oralakbas
Kamp II
Park4night uygulamasını öneririm. Bizim çok işimize yaramıştı.
İyi geziler...
İyi geziler...
bu uygulamayıda bir not edip inceleyeyim.Park4night uygulamasını öneririm. Bizim çok işimize yaramıştı.
İyi geziler...
Peki bu tanımlama sistemine göre nasıl nokta tarifi alınıyor yada yapılıyor?
şu an saat 00:001 .bu notu yazdığınız güne göre ,arkası yarın oldu.( o gün ,bu gün).
Doğru, Paris herkesin hayalinden biraz daha soğuk. Gerçi zevkli köşeleri de eksik değil hani.
Barcelona, " Strong Tuborg" la beraber karar verdik, "Arkası yarın" da.
Teşekkür ederim.1-google haritalara bahsettiği koordinatı yapıştırın
2- sol üste resimde işareti yerde bildiğimiz gps koordinatlarını veriyor.
eğer sorduğunuz google artı kodları nasıl alırz ise ( 8GHC2XQV+PQ
2XQV+PQ gibi )
1-https://plus.codes adresine girin.
2- arama çubuğuna adresi yada gps koordinatını girdiğinizde (okla işaretli)
3- altta (okla işaretli) artı kodu göreceksiniz.
Teşekkür ederim.
.Google haritalarda arama satırına bu kodu yazdım . Karavanların olduğu otoparkı uydu modunda gösterdi . Navigasyon modunda varılacak yere girdim doğruca rota yı da verdi . Bende çalıştı . Park yeri venedik için ideal bir noktada , gecelik ücreti ve hizmetleri nelerdir , bilgilendirme için teşekkürler evliyaçelebi .
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
barselona süper oldu...teşekkür ederim..Bu Google kod (doğrusu plus kod muş) Google'ın satellit haritasında, hatta benim tablette normal haritada da, yazı ya da ikonla işaretlenmemiş boş bir yeri tıkladığınızda, açılan sayfada adres yerine çıkan bir kısaltma. Benim bunu koordinat olarak tanımlamam kafaları karıştırdı sanırım. Bu kod, sayfanın solunda koordinat verilerinin hemen altında görülüyor. Koordinat yerine sadece bu veri kopyalanabildiğinden, üşengeçliğimden seçimim o oldu. Orjinal olsun diye değil yani.
Google Map, Windows, IOS ve Android sistemlerinde farklılıklar gösterebiliyor diye biliyorum.
Sadede gelelim.
BARCELONA
8FH4928G+55
Görmediğim ama son zamanlarda iki yerde bahsine rastladığım bir yer.
Metro istasyonu 650 metre (8 dakika). Google Map örn.Place Espanya toplamda yarım saat tutuyor diyor.
Bonus
LİZBON
8CCGMRW2+6M
Denenmişdir tavsiye ederim. Gayet uygun konumda.
Venedik günlük 10 euro uyar. Çok teşekkür ederim.İtalya gezisinde venedik'e feribotla ulaşım olan bir kampta kalmıştık ancak şiddetli rüzgar dolasıyla feribotu kullanamadık ertesi gün venedik'e Çok yakın park yerine günlük 10 euroya park ettik,görevliden aldığımız biletle otoparkın hemen yanındaki otobüs durağından beş dakikada gelen otobüse atladık.
Adli suçların en yüksek olduğu ülkeler arasında İtalya da var.Haklı olabilirsiniz ama gelde İtalya denen devlette hele bir de turistin hiç tükenmediği VENEDİKTE aracınızı mahalle arasında bırak ta git bakalım.
elbette her ülkede kötüler ve hırsızlar olacak, hiç bir ülke vatandaşı peygamber hayatı yaşamıyor.Adli suçların en yüksek olduğu ülkeler arasında İtalya da var.
Balkan Ülkeleri Romanya ve Bulgaristan da aracınızın başında iken soyulabilirsinir.
Biri gelir Adres sorar diğeri arkadan bir şeyinizi alıp gider.
Yolda Yön levhalarını çevirip yabancıları yanlış yönlendirme bile yaparlar.
İtalya da özellikle motorlu kapkaççılar ve sahte polisler oldukça yaygın.
Şoför tarafından biri gelip size soru sorarken sağdaki camınızın açık olup olmadığına iyi bakın..
Yada oto yolda gidiyorsunuz. yandan bir araç yanaştı içindeki kişiler, Stop Police diye bir tabela kaldırdı. Sahte polistir büyük ihtimal.
Araç kağıtlarını kontrol ettikten sonra Üzerinizdeki para miktarını sorarsa yine sahte polistir. Soyuluyorsunuz kayıt altına alın
Sırbistan, Hırvatistan,Slovenya, Macaristan gibi eski doğu bloku ülkeleri yol üstü soygunları hala çok yaygın.
Batı Avrupa da en fazla hırsızlık, evlere girme, Bisiklet ve araç soygunlarından oluşuyor ve oldukça da yüksek oranda.
Avrupa ülkeleri arasında en iyi halk ve en güvenli ülke Yunanistan. Halkı çok yardım sever. Hırsızlık yapmaktan ARlanan bir toplum..
İnsanın olduğu yerde, Evliya da olur Eşkiya da.. bunuda her zaman akılda tutmak lazım..