AS 250'yi Adam Etmem Gerek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lionroyal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,445

lionroyal

Yeni Üye
Yer
kayseri
Arkadaşlar bu benim as 250 diğer aracımın resimleride vardı o bir başka duruyordu benden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı onu verdim o 94 modeldi şimdi bunu aldım 96 model adam olacak ama ilgi ve zaman lazım neler yapabileceğime tam karar veremedim diğer arabamdan farklı olsun istiyorum
633561001231668901545221_.jpg

http://his.hurriyetoto.com/_thumbnail/_th_3/200902/676328001231668902727817_.jpg[/imgzoom]

[img]http://his.hurriyetoto.com/_thumbnail/_th_3/200902/705178001231668903618212_.jpg

672449001231668904298238_.jpg

Şu an ki fotolar aldığım galerinin sitesindeki resimleri pek bişey değişmedi sadece kafada bulunan sandığı söktüm ve tenteyi kestirdim

ilk etapta güzel bir boya ihtiyacı var ön panjuru değiştireceğim çift farlı yani 2000 üstü modellerin panjurunu kullanıp tamponla beraber kaporta rengine boyatmayı düşünüyorum ayrıca alimünyum jant kapakları değilde lastik ve jantları komple değiştirip geniş ebat çelik jant kullanacağım ama bu benim kafamda soru oluyor geniş ebat lastik aracın yükte çekişini etkilermi

geniş bir rüzgarlık değilde ince bir rüzgarlık kullanıp tavanda krom kaplı bir boru üzerine 4 adet sis lambası ayrıca ön tampon ve panjur içindede sis lambaları kullanacağım
ayrıca aracın kasasıda bakım istiyor
sizlerinde değerli ve yaratıcı fikirlerinizle bana yardımcı olmanızı istiyorum

Etiketler
Ynt: AS 250'yi Adam Etmem Gerek

bu modele pek aksesuar yakışmaz ticari kullanmak daha olumlu olur bunların 100 lük ve 4x4 havuz kasa olanlarına daha çok aksesuar olur

kardeşim haklılık payın var ama bu araca böyle binmek taraftarı değilim bişeyler yapmalıyım ve arabam burda tekden olmalı ticari olarak kullanacağım doğru işim açısından en ideal araç bu o yüzden biraz göze hitab etmeli saygılar

öne bi arazi dingili yerleştir arazi şanzımanı damperli kasa tam işini görür :smiley: :smiley:

neden bilmem. belki Türkiyede en fazla pick-up sınıf araç bu ama forumda bu modelle ilgli fazla bir bilgi yok off road gezilerinde felanda fazla kullanılmıyor

bence rengini çöl toprağı rengi yapın ön siyah plastik yüzeyle beraber ,çok yakışır motor kaputu içi ses izalasyonuda yapılsa yeterli boş alan çok fazla zaten ,

Selamlar liyonroyal arkadaşım aracına en güzel yakışan cant lastik 235/85/16 bf goodric lastik aracına güzel yakışır daha geniş lastik aracını yorar bizdeki 4x4 doçumuzda var gayet memnunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR