Avrupa Da Şehir Içi Ücretsiz Park Yerleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kartalveat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,243
@kartalveat, :smiley:
Avrupa'da inanın, belediyeler akla uygun birşeyler yapmadıkça yerlerini kaybetmezler. Park sistemini düzenlemek de buna dahil. Seçilmeleri bizdeki gibi ideolojik kıstaslarla olmuyor. Bence akla uygun bir yaklaşım. Kısaca düzenlemeler halkın ihtiyaç ve görüşleri doğrultusunda oldukça sorun yok.

Örneğin Amsterdam'da, hintlilerin ineklerinden daha kutsal sayılan bisikletlileri ıskalayan her belediye, seçimleri kaybetmek durumunda. Bisikletlilerin düşmanları kim, tabi biliyoruz. Üstelik kanal ve dar sokakları ile Amsterdam'ın günlük yaşamında park sorununu herkez için en uygun şekilde çözmek sorumluluğundalar.
Fakat hiç endişelenmeyin sizin durumunda olanları unuttuklarını söylemek, gerçekten haksızlık olur.

Sıkı durun !
Amsterdam'da ziyaretçiler 1 ila 8 Euro vererek 3 (yazı ile üç) gün park edebilir !
Tabi araç yükseklikleri de önemli. Araç içi geceleme hepsinde, mümkün ve çeşitli nedenlerle de uygun değil.

Park & Ride (P+R Amsterdam) | I amsterdam

.pdf broşürünü indirmeyi de unutmayın !

Not
Bahsettiğiniz arkadaş, Google'a "Amsterdam P+R (Park and Ride) " diye yazma akıl ve zahmetinde bulunsa idi, en azından bir ön yargısından kolaylıkla kurtulurdu...

Amsterdam için benden bir tüyo daha;
"Amsterdam Arena" 2 metre altı araçlar için enfes bir park olanağı sunuyor.
Google'dan araştırın. Tren bileti bile birkaç Euro'luk park ücretine dahil ! :smiley:
Karavan için 2 durak güneydeki "Abcoude" istasyonunda sırf tren bileti alarak da park edebilirsiniz. Gecelemek sanırım sorunlu. Bu maalesef bütün Hollanda için geçerli.:confused:

Son olarak forumu biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Başlığınıza seneler içinde karışıkta olsa oldukça cevap verdik sanıyorum. Zahmete değer... :yum:

Son düzenleme:

Etiketler
@kartalveat, :smiley:
Avrupa'da inanın, belediyeler akla uygun birşeyler yapmadıkça yerlerini kaybetmezler. Park sistemini düzenlemek de buna dahil. Seçilmeleri bizdeki gibi ideolojik kıstaslarla olmuyor. Bence akla uygun bir yaklaşım. Kısaca düzenlemeler halkın ihtiyaç ve görüşleri doğrultusunda oldukça sorun yok.

Örneğin Amsterdam'da, hintlilerin ineklerinden daha kutsal sayılan bisikletlileri ıskalayan her belediye seçimleri kaybetmek durumunda. Bisikletlilerin düşmanları kim tabi biliyoruz. Üstelik kanal ve dar sokaklariyle Amsterdamın günlük yaşamında park sorununu herkez için en uygun şekilde çözmek sorumluluğunda. Fakat hiç endişelenmeyin sizin durumunda olanları unuttuğunu söylemek, gerçekten haksızlık olur.

Sıkı durun !
Amsterdam'da ziyaretçiler 1 ila 8 Euro vererek 3 (yazı ile üç) gün park edebilir !
Tabi araç yükseklikleri de önemli. Araç içi geceleme hepsinde mümkün ve çeşitli nedenlerle de uygun değil.

Park & Ride (P+R Amsterdam) | I amsterdam

.pdf broşürünü indirmeyi de unutmayın !

Not
Bahsettiğiniz arkadaş, Google'a "Amsterdam P+R (Park and Ride) " diye yazma akıl ve zahmetinde bulunsa idi, en azından bir ön yargısından kolaylıkla kurtulurdu...

Amsterdam için benden bir tüyo daha;
"Amsterdam Arena" 2 metre altı araçlar için enfes bir park olanağı sunuyor.
Google'dan araştırın. Tren bileti bile birkaç Euro'luk park ücretine dahil ! :smiley:
Karavan için 2 durak güneydeki "Abcoude" istasyonunda sırf tren bileti alarak da park edebilirsiniz. Gecelemek sanırım sorunlu. Bu maalesef bütün Hollanda için geçerli.:confused:

Son olarak forumu biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim. Başlığınıza seneler içinde karışıkta olsa oldukça cevap verdik sanıyorum. Zahmete değer... :yum:
Kör istemiş bir göz ,ALLAH vermiş iki göz... misali..Müthişsiniz.Bu değerli bilgiler,öncelikle bana ve benim gibi olan veya olacaklara çok yarayacak, size buradan sürekli hayırla yad edileceksiniz. :smiley:
Bilgilendirmeleriniz ve anlatım tarzınızdaki akıcılık içinde İçtenlikle size tekrar teşekkür ederim.

Haaa unuttum, Amsterdam Arena'daki otomatlar Türkçe biliyor... :yum:

Üstelik beni böyle yağlamayı bırakın, sonra kendimi tutamayıp Barcelona ve Paris'ten bahsetmeye başlayabilirim. :p

Haklı olabilirsiniz ama gelde İtalya denen devlette hele bir de turistin hiç tükenmediği VENEDİKTE aracınızı mahalle arasında bırak ta git bakalım.:(

.
O zaman geçen sene kaldığımız yeri salık vereyim. Venedig için pek pahalı sayılmaz bence. Durak da yakınında.
8FQJF7JF+7R

Havaalanında park edip servisle gidenler olduğunu duydum ama gecelemesi uygun olmamalı ?
Bence değmez.

8FQJF7JF+7R
Bu adresi de not aldım teşekkür ederim.
Bir sorum var "8FQJF7JF+7R" nasıl bir koordinat sistemidir?

.
Yok bu koordinat sistemi falan değil. Google'ın sadece kendi haritasında geçerli yer odaklama kodu. Bakalım zamanla altından ne çıkacak bende merak ediyorum. Bu keratalara güvendiğim söylenemez. Herşeyi kendilerine odaklamaya çalışıyorlar gibime geliyor.
Düşünün kendi kendine giden yolcu aracı yapmaya koyuldular.. Ne alaka ?

Haaa unuttum, Amsterdam Arena'daki otomatlar Türkçe biliyor... :yum:

Üstelik beni böyle yağlamayı bırakın, sonra kendimi tutamayıp Barcelona ve Paris'ten bahsetmeye başlayabilirim. :p
Parisi; nedense sevemedim bu şehri (gitmesem de görmesemde ...) gitmeyi de hiç düşünmüyorum,fransa'da daha ilgimi çeken yerler var..Rotamı ona göre oluşturacağım zaten...
ama bak Barselona olurdu hanii :smiley:

Peki bu tanımlama sistemine göre nasıl nokta tarifi alınıyor yada yapılıyor?

.
Sadece Google Map'de işaretlenen yer için sayfada kod görülüyor, ya da kod sorulunca yer gösteriliyor diye biliyorum
İyi tarafı klasik koordinat verileri de sayfada görülmekte.
Başka bildiğim birşey yok.

Parisi; nedense sevemedim bu şehri (gitmesem de görmesemde ...) gitmeyi de hiç düşünmüyorum,fransa'da daha ilgimi çeken yerler var..Rotamı ona göre oluşturacağım zaten...
ama bak Barselona olurdu hanii :smiley:
.

Doğru, Paris herkesin hayalinden biraz daha soğuk. Gerçi zevkli köşeleri de eksik değil hani.
Barcelona, " Strong Tuborg" la beraber karar verdik, "Arkası yarın" da. :yum:

Google haritalarda arama satırına bu kodu yazdım . Karavanların olduğu otoparkı uydu modunda gösterdi . Navigasyon modunda varılacak yere girdim doğruca rota yı da verdi . Bende çalıştı . Park yeri venedik için ideal bir noktada , gecelik ücreti ve hizmetleri nelerdir , bilgilendirme için teşekkürler evliyaçelebi .

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR