadi senle biryere gidelim dedi ve gittik.Bir köy ama sayfiye yeri gibi oturduk arkadaş halbuki daha önceden sipariş vermiş aman oda ne bir tepsi içinde bir kuzu fırından çıkmış biz kolları sıyırıp başladık yemeye derken aslan sütüne de devam ediyoruz ama ne yeme.Bir amca sürekli bize bakıyor ağzı hep altın diş elinde kehribar tesbih var herbir tanesi yumurta büyüklüğünde gidip davet ettim.Belli görmüş geçirmiş biri.Zorlada olsa masaya gelmeye ikna ettim.Dediki oğlum sende gençliğimi gördüm,bende böyle yerdim ama şimdi sadece yiyenleri seyrediyorum.İnşallah benim gibi olmazzsın.Ben amcanın dediğini pek umursamadım gencizya ne zaman kadar biliyormısunuz taki bir hekim arkadaşım zorla kanımı alıp bakana kadar.İyiki almış şimdi iki ayda bir tahlil.Durum düzeliyor ama yemeye artık dikkat etmeye başladım.
Hakkını vererek yiyene afiyet olsun,veremeyene ne diyeyim bir daha onlarla yemeyin.
Sağlıkla kalın.

Kemalin fırını dediğiniz ana yol üstünde olsa gerek. Biz Susurluğun içindeki fırından almıştık.
Uyarılar için teşekkürler. Dikkat etmenin zamanı geldi haklısınız. Arada tahlil yaptırmakta fayda var.
Ama!!!!
İnsanı götüren yemekten ziyade stres ve kederdir. Bu stresler olmasa kolesterol o kadar yükselmez. Azıcık gamsız yaşamayı öğrenmek lazım (nasıl olacaksa???)
Bende 4-5 yıl önce istemediğim bir yere atandım ve kolesterolüm o yıl perhiz ile 300ün altına düşmedi, resmen tepemden dumanlar tütüyordu ??? ???
bir yıl sonra fırsatını bulup istediğim yere kaçmayı başardım ve perhizi bıraktım, hatta arada birde kurban bayramı geçti ve en sevdiğim yerileri olan kaburgaları bile mideye indirdim. ve bayram sonrası ölçtürdüğüm kolesterol 180 idi.
Tavsiyem yediklerinize yine dikkat edin ama kafayıda rahatlatmak lazımki bağışıklık sistemimiz çökmesin ;)

sisdagili61' Alıntı:
Mete bey siz yeni ford ranger külüp te de vardınız yanılmıyorum değilmi.
Doğrudur bir ara katılımda bulunuyordum ama arkadaşlar uğramayınca bende artık pek takılmıyorum, arada bakıyorum. Sizi oradan bende hatırlıyorum :smiley:

Kemal benim tanıdığımdır.Bir ara Susurlukta 3 adet fırını olduğunu duymuştum,ekmeği güvenilerek yenir temizdirler.
Ne oldu bilmem fakat bir sürü kişi katılmıyor herhalde çok yoğunlar.Ben yazmaya başlamadan önce ne güzel şeyler paylaşılıyordu.
Kendinize iyi bakın.

sisdagili61' Alıntı:
Kemal benim tanıdığımdır.Bir ara Susurlukta 3 adet fırını olduğunu duymuştum,ekmeği güvenilerek yenir temizdirler.
Ne oldu bilmem fakat bir sürü kişi katılmıyor herhalde çok yoğunlar.Ben yazmaya başlamadan önce ne güzel şeyler paylaşılıyordu.
Kendinize iyi bakın.
Kemal beyin yeri Ana yol üzerindemi acaba. 3-4 yıl önce bir trafik kazasına müdahale ettiğimde şahıs Trabzonlu olduğunu, Balıkesir ve Susurluktaki yol boyundaki fırınların sahibi olduğunu söylemişti. Belkide aynı şahıştı.
Ben Bandırmada trabzon ekmeği tercih ediyorum, tam buğday ekmeği yapan başka fırında yok zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri