Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cartop Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 240
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 185,539
Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

safari2000' Alıntı:
daha öncede yazdım benim araç üstü çadırımı ben yaptım hem daha pratik hem daha ucuza mal oldu hem daha hafiif

Yapmış olduğunuz araç üstü çadırınızla ilgili detaylı bilgi alabilirmiyiz?

Etiketler

safari2000' Alıntı:
bagaj benim içinde de olmazsa olmaz bir şey üstünde neredeyse aklınıza gelecek her türlü malzeme var ama araç üstü çadırda yaptım ön tarafta görünen sac kutuda malzemelerim var arka tarafında istediğim gibi malzeme taşıyorum çadırı kurmak gerektiğinde sizinki kadar pratik değil saniyelik açması da toplamasıda aynı yaklaşık 5-10 dk. arası sürüyor

Bende bekliyorum şu senin imalatı 8)

safari2000' Alıntı:
daha öncede yazdım benim araç üstü çadırımı ben yaptım hem daha pratik hem daha ucuza mal oldu hem daha hafiif

elimden geldiğince resimleri yolluyorum
02092009054.jpg

İNAQUASANİTAS' Alıntı:
Benim tarzım değil ama tabiyatın gündüzünü iyi yaşayın ateşin tadını çıkartın sohbetinizi eksik etmedikten sonra gerisi kişinin tercihine kalmış
Katılıyorum. Ne ile doğaya giderseniz gidin, isterseniz dalların üstünde uyuyun, önemli olan aldığınız keyiftir, bu karavanla gitseniz de, çadırla gitseniz de değişmeyen bir şey.

hanım haklarını unutmayın onlar herşeyin en iyisine layıktır kumda toprakta yatmak istemiyebilirler :D bekarlar müstesna

seyyah-34' Alıntı:
hanım haklarını unutmayın onlar herşeyin en iyisine layıktır kumda toprakta yatmak istemiyebilirler :D bekarlar müstesna
Kumda toprakta yatmak istemezlerse buyursunlar evlerinde yatsınlar. Doğada kadın-erkek ayrımı olmuyor, kendileri bilir :smiley:

ben bu işe şimdi peki diyeceğim peki deyince sorun kalmazmış :D
ama bunu hanımlar okuyunca ben burada durmam kaçarım çıkacak gürültüye dayanamam ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
ben bu işe şimdi peki diyeceğim peki deyince sorun kalmazmış :D
ama bunu hanımlar okuyunca ben burada durmam kaçarım çıkacak gürültüye dayanamam ;D ;D
Buyursunlar efendim, bekleriz :smiley: kimseye cinsiyeti, dini, dili, ırkı, mezhebi yüzünden bir ayrıcalık tanınamaz, bu tartışılmaz bile. Eşitlikse eşitlik. Toplumdaki belli nezaket kuralları vardır, o ayrı. Saygılar :smiley:

Çağdaş,

Anlaşıldı sen bekarsın ;D Atalarımız ne güzel söylemiş "bekara hanım boşamak kolaydır" diye.
Biz hanımları hobilerimize ortak edelim diye neler çekiyoruz. evlenince bizi çok iyi anlarsın ;)

Selamlar
Sedat

Heytem Abi selamlar
Bir Toyota buluşması daha yapsak Tugsan 'la Şile yarışında görüştük. Ben 10 ekimde Türkiye'de olucam şimdi Milano'dayım. Bakmamı istediğin birşey varsa buralardan yardımcı olayım
Sevgiler. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR