Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter_yunus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,140
Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

babanneyı gecen hafta hakanbusa nıcklı hakan abıde soledı nıyetım varda (not aracımda yukseltme -vınc -ayna mahrutı vb cıgu aksesuarı mevcut) aracta goodyear at lastıkvar uzun yol gelıyorum dıye mt yerıne at tercıh ettım arkadaslarada yolda kalır ezıyet olurum dusuncesı ıle babaneye gelemıyorum

Etiketler

selamlar nerede ve ne zaman buluşcaz.aranıZA yenı katıldım.kare kasa cherokee m var vınç yok ama lastıklerı iyi drumda

buluşma noktası neresi saat kaçta heyecanla bekliyorum pasta cilamla orada olacam :smiley:

Arkadaşlar Geziye Katılıcak Arkadaşların Lutfen Listeye İsim Eklemesini Rica Ediyorum En Azından Bır Sayımız Belli Olsun

ormanci1907' Alıntı:
abiler diyer gezinin organizasyonunu ben yapıyorum gezi ortak olmayacak...

gezinin nasıl yapılacağını bilmiyorsan büyüklerine sor onur ayrıca yaptığın çok ayıp bişey insanların kafasını karıştırma bana yorum yaparkende aramızdaki 18 yaş farkını unutma yaşım 31

senin yaptıgın ayıp abi bn sana 1 hafta önceden söyledim aBi gezi yapacam gelirmisin dedim gelirim kardeşim mm dedin sen gittin bizim gezi yapacagımızı bile bile gezi düzenledin ayıp buna denirr geziş beraber olmayacak...

bu arada bu yeni üyeligim bn onur yazan bnim

etıket' Alıntı:
bu arada bu yeni üyeligim bn onur yazan bnim

ozaman dediğin tarihte açsaydın başlığı gelirim dedim neden açmadın kaç hafta oldu 2 hafta olduy değilmi senin yapacağın gezinin üstüne ben 2, yapıyorum ;) polimiğe gerek yok insanların kafasınıda karıştırma orman yukarıda istediğini yapabilirsin ok kendi gezi sayfanla ilgilen bence benimkinle değil

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri