Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,755

turbolinea

Kamp II
SCHENGEN VİZEM 10 TEMMUZ DA BİTİYOR.TABI YINE SCHENGEN VIZEMI ALACAĞIM.
GEZİYİ DÜŞÜNDÜĞÜM TARİH MAYISI SONU HAZIRAN BASLANCI...ARDAHAN BAŞLANGIC GURCISTAN-RUSYA LETONYA LİTVANYA POLONYA ORADAN ALMANYA HOLLANDA...ORDAN BELKI PARIS..FİNİSH YERİ İSTANBUL..

YOL MASRAFLARI OTEL MASRAFLARI BELİMİ BUKUYOR.
YOL VE OTEL MASRAFLARINI PAYLAŞIRSAK MASRAFLAR ÇOK ÇOK DÜŞER...
EĞER GELMEZSENİZ TEK GİDECEĞİM...

ARABAYLA GİDCEĞİZ...RUSYA DA LPG BENZIN UCUZ...LETONYA LİTVANYA POLONYA LPG UCUZ...BUNDAN DOLAYI SIKINTI OLMAZ...
AMA AVRUPA DA BAZI YOLLAR PARALI...OTOBAN OLMASA DA VIGNETTE PAHALI...

GELIRSENIZ SEVINIRIM...
NOT:ARABA CLIO LPG'LI

Etiketler
Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

selam
gezi planınız kaç gün ve tahmini bütçe ne olur

Harika bir rota, en kısa sürede yola çıkmanı dilerim.

Benim de düşündüğüm rota, mail adresinizi yazın detayları görüşelim

Gerçekten roya iyiymiş, gittiğiniz yerde vatandaşlık vermezlermi acaba?
Hatta belki benzin istasyonu sahibi de olursunuz

gerçekten anlamsız ve gereksiz yorumlar yapılmış ama sanırım arada benim yorumumu atladınız Turbolinea, ben ciddi idim, mail adresinizi yazın detayları görüşelim demiştim,

yeni profil hayirli ugurlu olsun :smiley:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yahu düşün adamın yakasından,her açtığı topiğe gelip dalga geçiyorsunuz,iyi niyetle uyardık anlamadınız,bırakın bu arkadaşımız burada yazışarak,paylaşarak rehabilite olsun,adam bir konu başlığı açıyor,hooop aynı malum 3-5 kişi,Allah'tan korkun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR