Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan teos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,998
Ynt: Baharı Karşılama Gezisi - Poyrazlar Gölü Adapazarı (10 - 11 Nisan 2010)

Kampımızda bol bol keyif çattık.
[attachment=1]
[attachment=3]
Manzaramız
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_5953.jpg

IMG_6046.jpg

IMG_5970.jpg

IMG_5984.jpg

Etiketler

Çiçekler çok güzeldi
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
Tabiiki bize bol bol şarkılar söyleyenleri de unutmamak lazım. Bunun yanısıra guguk kuşu da gugukluyordu.
[attachment=5]

IMG_5989.jpg

IMG_5992.jpg

IMG_5995.jpg

IMG_6005.jpg

IMG_6001.jpg

Ateş yakmakiçin malzeme hazırlığı
[attachment=1]
Testere - Poyrazlar
[attachment=2]
Ateşimizi yaktık.
[attachment=3]
Keyfimze baktık.
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_6051.jpg

IMG_6052.jpg

IMG_6070.jpg

IMG_6072.jpg

IMG_6080.jpg

Ferhat hocam harika fotoğraflar... Gölün sabah sisindeki manzarası harikaymış. Keşke biraz daha erken kalkabilseydim. Kurbağa fotoğrafına bayıldım. Çok profesyonel bir çalışma olmuş. Bülent'in testereli fotoğrafına ise söyleyecek söz bulamıyorum. Hatırlayabildiğim, bu karizmayı yıllar önce matrixteki pozuyla Keanu Reeves yakalayabilmişti en son. :smiley:
Bülent cukkaladığın ikinci CD Pembe Kayalar CD si mi? Üç gündür benimkini bulamıyorum da...

Levent hocamı tebrik ediyorum yukarıdaki ,ayaklarını uzatıp ,ellerini kafasının arkasına aldığı fotoğrafta, kelime olarak tam anlamıyla ibiş keyfini yansıttığı için.
Testereyi alınca özüme döndüğüm hissettim bir an,bundan sonraki gezilerde herkes forum kurallarını okuyup gelsin,bana malzeme çıkarmayın sonra.
Cem ben senin yaptığı cd nin ikincisini aldım,hem araçta hemde evde dinlemek için.
Ferhat sabah fotoğrafların şaşırtıcı derecede çok güzel olmuş tebrik ederim.

Kafanızda şöyle bir ortam hayal edin'Akşam yemekleri yenmiş,kimi çayını ,kimi rakısını tutturmuş bir güzel sohbet,Oğuz hocamın dediği gibi hem karavancılığı hemde dünyayı kurtarıyoruz,ateşin başında ayaklarımız ateşe doğru uzanmış,sağ tarafınızda ki gölde ışık yansımaları,gökyüzünde yıldızlar arkadan bir ses ''orion u görmek isteyen varmı''ateş başından kalkış sıraya giriş,tekrar muhabbete devam,''saturn ü görmek isteyen varmı''ben birinciyim,ikinciyim diye gelen sesler ' işte arkadaşlar biz böyle bir akşamda kamp yaptık.
Sabahleyin arkadaşların bir kısmı daha önceleride erken kalktığımız için hep bizim hakimiyetimizde olan ateş başına, kahvaltı masalarını getirdi ve'' hep beraber,ayrı ayrı'' kahvaltı ettik.Siz hayal edin şimdi böyle bir kampı.Mermerli kahvaltı yalnızca görünen yüzü.

Ben de iyi ki teleskopu götürmüşüm. Bu hafta sonu gözlem yapacaktık ama bulutlar bunun yapılamayacağını söylüyor. Betelgause ve Sirius yıldızlarına baktık. Mars ve Satürn gezegenlerine baktık. Arı kovanı açık yıldız kümesine ve Orion bulutsusuna baktık. Nem yoğunlaşmasaydı, biraz daha uzun süre gözlem yapardık.

Bendeki daha fazla sayıdaki fotoğrafı http://**.com/files/376107387/Poyrazlar_BKG.zip linkinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

züğürt gezençi' Alıntı:
Ödev yapıyormuş gibi yapan Yağmur muydu?

Yağmur o değil. 1 numara küçük olanı... Böyle bir ortamda ödev yaptırmak için Yağmur'u masaya bağlamak gerekli. :D

Bir sonraki geziye kadar bu fotoğrafı masaüstümde kullanacağım. Ferhat hocam telif hakkı istemezsin umarım. :smiley:

[attachment=1]

IMG_6001 (Large).jpg

Kim verdi bu fotografı basına...

[attachment=1]

6fb7c9.jpg

Basına kimin sızdırdığını ben de anlayamadım. Yalnız başka ülkeler tarafından sahiplenilmesi gerçekten şaşırtıcı. Lütfen sonuna kadar izleyiniz:

http://en.tackfilm.se/?id=1271344111843RA82

Ben uzun zamandır bukadar dumura uğramadım,şok oldum şok,abimi çağırdım o hala inanmıyor,hadilen diyo

Bende jeton yeni düştü arkadaşlar. ::smiley: ;) O gece dünyayı kurtarmıştık ya... Aramızda en karizmatik Bülent'i bulmuşlar tabi ki. Yakında filmini de çekerler. Dünyayı kurtaran adam serisine bir yenisi eklenir. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR