Araç Seçimi?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xenofx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,275

xenofx

Ana Kamp
Mesajlar
80
Tepkime Puanı
9
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum. Başlangıç için bir off-road araç alacağım. Ucuzluğu sebebiyle niva düşünüyorum. Daha çok ıslak ve karlı zemin merakım var, tabi işin içine girince her türlü zeminde gideriz heralde.

Bütçem 10 bin tl.

Aracı çamura dağa taşa göle bayıra çalı çırpıya bata çıka gitmek istiyorum. Orası çizildi tamponu sürüldü içi kirlendi derdi olmayacak, sorun çıkarmayacak yada çıkardığında hızlı kolay ve ucuza mal olacak bir araç. Aklıma evvela niva sonrasında eski vitara lar geliyor. Sadece off road için kullanacağım normalde günlük kullanım için binek aracım var.

Sahibinden.com dan araç arıyorum, alırken neye dikkat etmek gerekir ? Daha önce otomobil alışverişlerim oldu ama bu araçlar farklı, zorlanmış olabileceğinden daha farklı kontrol gerekir sanırım.

Nasıl bir şey önerirsiniz ? Geniş çaplı açıklama ve önerilerinizi bekliyorum.
 

Etiketler
Ynt: Araç Seçimi?

valla ben ladaya bindim. gallopere bindim. kıyaslanamaz bile galloper çok iyiydi. ama lada zayıf. suzuki fena degil. patrol da iyi pajeroda iyi. bu işler keyfi iş kafana göre takıl.
 






Ynt: Araç Seçimi?

Eger asfalta kullanmıyacaksanız, hafta sonu oyuncak nıyetıne alıp tekrar yerıne bırakacaksanız, saglamlık arıyorsanız, uygun yedek parcası olsun dıyorsanız ( parcayı alacak adresı bılmek sartıyla ) 6-7 bın lıraya masrafsız land rover serı 3. ( 73-74 model ). Traktor mısalı kullanırsınız.
 

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Mesajlar
1,525,434
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst