Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hunter_yunus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,136
Ynt: Babanneye Off Road Yapmaya Gidiyoruz Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Arkadaşlar gezi programlandığı gibi giderse 1 veya 2 saat mangal partisi yaparız diye düşünüyorum.

Etiketler

1.hunter................................cj5 full
2.hürriyet&nevin......................suzuki grand vitara full
3.Sedat&Vildan........................Sadece Toyota
3.
4.
5.

hürriyet' Alıntı:
Arkadaşlar gezi programlandığı gibi giderse 1 veya 2 saat mangal partisi yaparız diye düşünüyorum.

Hürriyet Bey Sıkıntı Yok Bız OffRoad Yaparız Paşa Paşa Sonrada Mangalımızı Promlem Yok Hatta Olmadı Ben Bıraz Balık Alırım Size Guzel Bır Balık Tavada Yaparım :smiley:) Yanındada Aslan Sutu Tabı Yunus Bey'e Uyarsa

Arkadaşlar , keyifli geziler, Ankaraya döndüm. Fakat , başkent uykuda, bu gidişle , baba bir LandCruiser alıp, Suzuki çekmeye İstanbul'a gelecem.

Selamlar.
Bülent KOÇOĞLU

foreverlove' Alıntı:
Hürriyet Bey Sıkıntı Yok Bız OffRoad Yaparız Paşa Paşa Sonrada Mangalımızı Promlem Yok Hatta Olmadı Ben Bıraz Balık Alırım Size Guzel Bır Balık Tavada Yaparım :smiley:) Yanındada Aslan Sutu Tabı Yunus Bey'e Uyarsa

sedat kardeş heryol anneanne babaanne bize :D :D :D :D :D

Yunus geliyordun hani ..... Çay bitiyor ;D

geziye katılan herkese teşekkürler harika bir gündü zorluydu ama olsun bize ne çamur dayanır nede yokuş ;D ;D ;D

Yunus,gezi boyunca gösterdiğin liderlik ve dayanışma için çok teşekkür ederiz.İyiki seni tanıdık. Mükemmel bir geziydi.
Sedat ve eşine, sana, ben ve eşim sonsu teşekkür ediyoruz. Serhat'tan video ve fotoğrafları bekliyoruz.
Hürriyet&Nevin

Evet Mukemmel Bir Gundu Gercekten Yunus ve Serhat Hürriyet Ve Nevin Yagmur Çamur Kısacası Yayında ve Yapımda Emeği Geçen Herkese Sonsuz Tşklerrr Süper Dayanışma Delikanlı Parkurlar Hard Offroad'u Bır Gune Sıgdırdık Mukemmelsiniz Saygılarr

rica ederim abi nedemek önemli olan gönüller bir olsun yarın video ve resimler yüklenmiş olur buradanda paylaşırız abi

foreverlove' Alıntı:
Evet Mukemmel Bir Gundu Gercekten Yunus ve Serhat Hürriyet Ve Nevin Yagmur Çamur Kısacası Yayında ve Yapımda Emeği Geçen Herkese Sonsuz Tşklerrr Süper Dayanışma Delikanlı Parkurlar Hard Offroad'u Bır Gune Sıgdırdık Mukemmelsiniz Saygılarr

eve dönmüşsün sedat kardeş sıkıntı yok değilmi

YokYok Sıkıntı Hürriyet Abi Sagolsun Çok Yardımcı Oldu Onada Ayrı Tşklerrrr

Görselleri ve video ları merakla bekliyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR