Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan swiping Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,891
Düşük km li temiz bulunabilir mi bu fiyata?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 ay önce arkadasım aldı.ilk elden temiz biraz araştırıp takip ederseniz bulursunuz diye düşünüyorum. İlk elden temiz olduğu sürece 150.000 km ye kadar alınabilir.ilk 100.000 km si garantiden dolayı servis bakımlı oluyor genelde.Bakımları zamanında yapılmış bir aracada 150 bin hiçbişi diyebilirim.Standardıda oldukca yüksektir x-trailin.

Etiketler
Anlıyorum kyron modeline baktınız mı hiç temiz düşük km olanını bulabilirseniz güzel ve sorunsuz bir araçtır 2010 da sıfır km alıp 3 yıl binmistim 120000 de sattım birde x trial e bakın ama otomatiğe dikkat edin alırken sorunlu olduğunu duymuştum ikinci eli korkutuyor derseniz zaten geriye bir tek duster kalıyor inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kyron tipi hoşuma gitmiyor.

Siz çadırı tavana nasıl montaj yaptınız? Fot varsa paylaşabilir misiniz?

İlhami beyin üzerinde çalıştığı 4 kişilik modelin videosunu izlemiştim, cok guzeldi,inşallah
seri üretim başlar, fiyat uygun olursa bende düşünüyorum, bu video başka bir konuda vardı, bulamadım

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz görüşmedim. Öncelikle araç konusunu netleştirmem gerekiyor. Rexton hoşuma gidiyor. Ama 4x4 ü bütçemi aşıyor. 4x2 alıpta pişman olmak da istemiyorum. Böyle bir çıkmazdayım anlayacağınız .

3 yıllık kampçıyız. Bizde de aynı durum var: karı-koca 2 de küçük çocuk. Zemine kurduğumuz çadırımızı eskittik. Almayı düşündüğümüz çadırların fiyatıyla araç üstü çadır üç aşağı beş yukarı denk geliyor.

Araç olarak ssangyong kyron düşünüyorum.

Ve eğer İlhami usta 4 kişilik araç üstü çadırı üretirse hiç kaçırmam.

Ve bu kombini tamamlar tamamlamaz ilk kampım pürenli yaylasına olacak. :smiley:

Anlıyorum kyron modeline baktınız mı hiç temiz düşük km olanını bulabilirseniz güzel ve sorunsuz bir araçtır 2010 da sıfır km alıp 3 yıl binmistim 120000 de sattım birde x trial e bakın ama otomatiğe dikkat edin alırken sorunlu olduğunu duymuştum ikinci eli korkutuyor derseniz zaten geriye bir tek duster kalıyor inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz

kyron la ilgili bir olumsuzluk yaşadınız mı?

Kyron tipi hoşuma gitmiyor.

Siz çadırı tavana nasıl montaj yaptınız? Fot varsa paylaşabilir misiniz?

Aracın tavan rayları arasına enine monte edilen ara atkılar dan aldım ve gittim usta gerisini halletti kelepçe sıkarak sabitliyor zaten sonradan sökme side kolay oluyor

Ayağın toprağa değmeyecek, toprakta yatmayacaksan hele de birazcık üşümeyeceksen kampın tadı olmaz. Evde salona bi çadır kurup yat.:smiley:

Videodaki cadirin yan taflari kac kiloya kadar kaldirir, sabaha yerde uyanmakta olabilir

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir plan yaptım. Düşük km li (max 50000) 4x2 rexton bakacağım(bütçe buna elverdiği için). Temiz bir tane denk getirdiğimde alırım. Sanırım o zamana kadar 4 kişilik çadır imal edilmiş olur. Sonrasında ver elini kamplara

Rexton benimde ilgimi cekiyor 2 el istedigin an satilmayabiliyor

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri