Araç mı ? Lastik Mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hagurel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,107
Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ?

Videodaki zemin sanki dümdüz bir yer gibi duruyor eğer bu videoyu daha önce izleseydim l200 almazdım kesin ama genede aracımı sevdim bu işi düzeltmek için ne gerekiyorsa yaparım l200 araçlarında federal mt lastik kullanan arkadaşlar var görüntü olarak bence iyi bir lastik yapısına göre Land Curiser de denemiştik Fevkaladenin Fevkinde olmuştu :smiley:
Birde arka kabine ağırlık düşünüyorum bence oda bir etken hafif oluşu yani

Etiketler

o vıdeodakı l200 kırmızı l 200 ıse o arac benım aracım ılk baslardakı o kucuk yerden gecememesının tek sebebı benım benım becerıksıklıgımden oldu aracın hıc bır kusuru yok hem cok yavas ılerledım,açıyı koruyamadım,cok hafıfe aldım,azcık oturunca cok fazla gazverdım tamımıyle benım hatam

yoksa bu arac,senın kaldın yerde bız zaten bıtmıs oluruz denılen arac

dogru lastık,dogru donanım,dogru pılataj ıle gecılmeyecek aşılmayacak yer yok

Dmax 2007, lastiklerim orijinal lastikler 40.00 de araç.
bende yaşamaya başladım ıslak zeminlerde tutunamamaya.
lastiklerin dişlerinden ziyade sertleşmesinden sanırım.
Asfalt lastiği olmasına rağmen hiç sorun yaşamıyordum.
ayrıca eski kamyoncuyum.

bu araç kapısına kadar camur yerdende gık demeden gectı bırde camurun nasıl bır camur olduguda cok onemlı

hagurel' Alıntı:
Videodaki zemin sanki dümdüz bir yer gibi duruyor eğer bu videoyu daha önce izleseydim l200 almazdım kesin ama genede aracımı sevdim bu işi düzeltmek için ne gerekiyorsa yaparım l200 araçlarında federal mt lastik kullanan arkadaşlar var görüntü olarak bence iyi bir lastik yapısına göre Land Curiser de denemiştik Fevkaladenin Fevkinde olmuştu :smiley:
Birde arka kabine ağırlık düşünüyorum bence oda bir etken hafif oluşu yani

Federal lastikleri biz de L200 de memnuniyetle kullanmıştık. Hatta olması gerekenden büyük ve kalındılar. Çok farklı çamur çeşitlerine girdik hatta oraman içi çamur -kar ve yaprak karışımından sülüklü göle inmiştik. Çok zorlu bir yerdi. Başımıza bu videolardaki gibi bir durum hiç gelmedi. Araç yaklaşık 2 ay önce satıldı şuan yok...

Arka kabine ekstra koyacağınız ağırlık Allah korusun bir kaza durumunda aracın boş haline göre daha fazla hasar almasına sebep olur... Şöyle ki yeni kasa L200'ün Ncap test sonuçları 4 yıldız dır. Arkaya koyacağınız + 100 kg ile 4 yıldız alması imkansız dır. Kasa deformasyonu ve kabin içine yansıyan şiddet çok daha farklı olur...

DSC02634.jpg

Heh işte favori lastiğim bu performansını merak ettiğim lastikte bu , diş yapısı bana daha iyiymiş gibi geliyor benim lastiklerde yere basan 3 tane diş var onlarda büyük zaten toprağa batamıyor zannedersem ( bu arada araçta çok güzelmiş allah kaza bela vermesin )

20022011165.jpg

aaa hayırlı olsun gule gule kullanın cok harıka bır arac almıssınız sahıbıde 10 numara adamdır

teşekkür ederim sahibi gerçekten kalite bir insandı birde lastik seçimini iyi yapsaydı :smiley: siz tanışıyorsunuz herhalde Ankara'da mısınız ?

hagurel' Alıntı:
teşekkür ederim sahibi gerçekten kalite bir insandı birde lastik seçimini iyi yapsaydı :smiley: siz tanışıyorsunuz herhalde Ankara'da mısınız ?

evet ankaradayım aynı aracdan bendede o vıdeodakı arac benım sızın aracınızın vıncıne talıp olmustum ama onu sokmek ısın şaseyı komple almam lazıdı ;D ;D

ama arac ıle ılgılı gozunuz arkada kalmasın hem aracın temızını buldunuz hemde 10 numara arazı aracı aldınız o vıdeodakı tamamen benım hatamdan dolayı oldu

hagurel' Alıntı:
Heh işte favori lastiğim bu performansını merak ettiğim lastikte bu , diş yapısı bana daha iyiymiş gibi geliyor benim lastiklerde yere basan 3 tane diş var onlarda büyük zaten toprağa batamıyor zannedersem ( bu arada araçta çok güzelmiş allah kaza bela vermesin )

Fotoğraftaki lastik 285x75x16 Federal Couragia M/T dir. Uyarıları dinlemeyip büyük ve kalın taktık. Bazı yerlerde kalın olması dezavantaj olsa da gayet memnunduk. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Daha agresifi de Insa Turbo Special Track bu lastiği de inceleyin...

mserdemir' Alıntı:
evet ankaradayım aynı aracdan bendede o vıdeodakı arac benım sızın aracınızın vıncıne talıp olmustum ama onu sokmek ısın şaseyı komple almam lazıdı ;D ;D

ama arac ıle ılgılı gozunuz arkada kalmasın hem aracın temızını buldunuz hemde 10 numara arazı aracı aldınız o vıdeodakı tamamen benım hatamdan dolayı oldu

Araca baktık gerçekten temiz araç aldığımada pişman değilim başka araçtan zevk almıyorum çünkü tek sıkıntı yakıt

fbmy' Alıntı:
Fotoğraftaki lastik 285x75x16 Federal Couragia M/T dir. Uyarıları dinlemeyip büyük ve kalın taktık. Bazı yerlerde kalın olması dezavantaj olsa da gayet memnunduk. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Daha agresifi de Insa Turbo Special Track bu lastiği de inceleyin...

Sizin kullandığınız daha iyi sanki markasını yazdığınız diğer lastik normal kullanımda sıkıntı yaşatır gibi duruyor sonuçta sırf off-road değil amaç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR