hazanfer' Alıntı:Valla Ağbi sahibinden.comdaki nerdeyse tüm foresterlar favorilerime ekli 3 - 4 tane temiz ve uygun fiyatlı araç satıldı. Bakalım benim mondeoyu satılığa çıkardım, artık daha dayanamayacağım...
Ama sanırım ilk kasadan alacağım fazla para vermek taraftarı değilim, araca. temiz 99 - 00 model olacak galiba.
hazanfer' Alıntı:Haklısın Serden, bende 2000 modelleri sevmiyorum tip olarak ama çok temiz ve uygun fiyatlı bir şey yakalarsam alırım diye düşünüyorum; yoksa senin dediğin gibi 98 - 99. Bide hazır tüplüsü olsun tam olsun))
Merhaba araştırmanızı konu hakkında edindiğiniz tecrübenizi takdirle okudum.İstanbul dasınız zannedersem Tavan Yan yüzeyler ve Taban malzemelerini nereden temin edebilirim adres telefon verebilirmisiniz.?Ynt: Araçlar için Ses ve Isı İzolasyonu!
GezenGen evet gerçekten çok uğraştım, uğraşmaya da devam edeceğim. Bu gün yeğenime B8 kasa Audi A4 bakmaya gittik. İncelediğim araçta dahı ses yalıtımı yok denecek kadar azdı. Bagajda isteptenin etrafı tamamen saç olduğunu görünce yaptığım emeği ve aldığım verimi hak ettiğimi düşünüyorum.
Aracı satmaya gelince bir kaç defa dahı sessizce akan aracımda sadece müzik sesi dinlememe yeter. Ayrıca sizinle daha önce konuştuğum üzre ilave aksesuarların satarken para etmediği, sadece tercih sebebi olacaktır sadece. Yoksa parayla etmeye kalksam yapmam. Çok zahmetli ve sabır isteyen bir işlem. Bu işlemde deneyim kazanınca daha iyi sonuç alınabilir.