Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,922
Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

güzel bir gezi olmuş. iyi bir ekip herkese teşekkürler katkılarınızdan dolayı. gidip göremediğimz yerleri sayenizde gezmiş kadar olduk ve çekilmiş olan güzel fotoğraflar sayesinde bölgeyi tanıdık.KATILAN herkesin ellerine sağlık. Her şey gönlünüzce olsun ...TEŞEKKÜRLER.

Etiketler

zumrutfiliz' Alıntı:
Orhan Bey,siz gerçi çadır olayına da alışkınsınız tahmin ettiğim kadarıyla ama benim gibiler için karavan en isabetli karar.Hiç karavanda kalmadım gerçi ama araç çalışmazken klima olayı varsa, yaz gecelerinde sıcaktan bunalmamak için başka konfor aramam.Tabi konaklamak için insanların az olmadığı bölgeleri seçerdim ben gene de...
Merhaba filiz hanım .ankarada karşılaşamadık bir dahaki sefere inşallah,çadır yoruyor sök tak, topla ,vs vs .benim düşündüğüm sadece yatma
amaçlı sizin düşündüğünüz kadar lüks olmayacak, sonbahar, kış,ve ilkbahar gezilerimde kullanacağım.yaz sıcaklarında bahcemdeki meyve ve bitkilerle uğraşmayı daha çok severim.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Merhaba filiz hanım .ankarada karşılaşamadık bir dahaki sefere inşallah,çadır yoruyor sök tak, topla ,vs vs .benim düşündüğüm sadece yatma
amaçlı sizin düşündüğünüz kadar lüks olmayacak, sonbahar, kış,ve ilkbahar gezilerimde kullanacağım.yaz sıcaklarında bahcemdeki meyve ve bitkilerle uğraşmayı daha çok severim.

Benim klimaya takışımın nedeni aslında gene pimpirikli bir tip olmamdan kaynaklanıyor.Karavan penceresini gece açmaktan korkacağım için o bunaltıcı ortamda durmak mümkün olmaz diye :smiley: değilse evvel Allah Mersinliyim ve sıcaklara alışkınım :smiley: sanırım emeklisiniz.Emekli olunca ben de bahçeli bir ev,çiçekler ve bahçemde besliyeceğim kediler düşlüyorum ama bir an önce emekli olma hayali ile yaşayanlardan değilim,her ne kadar bunları yapabilmeyi özlesem de :smiley:

herşeyin umduğun gibi olması dileklerimle,ben'de anne tarafından ,adanalıyım ,son aracımıda adana seyhan'dan getirdim,fazla gezemedim fakat seyhan'nı çok sevdim.

Poyrazları vosvoslarla geçen sene keşfetmiştik. Çok güzel bir yer. Üstelikte çok yakın. Ne iyi etmişsiniz baharın taze renklerine dokunmakla....

10 yıldan fazla Karasu'ya ve dolayısıyla çevresine gittim. Ancak yol üzerindeki bu saklı güzelliği görmemiştim. Çok güzel bir gezi olmuş, teşekkürler :smiley:

Şiir gibi yazılar,şarkı gibi resimler kaymaklı kadayıf tadında sohbetler.Oh iyi valla camperi alan gelmiş.Ya ya karavanı olmayanlar naapsın.Biz derme çatma bir karavan alana kadar millet gezmedik yer bırakmayacak anlaşılan.Sevgili Cem camperin hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan nice mutlu geziler dilerim.Tüm gezi dostlarıhepinize bu güzel gezileri bizimle paylaştığınız için teşekkürler.Ayrıca nefis resimler çekilmiş, kartpostal gibi, Oğuz abimin makinasıda kalite anlaşılan.

güzel etkinlik resimler için teşekkürler

Bu sabah mutsuz'dum ??? ,tüm sayfaları tek tek yeniden gezdim, :smiley: şimdi iyiyim :D .iyiki varsınız tekrar elinize sağlık,

Bişey merak ettim arkadaşlar. Poyrazlar Gölü'nde balık var mı? Varsa bile olta balıkçılığına izin veriyorlar mı?

Balık olduğunu biliyorum. Hatta balık çiftliğine benzer bir şeyler de vardı bir ara.. Ben hiç niyetlenmedim çünkü o işe ayırabilecek vaktim hiç olmadı. Ama bizden niyetlenenler eli boş döndü. Hatta Batu bot ve motorla kaşık bile çekti.. Belki sazan için dip oltası kullanılabiiir..

Yasak olup olmadığını ise bilmiyorum.

Hakan, balık olarak kızılkanat olduğunu söylüyorlardı,birkerede ben olta salladım ama boş.

Poyrazlar gölünde balık var.Boyları en fazla 15 cm. Haşlanmış keşkek buğdayı ile tutuluyor.Oltanızın da buğday tanesi takılacak kadar küçük olması gerekiyor.Tabi ki şamandıranın da çok ince olması gerekiyor.Benim olta iğnelerinin en küçüğü 1kğ lık balıklara göre olduğundan sadece adabazarlı balıkçıları izlemekle yetinmiştim. ;D Avlanmakta yasak yoktu.Mobileti ile balık tutmaya gelenler oluyordu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR