Araç Yenileme - Land Rover

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan LandROVER44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,149

LandROVER44

Yeni Üye
Merhabalar,
Arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım istiyorum.
1985 Model Beyaz Renk’te Land Rover Defender marka araç almış bulunuyorum.
Aracı komple revizyon’a sokacağım bunun için bir miktar param var.
Yapacaklarım şunlar,
- Aracın içi komple yenileme
- Aracın dışı komple yenileme
- Parça eksikleri
- Vb aksesuarlar.
Bu saydığım şeyleri nerelerde yaptırabilirim. İstanbul da ikamet ediyorum tabiri caizse işini iyi yapan ve fiyat konusunda uçmayan yerleri nasıl bulabilirim bana yardımcı olurmusunuz.
Şimdiden teşekkürler...
Araç bu arada İngiliz konsolosluk aracıdır. 3. Sahibiyim...

D8B54280-927B-49A5-A93B-075262D786C4.jpeg

818E499A-099A-4575-98D4-08E97106500A.jpeg

47F210D4-3407-45F4-B034-CADC9121EBA1.jpeg

Etiketler
Selamlar

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben Manisa da oturuyorum ve izmir de hizmet veren poyraz teknik ten hizmet alıyorum şu anda.

Yaptıkları işlere internet sayfasından bakabilirsiniz.

www.poyrazteknik.com

Burada yapılmış araçlar kismindan fikir edinebilirsiniz. Bütçeniz ne kadar bilemiyorum ama dövizdeki artış bu işi fena vurdu:(

Merhaba,
Cevap için teşekkür ederim.

Poyraz Teknik'i duydum ama İstanbulda olduğum için biraz zor oraya gitmem.
Aracınıza neler yaptırıyorsunuz Poyraz Teknik'te sorabilirmiyim ?

Doseme ve elektrık ıslerınde soner cesur u tavsıye edebılırım.
Kendısı ıle dırek calısmadım ama yaptıgı ısleri gordum, basarılı.
Gorusmenızde fayda var

Yanlıs bılmıyorsam maslak sanayi de yeri

murat bey merhaba yenilemeyi düşündüğünüz araç country kasa defender 4 kapıyı yeni tip ile değiştirecek olursanız eskileri ben talip olabilirim faceden daha önce görüşmüştük bilginiz olsun kolay gelsin iyi çalışmalar

murat bey merhaba yenilemeyi düşündüğünüz araç country kasa defender 4 kapıyı yeni tip ile değiştirecek olursanız eskileri ben talip olabilirim faceden daha önce görüşmüştük bilginiz olsun kolay gelsin iyi çalışmalar
Merhaba,aracın country kasa olduğunu nasıl nerden anladınız acaba. Kusura bakmayın bu soru için,yeni yeni tanımaya başladım defenderları,110 kasalarda hangi özelliğine göre hangi model olduğunu nasıl anlarız aydınlatabilirmisiniz rica etsem

Merhaba,aracın country kasa olduğunu nasıl nerden anladınız acaba. Kusura bakmayın bu soru için,yeni yeni tanımaya başladım defenderları,110 kasalarda hangi özelliğine göre hangi model olduğunu nasıl anlarız aydınlatabilirmisiniz rica etsem
Barış bey defender ve series arası ama ağırlık defender olmak üzere bir araç diyelim kapılar series ancak kapı içleri seriesten sonraki defendere geçiş aşamasında kullanılan farklı kapı iç açma kolları 85-89 yılları arasında kullanılmış ve malıyet ve kulanım zorluğundan vazgeçilmiş sanırım ayrıca kapı kartonları farklı 4 adedide şimdiki nesilden değişik ayrıca burun kısmı series gibi değil defender tasarımı aşşağıdaki resimde bir örneği mevcut ancak bu örnekte kapılar aşşağı inmiyor series gibi yana doğru yarım gitmekte yanı toplama bir araç olmuş ve bence çokta güzel olmuş yukarıdaki beyaz defender ise orjinal ingiliz montaj 85-89 arası üretim toplama değil orjinal hali bu aracı alıp tamamen defender çevirmek mümkün ancak orjinal olarak toplamak ve parçalarını bulmak zahmetli ve pahalı ben bu yola girdim ancak iğne ile kuyu kazıyorum benim aracım 127'' defender 130 dan önceki piç kasa diyelim yani ilk deneme 130 lardan saygılar
FB_IMG_1511469083284.jpg

cout.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR