Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,757
Ynt: Avrupa Ya Gideceğim.yol Arkadaşı Arıyorum.gelebilir Misinz?

niyazi bey sizi sever ve forumda güzel paylaşımlarınızı takip ederim,gözünüzü seveyim,toplum olarak kazanma yoluna gitmeliyiz,dışlamak kötülüktür

Etiketler

omnitemporal' Alıntı:
Yahu düşün adamın yakasından,her açtığı topiğe gelip dalga geçiyorsunuz,iyi niyetle uyardık anlamadınız,bırakın bu arkadaşımız burada yazışarak,paylaşarak rehabilite olsun,adam bir konu başlığı açıyor,hooop aynı malum 3-5 kişi,Allah'tan korkun
Dr. Bey hangi sıfatla bu mesajı yazdınız. Küstah mesajınız çok yakışıksız. Hipokrat yemininize istinaden arkadaşı çalıştığınız yere davet edin ; terapiye başlayın bence. Herkesin derdi kendine yeter.Burası insanların rahatlamak için kullandığı bir forum, dert çekmek için burada değil hiç kimse.

duyarlı ve vicdanlı bir insan sıfatıyla yazdım,sizin bu arkadaşın açtığı konulara yaptığınız yorumlarınız küstahlığın dik alasıdır,arkadaşı davet ettim,yardım alması için özel mesaj attım,kimsenin derdini çekmek zorunda değilsiniz,girip okumayın arkadaşın açtığı konuları,zorla mı okutuyorlar
insanlarla dalga geçerek rahatlamaya hakkınız yok

Doktorum Soma da yere yatirilmis, yakinlarini kaybetmis kişiye tekme atan ne is yapiyordu? Özelliklerimizi kaybediyoruz hizla.

haklısınız bartek, toplumda zora düşmüş insanlara bir tekmede biz vurursak bu dünya ne hale gelir,
lütfen köstek olmayalım,destek olalım,sevgiyle yaklaşalım,kazanalım

son mesajlarım nedeniyle bazı arkadaşlarımız,yavuz bey yada birileri bana kırılabilir,kırdığım için özür dilerim,ama başka bir topikte kibarca ifade etmeme rağmen sorun devam etti,lütfen çevremizde psikolojik sorunları olan kişilere bir tekmede biz vurmayalım,onları dışlamak yaşadıkları sorunları arttıracak ve belkide kötü şeyler olacak,sevgi ve hoşgörü ile yaklaşıp ,topluma kazandırılmasına yardım edebiliriz,birgün hepimizin başına gelebilir

omnitemporal' Alıntı:
duyarlı ve vicdanlı bir insan sıfatıyla yazdım,sizin bu arkadaşın açtığı konulara yaptığınız yorumlarınız küstahlığın dik alasıdır,arkadaşı davet ettim,yardım alması için özel mesaj attım,kimsenin derdini çekmek zorunda değilsiniz,girip okumayın arkadaşın açtığı konuları,zorla mı okutuyorlar
insanlarla dalga geçerek rahatlamaya hakkınız yok
doktor ben ben sizin bundan onceki yazip sildiginiz mesajida okudum o yuzden konusmaniza dikkat etmenizi oneririm.tekrar ayni hataya dusmeyin.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

YavuzÇ.' Alıntı:
Boş konuşuyorsun dr.
+1

Daha once Turbolinea arkadasa ben belki 20 mesaj gondererek avrupada normal yollarda para istenmedigini anlatmaya calistim, fayda olmadi farkli konulardada bircok arkadasin yardim ettiklerini gordum ama hala ayni sekilde devam etti. O yuzden ugrascak sabir kalmadi kimsede ayrica bence arkadasin sorunu yok sadece burada konu acarak bizimle dalga geciyor. Yonetici arkadaslara sikayet ettim ama birsey cikmadi. Umarim ilgilenirler

Arkadaşımız gerçekten hastaysa tabi el birliğiyle yardım edilmeli, fakat hem eczacı hem de ailesinin maddi durumu iyi ve de bir başkasının benzinliğinin nerdeyse muhasebesini tutuyor.
Eğer gerçekten hastaysa gerekli tedavi yapılmalı, ya hasta filan değil de bizlerle makara yapıyorsa?

Doktor, bu adamın önceki konularını bir göz gezdir, sonra gel buradakilere ahkam kes...

oguzhan3434' Alıntı:
doktor ben ben sizin bundan onceki yazip sildiginiz mesajida okudum o yuzden konusmaniza dikkat etmenizi oneririm.tekrar ayni hataya dusmeyin.

Ben kaçırmışım, inşallah seviyeli birşeydir?

Bütün konularını okudum,bir dönem gerçekle bağlantıları azalmıştı,tahminime göre son dönemde önerilerimizi dinledi ve tedaviye başladı,dikkat ederseniz son dönemde eski mesajlarından farklı bir şekilde normal bir fikir alışverişi şeklinde mesajlar var,burada bu tartışmanın devam etmeside arkadaşımızı olumsuz etkiler,bence kapatalım ve turboyu kazanalım,herkes hakkını helal etsin,sevgiler

YavuzÇ.' Alıntı:
Ben kaçırmışım, inşallah seviyeli birşeydir?
hic gerek yok Yavuz abi kendisi bilio ne yazdigini tekrar bulandirmiyim ortaligi.

:( :( :( :( :( :( kötü söz sahibine yakışır. Eğer kötü birşey ise,ben hakkım varsa helal etmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri