edebiyatçı
Zirve
Ynt: Azerbaycan - Tek başına otostop Artvin-Bakü
Yol güvenliği hakkında mı olumsuz şeyler söyleniyor?
Yol güvenliği hakkında mı olumsuz şeyler söyleniyor?
edebiyatçı' Alıntı:Yol güvenliği hakkında mı olumsuz şeyler söyleniyor?
Hocahanım araç kiralama fikri bence de çok uygun.Şu an için bilemiyorum ama önceki yıllarda araç satış fiyatları bizdeki fiyatların neredeyse yarısına denk geliyordu.Bu nedenle cüzi bir miktara araç kiralayabileceğiniz kanısındayım.Hem kiralayacağınız araç yerel plakalı olacağından trafikte pek dikkat çekmeyecektir.Bu da Trafik Polisleriyle(o ülkelerde Yol Polisi deniyor) muhatap olma ihtimali azalacaktır.İnşallah Rusya geziniz gerçekleşir.Araştırmalarınızda kolaylıklar diliyorum.Hoşçakalın. Ergun.edebiyatçı' Alıntı:Buradan götürmesek bile orada mutlaka araç kiralarız. Buradan mı götürelim oradan mı kiralayalım konusunda tereddüt ediyoruz aslında.
Gezimiz netleştiği zaman Türk Cumhuriyetleri hakkında da bilginize başvururum inşallah. Aslında ben Rusya'yı çok merak ediyordum. Sanırım eylülün ilk haftası birkaç günlük bir Rusya gezimiz olacak. Vaktimizin çoğunu diğer ülkelere ayırabiliriz. Yavaş yavaş araştırmaya başlıyorum.
ersanayaz' Alıntı:2-Pasaportumda ermeni kaşem olduğu için bana vize vermediler.başka konsolosluktan başvurmamı istediler ama daha önce nahçivan da kapıdan ermeni vizem olduğu halde vize vermişlerdi.pasaportu değiştirsem mi yoksa o pasaportla mı gitsem? nahçivan kabul ediyor diğeri neden kabul etmiyor nasıl bir ülke buray ya?
ersanayaz' Alıntı:Geziniz çok güzel olmuş.soracaklarım mevcut yazarsanız sevinirim.
1-Girerken sigorta ve yol parası kesmiyorlar mı araçlara?nahçivan da 15dollar sigorta 15 dollar yol parası ödemiştim.
2-Pasaportumda ermeni kaşem olduğu için bana vize vermediler.başka konsolosluktan başvurmamı istediler ama daha önce nahçivan da kapıdan ermeni vizem olduğu halde vize vermişlerdi.pasaportu değiştirsem mi yoksa o pasaportla mı gitsem? nahçivan kabul ediyor diğeri neden kabul etmiyor nasıl bir ülke buray ya?
3-daha önce gitmiş olan azeri bir arkadaşım adım başı rüşvet istediklerini söylemişti 100 dolları geçkin bir rüşvet ödediklerini söylemişti halen öyle bir şey var mı?
yardım et gezgin arkadaşım.