Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,535
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

.......................

SG103264.jpg

Etiketler

başaka foto videosu filan olan yokmu arkadaşlar bekliyoruzz ...

SG103255.jpg

SG103254.jpg

SG103292.jpg

Ayazağa geziside güzel ve çamurlu olmuş vinçleme itmeler çekmeler güzel fotoğraflar paylaşım için teşşekürler devamını bekliyoruz...

Gezin gezin,negüzel valla kıskandım,birdahakine kısmet inşallah :smiley:

Geziye katılan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Benim de aracımla katıldığım ilk gerçek offroad gezisiydi bu 2 senedir bu aracı kullanıyorum ve ilk defa lastiğin bu kadar önemli olduğuna şahit oldum bizim araç ağır olduğu için böyle zeminlerde MT şart Fatih (rais) kardeş olmasaydı halimiz duman dı herhalde kendisine ayrıca tekrar teşekkür etmek istiyorum

napolyon yaşasaydı Ayhan abiye saygı duyardı :smiley: neşe katıyorsun bize saolasın ayhan abi...

bende güzel bir video var..ama yükleyemiyorum :smiley: bilen birine mail olarak yollıyayım,yüklesin..selim ve benim kısırkaya rampasını tırmanısımız murat çekti... süper

Pazar günü gelip hep beraber bir gün geçirme inceliğini gösteren , bu konuda emeği geçen herkese , büyük bir sabırla ve zevkle birbirlerine yardım eden arkadaşlarımıza , yaşananları ölümsüzleştiren katılımcılarımıza (özellikle Şinasi kardeşimize hem cesareti hem de emekleri için) ,(Ayhan kardeş senin de hakkını yiyemeyiz doğrusu koş o yana koş buyana kare kare görüntü alman harikaydı) .
Cros motoru ile bize eşlik eden Yahya kardeşimizi de unutmamak gerek , düştü kalktı elinden gelenin en iyisini motrunun ve lastiklerinin performansı dahilinde sonuna kadar götürdü , epey yorulduğunu kabul etsekte kendisine de ayrıca renk kattığı için teşekkür ederiz.
Arada bir anlaşma kopukluğu olupta araçlarımızın bazılarından birkaç saatliğine ayrı düştüysekte sonuçta ba -co kampında bir araya toplandık fakat bir kaç arkadaşımız da yorgunluktan mı yoksa vaktin epey geç olmasından mı neyse geri döndüler.Apo dayımız da orada mangal mesaisine başladı görevini sonuna kadar başarıyla yürüttü ; ellerine sağlık Apo dayı...........
Bu işe gönül veripte hiç yapmadıkları halde denemeye kalkan genç arkadaşlara da cesaretlerinden , performanslarından ve sonuna kadar birlikte olmalarından dolayı teşekkürler.
Baştan sona değin çok güzel ve doyumsuz bir gündü doğrusu tekrar tekrar herkese teşekkürler....

gerçekten rampada süperdiniz emre abi ben tamamlayamadım rampayı sen videoları bnm maile yolla ben eklerim cagri_ali@mynet.com
doom' Alıntı:
bende güzel bir video var..ama yükleyemiyorum :smiley: bilen birine mail olarak yollıyayım,yüklesin..selim ve benim kısırkaya rampasını tırmanısımız murat çekti... süper

cagri_ali' Alıntı:
gerçekten rampada süperdiniz emre abi ben tamamlayamadım rampayı sen videoları bnm maile yolla ben eklerim cagri_ali@mynet.com
yolladım ...

Çağrı artık co-pilot unum he ona göre , gerçi sen daha farklı diyosun ama neyse :smiley:) çok güzel ve eğlenceli bi geziydi herkeze teşekkürler..

çok güzel bir gezi olmuş keşke katılabilseydim videoları merakla bekliyorum

K5Ali' Alıntı:
Geziye katılan tüm arkadaşlara öncelikle teşekkürler. Benim de aracımla katıldığım ilk gerçek offroad gezisiydi bu 2 senedir bu aracı kullanıyorum ve ilk defa lastiğin bu kadar önemli olduğuna şahit oldum bizim araç ağır olduğu için böyle zeminlerde MT şart Fatih (rais) kardeş olmasaydı halimiz duman dı herhalde kendisine ayrıca tekrar teşekkür etmek istiyorum

sagol ali kardeşim off road un amacı bu zaten hep beraber hareket etmek. tami senin makinaya da şöyle 2 cift çamur ayakkabısı aldıkmı emin ol dünki yerlerin hiç birinde kalmazsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri