bagaj ustu cadır yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,332

Etiketler
Ynt: bagaj ustu cadır yapımı

Bu daha uygun gibi
http://www.youtube.com/watch?v=oyngClmXgKM&feature=related

böyle bişi yakınca arkana bile bakma römorku hic düsünme .

Volkswagen-Passat-Rear-Wheel-Suspension-Shafts-Axle-Parts-Diagram.jpg

Bence tam tersi, Helozon yerine, Makaslı olması gerekir...

Böyle birşey :smiley:
10-1.png

makaslı sistemi bizde düsündük ama yuksek hızlarda zıplama ve gezme olusur bilgisi aldık kücük bir mantık yurutursek önden cekerli araclarda genelolarak hafıf tonaj araclarda hep bu dinamik var yeni modellerde daha yaygın.yinede denemek lazım.

kuzne' Alıntı:
makaslı sistemi bizde düsündük ama yuksek hızlarda zıplama ve gezme olusur bilgisi aldık kücük bir mantık yurutursek önden cekerli araclarda genelolarak hafıf tonaj araclarda hep bu dinamik var yeni modellerde daha yaygın.yinede denemek lazım.

Zaten araç arkasında çekici olunca hız sınırı max:70 km/h
Yük taşıma olarak makas daha iyi.
Tabi bu konularda anlayan bir uzman daha net yorum yapabilir...
İki sisteminde artıları eksileri var...

bende makas taraını daha cok yercih ediyorum arazide daha avantajlı ve uyghulaması daha kolay he birde makası tek olan araclar var eski burunlu fort minubuslerden cıkıyomus agırlık olarak daha avantajlı tek yaprak .

Iyı gunler arkadaslar guzel fıkırler cıkıyor bende katkı vereyım dedım :smiley: bende uzun zamandır romork kullanıyorum hafıf bır tekne cekmek ıcın vede toplam agırlıgım 400 kılo kadar ama 1 tona kadar yukleyebılecegımı bılıyorum . dıngıl ortadan vede suspansıyon falan yok 130 140 km allah ne verdıyse gayet rahat dengelı gıdıyorum bugune kadar hıc savrulma falan olmadı .....

Selamlar
Erhan

arkadaşlar burada nasıl yapıldığını gösteren resimler buldum. ayrıca burada havalı sistem kullanmışlar. İncelediğim kadarıyla bu romork tarzı çadırlar avusturalyada çok meşhur. Elime geçtikce yayınlarım. Ayrıca 13.000 dolar civarında satılıyor.

http://myswag.org/forum/index.php?topic=6359.0

13.000 $'mı ;D ;D ;D

Ayrıca bu çok büyük...
Benim istediğim çok daha küçük birşey...
Araç üstü çadırı, sürekli aracın üstünde hiç mantıklı değil. Hem aracın aerodinamiğini bozuyor, hemde gerektiğinde tek kişi indirip bindiremiyor.
Başlı başına bir iş zaten araç üstü çadır.

İstediğim; tek başıma takıp çıkarabileceğim, hafif, dağda bayırda arkamdan gelebilecek, uzun yolda araca herhangi bir yük ve sağ sol dönüşlerde kasıntı yaratmayacak bir şey.

Umarım değişik fikirler gelirde toplu olarak birşey yaptırırız :D

Bir kaç resim paylaşayım tam olarak istediğim bu...

15.png

16.png

17.png

Bunlar biraz aile için. Bu fiyatın içerisinde duş bile var. Ben hala çözemedim bu kadar şeyi nasıl sığdırmışlar. Çok modiler bir sistem yapmışlar.

10895_1__TN800.jpg

JeepCamper2-600x320.png

SB002.JPG

Bunlarda sizin için ict
2-Jeep-Camping-Trailer12-1-10.jpg
5-Jeep-Camping-Trailer-12-1-10.jpg
7-Jeep-camping-Trailer-12-1-10.jpg
8-Jeep-Camping-Trailer_12-1-10.jpg

Evet işte!!!
Benim eklediklerim ve en son arkadaşımızın koyduğu Rubi'nin arkasındaki çok güzel ve kullanışlı bence...

Araç üstü çadırdan girdik,
araç arkası çadırdayız;
Bakalım nereye varacak bu konunun sonu ;D ;D

ben araç üstü çadırlarıda çok beğeniyorum.Sizin yapmayı düşündüğünüz sistemi merak ediyorum kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR