Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)
arkadaşlar dün baya bi yorulmusuz en azından ben eve gittigimde kolumu kaldıramıyodum
bu arada kalan araçları çekmekten resim çekmeye fırsatım olmadı paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum.
eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu
Merhaba Arkadaşlar,
Dünkü Gezi gerçekten çok zevkli ve güzeldi, bir çoğunuzla tanışma fırsatım olmadı ama bir sonraki etkinlikte inşallah tanışırız, ben bir cross cu olarak bana göstermiş olduğunuz hoşgörü ve samimi içten yardımlarınız için teşekkürler.
fatih kaybetme olayı kısırkaya sahil diye kararlaştırıldı gidilecek yer arkadaşlar baco kammpına gidip haber vermiyince bzde ormanyolundan gümüşdereye çıktık ordan kısırkaya kumsala indik rampanın orada epiyi bekledik baktık gelen giden yok aradık sonra arkadaşlar fikir değiştirmişhaberimiz yok o yüzden kopukluk oldu...Ama genede sonunda buluştuk
Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu
katılım ve paylaşım için teşekkürler çağrı dün benim tek çeker geçtiğim yerde araçlar batmış ama kanal vardı orada yaa biraz uğraştıktan sonra çıktım çok şükür akşam daha iyiydi hele hele benim en son kumda batmama nedersin gider ayak :9):9