Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,998
Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Çok güzel program deyilmi, iki-üç dakikada neler yapılabiliyor.... İki senedir bu program internet üzerinden kullanılıyor...

Etiketler

Bu ne!! Dünya starımız oldu. Tebrikler!! ;D ;D ;D

benim favori resmim de bu.[attachment=1]

IMG_5936.jpg

Kendimi de "Hero" olarak gördüm ya. Artık gam yemem.

Deryaya dedim senin ingilizcen iyidir bir bak diye ta baştan sona okudu,çevirdi..sonrası da çok komik oldu.
Ama merak etmeyin kurtaracağım herkesi.
Korksun yetim hakkı yiyenler,ramazanda davulu erken çalanlar,kış lastiği takmayanlar,lahana rejimi yaparken haftasonunda kampta rejimi bozanlar,endoplazmikretikulm u ezberleyip 40 yıl sonra unutmayanlar,ferhatın teleskobunda ikinciliğimi kapanlar,marko yu seyredip kahrolmayanlar,korkun artık benden.
Benki kışın yanlış uyku tulumunda tirtir titreyip,ikinci günü yine titreyerek yatan titrek testeremen..

Tırstım aga ben...
Gecenin bir vakti psikopata bağlayıp çadırı cork diye bizle beraber bölmezsin değil mi hocam?

güzel bir gezi güzel bir birliktelik olmuş gibi resimlere tesekkurler katılanlara tesekkurler biz katılamayanlarıda bir sekilde oraya goturdugunuz için tesekkurler

Harika :D :D :D

Testeremen meşhur bir kahraman olmuş. Artık dünya çapında ünlüsün Bülent. ;)

Yalnız ilginç bir şekilde, indirdiğim swf dosyasında kahramanımızın fotoğrafı gözükmüyor. ;)

gezide süper olmuş, testeremen de, :D :D :D
daha yeni bakabiliyorum anca vakit bulabildim

geziniz imrendirecek kadar güzel olmuş, paylaştığınız için teşekkürler.

fsirin' Alıntı:
Harika :D :D :D

Testeremen meşhur bir kahraman olmuş. Artık dünya çapında ünlüsün Bülent. ;)

Yalnız ilginç bir şekilde, indirdiğim swf dosyasında kahramanımızın fotoğrafı gözükmüyor. ;)

Evet Ferhat farkettin demek yüzümü gören ölür,kızarmış ekmeğimi alan sürünür,peynirimden yiyen nasır olur,Levent hocamın yaptığı güveçten fazla alıp istikakımı düşüren saçkıran,Cem in getirdiği nitratsız sucuktan benim hakkımı yiyende ülser olur,bu böyle biline

fsirin' Alıntı:
Bence de güzel bir gezi oldu. Cumadan gititik. Cumartesi sabahı, gece saat 1'e adar astronomi gözlemi yaptığımız halde, ilginç bir şekilde sabah uykumu aldım ve erkenden sabahın sisinde aşağıdaki fotoğrafları çektim.

fotoğrafları görünce çok imrendim...kurbağalı fotoğraf çok güzel.Örümcek ağına banzeyen fotoğrafı tam çözemedim.Örümcek ağı üzerinde çiy damlaları mı acaba?O da çok güzel çıkmış...

Sonunda benim defenderi karaavan yaptıracaksınız, :D :D güzel olmuş ellerinize sağlık.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Sonunda benim defenderi karaavan yaptıracaksınız, :D :D güzel olmuş ellerinize sağlık.

Arkasına bir çekme karavan takarsınız şu anda yaptığınız herşeyi eksiksiz yapabilirsiniz.Hayattan aldığınız zevk kaça katlanır bilemem :smiley:

mayıstosböce' Alıntı:
Arkasına bir çekme karavan takarsınız şu anda yaptığınız herşeyi eksiksiz yapabilirsiniz.Hayattan aldığınız zevk kaça katlanır bilemem :smiley:
Epey katlanacağı kesin ,fakat ben çekme karavandan hoşlanmıyorum,sitenizde değerli bir dost buldum ,bu konuda epey bilgili
mevcut kasayı bozmadan ,bu yaz yapmaya çalışacağım,bir yerlerde görüşmek üzere. :smiley: :smiley:

Orhan Bey,siz gerçi çadır olayına da alışkınsınız tahmin ettiğim kadarıyla ama benim gibiler için karavan en isabetli karar.Hiç karavanda kalmadım gerçi ama araç çalışmazken klima olayı varsa, yaz gecelerinde sıcaktan bunalmamak için başka konfor aramam.Tabi konaklamak için insanların az olmadığı bölgeleri seçerdim ben gene de...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR