Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hephahistos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,196

hephahistos

Ana Kamp
Gezimizde çektiğimiz fotoğraflarımızı bu sayfada paylaşacağız..

Arkadaşlar,
Çektiğim fotoğraflar aşağıdadır. (Umarım doğru koyabilirim)

IMG_2473_Orange.jpg

IMG_2496.JPG

IMG_2522_3_4.jpg

IMG_2534.JPG

IMG_2542.JPG

IMG_2548_B_W.jpg

IMG_2554_B_W.jpg

IMG_2556_7_8.jpg

IMG_2568_B_W.jpg

IMG_2574.JPG

IMG_2592_3_4.jpg

IMG_2600.JPG

IMG_2603_4_5.jpg

IMG_2615.JPG

IMG_2634_5_6.jpg

IMG_2684_B_W2.jpg

IMG_2698.JPG

IMG_2713_B_W.jpg

IMG_2719.JPG

Etiketler

Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

Kenan süper kareler. Açılış şahane oldu :D Devamı da gelir diğer arkadaşlarımızdan umarım.. Ben anca yarına eklerim sanırım :D Sen çok hızlısın maşallah..

Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

Güzel fotoğraflar Elinize sağlık. Gerisinide bekliyoruz........

Teşekkürler arkadaşlar :smiley: Ben de bugün çok eğlendim... Bundan sonraki geziyi iple çekiyorum.

Tum herkese tesekkurler guzel etkinlik oldu..

en sevdigim kuslar arasindadir
%100 crop ile

IMG_1973_crop%7E0.jpg

kilise bahcesinden

IMG_1991%7E0.jpg

IMG_2133.jpg

IMG_2139.jpg

IMG_2140.jpg

IMG_2219.jpg

IMG_2220.jpg

IMG_2224.jpg

Diger fotograflar
http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=905

bir kac kareyi de ben edit yapayim dedim,

IMG_2127_edit_copy.jpg

IMG_2043_edit_copy.jpg

IMG_2052_edit_copy.jpg

IMG_2044%7E0.jpg

IMG_2141_edit_copy.jpg

eftaLYa' Alıntı:
Bugün katılabilen herkese teşekkürler :smiley: Çok keyifli bir gün geçirdim..

gerçekten de eğlenceli bir gündü
fotoğraflardan özellikle balonlar ve çocuğu çok beğendim.. bizim amatörler de gelecek bu akşam :smiley:

ekleyebildiklerim..

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Bütün fotoğraflar bu kadar mı acaba..? Facebook a bile daha çok resim yüklenmiş... :eek:

Benim önce banyo ettirmem gerekiyor :smiley: Eğlenceli, güzel ve renkli bir geziydi. Bir sokaktan girip öbüründen çıktık. Katılan arkadaşlara ve yeni tanıştığımız arkadaşlara teşekkür ediyoruz.

Çok keyifli geçmiş, görseller için teşekkürler, çok güzel kareler yakalamışsınız, devamını da görebilecekmiyiz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR