Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hephahistos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,200
Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

bi türlü olmuyo...
dediklerini yapıyorum herşey iyi güzel gönder dediğimde 'mesajınızı yazmadınız' diyo..
bi türlü anlaşamıyoruz:(
denemelerim sürecektir...

DSCF1599.jpg

Etiketler
Ynt: Balat'ta ''Renklerin Peşinde'' Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları (04 Nisan 2010)

hehe olmuş:smiley:[attachment=1]

DSCF1612.jpg

ya ben farklı fotoğrafları yüklüyom aslında ,fakat aynı fotoğraflar çıkıyor karşıma:smiley:
arkadaşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim:smiley:)[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSCF1597.jpg

DSCF1601.jpg

DSCF1605.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

DSCF1613.jpg

DSCF1614.jpg

DSCF1615.jpg

[attachment=1][attachment=2]

DSCF1621.jpg

DSCF1624.jpg

teşekkürler ufuk özkan:smiley:)

ne uzaya, ne de teknolojisine aşina değilim hocam..
sizin gibi gençlerden öğrenecek çok şeyim var:smiley:)

nadja' Alıntı:
ne uzaya, ne de teknolojisine aşina değilim hocam..
sizin gibi gençlerden öğrenecek çok şeyim var:smiley:)
Tamam ablacım. Yokmu başka fotoğraf? Bu kadarmı çekdin?

ilk etapta bu kadar yeter :smiley:)
ama benim en kısa zamanda hafızası kuvvetli güzel bi makina almam lazım...
canon mu ?
nikon mu?
yardımlarınızı bekliyorum...

buarada ufuk hocam senin makinada gözüm var:smiley:)
bilginize...

ben de farklı bir şeyler yükleyeyim bari

DSC_0015.jpg

kimse yüklemiyor meydan yine benim amatörlere kaldı :smiley:

P4042896.jpg

P4042930.jpg

P4042940.jpg

P4042966.jpg

P4042972.jpg

bi daha:smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

..[attachment=1][attachment=2]

15.jpg

16.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR