Rüstem ÖNEL
95 3.9 v8 disco1
Ynt: araç yükseltme hakkında
detay resmi alabilirmiyiz.
detay resmi alabilirmiyiz.
Ediz bey;actyon sports 4x4' Alıntı:fazla bi detay yok basit bir işlem sadece kupa civatalarının 2-3cm uzununu temin edip araya kestamit yaptırıyorsunuz bu kadar...
Merhabalar aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşaallah...kutsi3549' Alıntı:Ediz bey;
Bu konulara sabırla defalarca cevap vermişsiniz. Çok yararlandım, sağ olun.
İstanbul'dayım. 2009 SSyong Act Sprt 4X2 6AT aracıma yükselltme yaptırabileceğim bir yer öneriniz varsa -almak isterdim.
(Sanırım ön 5cm- arka 5cm uygun buluyordunuz. Arazi kullanımı yok, asfalt ve uzun yol. Sadece görünümü hoş olduğu için)
Lastik, sizin önerilerinizle BF gibi algılıyorum ama asfaltta yakıt tüketim ve ses gibi sorunlar olabilir mi?
Bu gibi sorunlar olabilecekse, Michelin 245 75 16 uygun olur mu?
Teşekkür ederim.
Mail adresi ver ölçüleri göndereyimmacahelli' Alıntı:Ssangyong. Actıon. Sports. La ilgi yükseltme parçalar ni nasil ve nereden temin edebilir im bilgisi olan lütfen yardimci olabilir mi 5302228880 tşk
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Göderdiğim ölçüler hepimizin kullandığı ölçüler sende rahatlıkla yaprılabilirsin. Bu ölçüleri Ediz abi hazırlamış ve hepimiz ona minnettarız. Önleri 5 yaptırısan daha rahat edersin diye düşünüyorum.
Hırçın Karadeniz' Alıntı:Ön amortisörleri değiştirdim Monreo'nun extrem lerini taktım araba resmen kendine geldi. Daha once Eşşeğe biniyormusum. Stabilitenin bu kadar duzelebilecegini hiç düşünmemiştim. Çok memnunum.