Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,757
Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

Kötü söz Yada küfür yazacak değilim heralde,yaptığım uyarının kırıcı olabileceğini düşünerek yumuşattım sadece,okuduysanız zaten eskisiyle yenisi arasında çok büyük bir fark yok, arkadaşlar yaptığınız şeye devam ederseniz artık müdahil olmayacağım

Etiketler

omnitemporal' Alıntı:
Kötü söz Yada küfür yazacak değilim heralde,yaptığım uyarının kırıcı olabileceğini düşünerek yumuşattım sadece,okuduysanız zaten eskisiyle yenisi arasında çok büyük bir fark yok, arkadaşlar yaptığınız şeye devam ederseniz artık müdahil olmayacağım
Sildiğiniz mesajı okumadım, cevabımdan anlamış olmalısınız. Kötü birşey yazmadıysanız üstünüze alınmayınız, aksi ise alınınız . Bu arada size karşı yapılan birşey yok, üyelerin çoğu rahatsız olduğuna göre .....

"Malum 3-5 kişi" tanımlamasını üstüme alınmıyorum (alınmalı mıyım onu da bilmiyorum, zira birkaç konusuna ben de cevap yazmıştım) ama her kim kastediliyorsa hiç yakışık olmayan bir benzetme olmuş. Hele ki bunu yazanın bir doktor (kendisini tanımıyorum ama yazışmalardan öyle olduğu anlamı çıkıyor) olması üzüntü verici. Kimin hangi konuya ne yazdığını takip edip, bunu kendince fazla bulup bir diğerinin terapistliğini yapma yeri değil burası. Bence birisine taraf olmak yerine varsa kendi düşünceniz aktarmak istediğiniz, buyrun paylaşın, gerisini okuyana bırakın, kim ne anlar neye yorarsa yorsun.
Forum bu arada on-line psikolojik değerlendirme ve terapi hizmetine başlamış, sevindirici.

psikolojik sorunları olan ve kendisini savunmayan bir arkadaşımızla her fırsatta dalga geçilmesini onaylamıyorum,konu bu,uzatmaya gerek yok,çuvaldızı birazda önce kendimize batırmalıyız,
yukarıda söylediğim şeyi yapanlar kendisini bilir.ben bu durumdan rahatsız oldum ve dile getiriyorum,efendim bunu yapan doktormuş falan,evet doktorum,trabzondayım,ismim murat erdoğan,
adım,telefonum,mail adresim dahi herşey avatarımda yazıyor,google da yazıp aratırsanız ev ve iş adresime bile ulaşabilirsiniz,kimseyi üzmek yada kırmak gibi bir niyetim yok,bir rahatsızlığı bulunan cep telefonumdan arayabilir,yada herkesin bir ara trabzona yolu düşer, beklerim..tüm gezenbilir ailesine sevgiler

Maden cevap verdin doktor ben de bir soruyla cevap vereyim. Sen gerçekten bu kişinin normal bir hasta olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa dalgasını geçen birisi mi acaba? Kişiye yüzyüze görmeden konuşmadan yazdıkları ile teşhis koyabilir misin? Bu doğru bir yaklaşım mı sence?

Ben bu konuyla ilgili herşeyi biliyorum,yeter mi?

ben eğer normal biri olmasaydım avrupa ya arabayla gidemezdim.

daha yeni irandan geldim...umarım cevap olmuştur.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=103504.0

herkes gibi ufak defek sıkıntılarım olabilir.

bizim millet kötü niyetliyse bu benim suçum mudur?

birileriyle tanışın...bir iş yapmaya çalışın ve paranızı güvenin tanıdıktan sonra...ne kadar tanırsanız tanıyın paranızı emanet ettiğiniz belli bir kesim ihanet edecektir.bunu kendi yaşadığım olaylar da da gördüm..babamın iş hayatında da gördüm...ben normal biriyim. kabul edemediğim ihanettir.

normal biri olmasaydım dünya yurtdışına tek başına arabayla gidemezdim.

en sevdiğim değerlerin üzerine de yemin ederim ki dalga da geçmiyorum.

Arkadaşlar tanımadıgınız insan hakkında yorum yapmayın ben bu arkadaşla üç ülke binlerce kilometre yol yaptım ve hayatımın en güzel gezisiydi tanımadan yargılamayın lütfen. Fırsatını bulur bulmaz birdefa daha gezicez ve pasaportunu gördüm damga vurulmamış sayfa yok gezi konusunda gerçekten iyi geziyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herşeyi biliyorsan yeter.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR