ahmetkoksal1640
Ana Kamp
Serkan kyron gerçekten güzel araçtır geniş ve konforlu ssangyong un tadını almışsın anlaşılan bundan sonraki aracın da büyük ihtimal rexton olur ben kyron dan sonra rexton aldım hiç de pişman değilim bazen değiştirsem ne alırım diye bakıyorum fiyat vergi yakit büyüklük kriterlerini göz önüne alınca ya binmeye devam edicem yada yeni kasası sene sonuna geliyormuş onu bekliycem bu fiyata böyle bir aracı bulamıyorumAslında olay kyron değil, duster'dan sonra aracın çok kaliteli oluşu sanırım. İlk arabamdı duster, şuan 0 duster, temiz bakılmış kyron'un 10 yaşındakine eşit olarak piyasaya sunuluyor olması sanırım. Kısacası
0 duster=10 yaşında temiz kyron
Bu araç bu marka iyi ki piyasada tutulmuyor ki binebiliyoruz böyle güzel araçlara..
Ssangyong'u bilen biliyor dünyada, Tr'de binenler ya marka bilinci oluyor yada yurt dışında (uzakdoğu) bu aracı görmüş, bilmiş oluyor; pilotlar, mühendisler vs.
Gönül ister ki Range rover binelim, servisi can yakıyor, Toyota Land, 2011 modellerinin fiyatları dudak uçuklatıyor vs... Büyük heybetli araç kalmadı piyasada ucuza alabilecek.
Elimizdekini övüyoruz işte napalım hocam
Ayrıca alalacele yazıyorum kusura bakmayın garip cümlelerle pek olmamış. Kusuruma bakmayın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnşallah distribütör bunları okumuyor dur yoksa fiyatları uçurur lar
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi