Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,535
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Evet arkadaşlar ilk off road deneyimim olmasına karşın oldukça güzel saatler geçirdik, tüm arkadaşlara herşey için tekrardan teşekkür ediyorum. Bikaç fotoda ekiyecektim ama site şu anda hata veriyor, daha sonra eklemeye çalışırım artık...;)

Etiketler

Fazla söze gerek yok resimler her şeyi anlatıyor.

evet bi daha deneyelim...

14122008103.jpg

14122008105.jpg

14122008106.jpg

actyon sports 4x4 beklenenden fazla performans göstermiştir bu arada iki eksiği var lastik ve yükselme yürür ve sistem güzel...

benim üzüldüğüm sadece ba-co kampında hep beraber olamayışımız keşke orada beraber olabilseydik ama inanıyorum zamanla daha derli toplu olacağız ama yinede güzeldi

bide video eklemeye çalışacam bakalım becerebilecek miyim
edit// olmadı nası olcak bi yardım edin// bu photobucket e yükledim ama siteye ekiliyemiyorum çağrı sen nası yaptığını bi tarif eder misin? tşk.

Arkadaşlar herşey çok güzeldi. Orda olan tüm arkadaşlara teşekkürler. Çok yorucu ve zevkli bi gün oldu. Saat 03.00 da eve girdim.

Action sports hiç beklemediğim bi performans sergiledi. Arabayıda sürücüyüde tebrik etmek gerekir.

Hunter iman gücüyle 2 çeker giderek , 4 çeker araçların kaldığı yerleri geçti. onuda ayrıyeten tebrik etmek lazım.

Çagrı yine günün kahramanı olarak görev başındaydı. Tüm kalanları çekti yardımsever arkadaşımız. Yanlız ayazaga offroad grubunun bu adama bira kotası uygulaması lazım. Sabah 10 da bira vardı elinde gece 12 de de.

Yanımda Kameram ve telefonum olmadığı için resim koyamıyorum arkadaşlar. En kısa zamanda grüşmek dileğiyle...

saol selimcim ama sabah 10 daki biraydı akşam 12 de gördüğün bira off road a kaptırınca içmeyi unutmusum elimde kalmış öle ;D
önizlmeden surat ifadelerin üstünde site ekleye tıkla videonun linkini oraya yapıştır...
yada bucket teki linki yolla bana ben yapayım ...

actyon sports 4x4' Alıntı:
bide video eklemeye çalışacam bakalım becerebilecek miyim
edit// olmadı nası olcak bi yardım edin// bu photobucket e yükledim ama siteye ekiliyemiyorum çağrı sen nası yaptığını bi tarif eder misin? tşk.

Ediz mşllh ufak ufak işi kapmaya başladın.... :smiley:

Dün akşam Çağrı ile evde benim kameramanın çektiği görüntülere baktık ; adam hayatında ilk defa kamera kullandığından pek bir halt olmamış amma biraz ayıklama yapabilirsek bir iki video çıkabilir....
Bakacağız duruma neleri kurtarabiliriz.... :smiley:

Ayhan kardeş millet homini gırtlaktan dolayı mangalda resim çekmedi bildiğim kadarıyla ama sürpriz yapan belki olabilir :smiley:

[attachment=1]

ah be fronti o çukura giemanin zamanı mıydı ?

eeg52' Alıntı:
[attachment=1]

ah be fronti o çukura giemanin zamanı mıydı ?
geçmiş olsun yunus .. fotoda sanki selim seni çekiyor gibi gözüküyor :smiley: belki göz aldanmasıdır ;)

Durum yoruma açık ; gerçi biz konuyu biliyoruz amma yunus ne diyecek ?Aksi gibi telefonla aldığım tek kare idi bu ! :smiley: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri