Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mantez Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,535

Etiketler
Ynt: Ayazağa Bahçeköy Kısırkaya Civarı Off-Road Gezisi (14 Aralık 2008)

Cross cu arkadaşımızda epiyi bi tecrübe kazandı :smiley:

arkadaşlar dün baya bi yorulmusuz en azından ben eve gittigimde kolumu kaldıramıyodum :(
bu arada kalan araçları çekmekten resim çekmeye fırsatım olmadı :smiley: :smiley: paylaşımları sabırsızlıkla bekliyorum.

fatih kardeş sana çok teşekkürler sen olmasaydın çok eziyet çekecektik makinen harika allah kaza bela vermesin maaaşalllahhhhhhh

eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu :smiley: :smiley: :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Dünkü Gezi gerçekten çok zevkli ve güzeldi, bir çoğunuzla tanışma fırsatım olmadı ama bir sonraki etkinlikte inşallah tanışırız, ben bir cross cu olarak bana göstermiş olduğunuz hoşgörü ve samimi içten yardımlarınız için teşekkürler.

Yahya TAYLAN
1150 BMW ADV

fatih kaybetme olayı kısırkaya sahil diye kararlaştırıldı gidilecek yer arkadaşlar baco kammpına gidip haber vermiyince bzde ormanyolundan gümüşdereye çıktık ordan kısırkaya kumsala indik rampanın orada epiyi bekledik baktık gelen giden yok aradık sonra arkadaşlar fikir değiştirmişhaberimiz yok o yüzden kopukluk oldu...Ama genede sonunda buluştuk :smiley:

Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
eyvallah kardeşim, asıl amaç beraber gidip hep beraber dönmektir dünki bütün çabalar bunun içindi. bence amacına uygun bir gezi oldu gerçi çagrı kardeşi bi ara kaybettik ama sonra onu da bulunca dünki gezi tamamlanmış oldu :smiley: :smiley: :smiley:

Ayhan abi 3*5 un resimlerini bekliyorum :smiley:

Arkadaşlar,
benim makine ile çekilen tüm resimler (383 adet) ekli linkten ulaşabileceğiniz albümde.

Böylece bilerek ve/veya bilmeden poz vermiş hiç kimseye haksızlık etmiş olmayayım.

Password : AOG001

http://photobucket.com/AOG20081214

Çok keyifli bir etkinlik olmuş arkadaşlar, şansınıza hava da günlük güneşlik idi... Paylaşım için teşekkürler.

Cok guzel olmus gercekten. Tebrikler herkese.

Resimler de cook hosss

3 daha :smiley:

SG102963.jpg

SG103148.jpg

SG103160.jpg

katılım ve paylaşım için teşekkürler çağrı dün benim tek çeker geçtiğim yerde araçlar batmış ama kanal vardı orada yaa biraz uğraştıktan sonra çıktım çok şükür :smiley::smiley::smiley: akşam daha iyiydi hele hele benim en son kumda batmama nedersin gider ayak :9:smiley:):smiley::9

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri