Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)
Levent hocamı tebrik ediyorum yukarıdaki ,ayaklarını uzatıp ,ellerini kafasının arkasına aldığı fotoğrafta, kelime olarak tam anlamıyla ibiş keyfini yansıttığı için.
Testereyi alınca özüme döndüğüm hissettim bir an,bundan sonraki gezilerde herkes forum kurallarını okuyup gelsin,bana malzeme çıkarmayın sonra.
Cem ben senin yaptığı cd nin ikincisini aldım,hem araçta hemde evde dinlemek için.
Ferhat sabah fotoğrafların şaşırtıcı derecede çok güzel olmuş tebrik ederim.
Kafanızda şöyle bir ortam hayal edin'Akşam yemekleri yenmiş,kimi çayını ,kimi rakısını tutturmuş bir güzel sohbet,Oğuz hocamın dediği gibi hem karavancılığı hemde dünyayı kurtarıyoruz,ateşin başında ayaklarımız ateşe doğru uzanmış,sağ tarafınızda ki gölde ışık yansımaları,gökyüzünde yıldızlar arkadan bir ses ''orion u görmek isteyen varmı''ateş başından kalkış sıraya giriş,tekrar muhabbete devam,''saturn ü görmek isteyen varmı''ben birinciyim,ikinciyim diye gelen sesler ' işte arkadaşlar biz böyle bir akşamda kamp yaptık.
Sabahleyin arkadaşların bir kısmı daha önceleride erken kalktığımız için hep bizim hakimiyetimizde olan ateş başına, kahvaltı masalarını getirdi ve'' hep beraber,ayrı ayrı'' kahvaltı ettik.Siz hayal edin şimdi böyle bir kampı.Mermerli kahvaltı yalnızca görünen yüzü.