Babama Hediyem...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bogac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,152
Ynt: Babama Hediyem...

Araç ortaya çıkmış bile,gayet güzel görünüyor.kolay gelsin

Etiketler

Eline sağlık, yola çıkış sebebin çok kutsal tebrik ederim.

emeğinize ve bütcenize sağlık :smiley: hakikaten çok güzel oluyor renk seçimi çok başarılı tebrikler..

Çok teşekkürler ...

Klasik bir amerikan ama inanın modelini bilmiyorum ,öğrene bilirsem haber veririm.

Yaklaşık 15 dk önce Babamdan teşekkür telefonu aldım arabasına kavuştu..

Şuan duyduğum keyfi anlatmam mümkün değil...

İlginizden ve yorumlarınızdan ötürü teşekkürler..

Fotoğraf117.jpg

Fotoğraf119.jpg

Fotoğraf122.jpg

18032010231.jpg

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

18032010237.jpg

18032010229.jpg

16032010210.jpg

18032010228.jpg

18032010229.jpg

Boğaç kardeşim araba 41 plaka bizim buradan mı aldın yoksa bizim buraya mı yolladın aracı ? Ben görmedim bu arabayı kırmızıyken de şuanki haliyle de ?

Emeklerinize sağlık çok güzel gözüküyor... Allah iyi günlerde, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Resimdeki usta meşhur döşemecim Çine'li Murat'tır ,koltuklar,döşeme ve tentede(standart bir tente değil ,yan kısımlar fermuarlı) süper işçiliğini gösterdi sizde kendisini görün istedim.

Tekrar ve tekrar

Yürür motor ve kontrol işlerini yapan Gürbüz Usta,Ali Usta,Güven Abi'ye
Beni parçasız brakmayan ,fiyat konusunda Türkiye'de en iyi fiyatları veren tedarikçim Selçuk Kardeşime ve değerli babası İlhan Hoca'ya
Gece demeden pazar demeden nazımı çekip dükkanını açan elektrik işlerini yapan kardeşim Sabri ve Serdar'a
Döşemecim Murat'a

Sonsuz teşekkürler ,

Sıfırdan bir şahaser çıkarmışsınız, tebrik ederim.
Allah kaza bela vermesin.İyi günlerde kullanınız.

ilkantek' Alıntı:
Boğaç kardeşim araba 41 plaka bizim buradan mı aldın yoksa bizim buraya mı yolladın aracı ? Ben görmedim bu arabayı kırmızıyken de şuanki haliyle de ?
Abi ,
Kandıralıyım ,aracı Marmaristen aldım.
İş gereği Aydın'da bulunduğumdan burda toplattım.
Bugün Kandıraya'ya babaya yolladım.

14032010197.jpg

E hadi bakalım baba da Jeep'ine kavuştu içim rahatladı artık. Gerçekten Boğaç abi en az senin kadar bende mutluyum...
Sen de işlerini hallet de bir an önce dön Aydın'a. Walla şimdiden özledim "VAY KARDEŞİM HAYIRRRLI İŞLEERRRRR" diye avazın çıktığı kadar bağırarak dükkana dalışını!!! :smiley:
Videoları da yarın akşama halletmeye çalışıcam abi. Sen ok verince de eklerim buraya tamam?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR