Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın BOĞAÇ öncelikle düşüncenizden ötürü sizi kutluyorum.İnanın manevi değeri ölçülemez .Ne mutlu BABAnıza .Güle güle kullansın sağlıklı günlerde.Paylaşımınıza da teşekkürler.
"Babama hediyem" başlık bile yeterli. ellerinize, ustalarınıza sağlık. Allah, tüm baba olanlara sizin gibi hayırlı evlat versin. (ne cj ne xj, ladam bile yok :'() Ama fazlaca merak var.
bundan iyisi şamda kayısı.. elinize emeğinize sağlık. bu arada selçuk gürbüz kardeşim bu döşemeci çineli usta için yarın seni cebinde bi rahatsız etmeyi düşünüyorum. 2 tane koltuğum var ama renklerinden dolayı araca takamıyorum. araç iç döşeöesi siyah ama koltuklarım siyah mavi. araçta kırmızı ;D koltuklarımda spor koltuk. sanırım döeşme işinin üstesinden gelir çineli usta.
Merhaba Boğaç,
Öncelikle düşüncenden ötürü seni kutlarım,hayırlı evlat örneği.Fakat ustalarında gayet başarılı.Zaten Çine Jeep lerin en bol olduğu yerlerden ustalarının elerine sağlık tedarikcin Oto Gürbüz'ün de baya destek verdiği belli.Kısaca tüm emeği geçenlere teşekkürler.Bu arada Kandıra'ya sık giderim çevre köyleri gezerim sanırım babanızla karşılaşırım.Babanızıda kutlarımki adam gibi bir evlat yetiştirmiş.
Kal sağlıcakla.